ja si pamatuju z letos ukrutnou ale ukrutnou kosu![]()
ja si pamatuju z letos ukrutnou ale ukrutnou kosu![]()
Gambling feels like endless ejaculation
stanky s klobasama a rusakama taky priserny....
caj nacuchlej umelou hmotou, cely to tam bylo jak za komancu ale s komentarem zasvecence to byl opravdu velmi dobry zazitek! dokonce se i neco vydelalo na cibulkove i pastpostech.. tak na vstupenku a klobasu![]()
Byl jsi Orbi, tak tebe bych tam necekal. Leda kdyby tam misto s mickama hrali s basketbalovym balonem...
Zima teda pres tyden byla, to je jasny... A UK bojs byli za "barem" i loni.![]()
jj
stala tam nejaka stetka s vyhazovacem![]()
je videt ze na to nejsou prachy, nejvtipnejsi byla asi prohra Krajicek, pac tam bylo dost sazkaru co na ni melo proti Morigami 1.2![]()
![]()
![]()
proti Meusburger si chtěl napsat
Jo jinak to fakt nebylo špatný s jedním kámošem s notebookem a něco se i vydělalo na cibulkové a pastpostech
![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
nj nj ja sem fakt debil na jmenaPůvodně odeslal Frantisek
jeste ze tu neni vic lidi
To pisete to samy, ste tam byli spolu nePůvodně odeslal Frantisek
.
Meusburger jsem hral dvojku a myslim, ze Frantisek mi da zapravdu, ze sazet Krajicek by mohl jenom silenec. Kamos mi rikal, ze hodne dedku tam zaficelo na Vilemu Udomcokovi proti Juskovi....Udomchoka na evropsky antuce za 1.5.......no lidi sou ruzny![]()
Dobrá dekukce seliziKrajicek je hrozná,vzteklá rozmazlená holčička bez backhandu a navíc dost nepohyblivá
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
OK, taktojo....jasnyyy...
Krajda hrozzna, dneska taky ven ta Krajda
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |