Doklepni si tam Vojcechu stavkovu kancelariu - a prestuduj ktore mame povolene. Rekreacne stavkovky nie. Tvoj zapas ponuka v tomto momente Pinnacle v kurze 2,90. GL v tipovani!
Doklepni si tam Vojcechu stavkovu kancelariu - a prestuduj ktore mame povolene. Rekreacne stavkovky nie. Tvoj zapas ponuka v tomto momente Pinnacle v kurze 2,90. GL v tipovani!
Pokud chceš tento zápas vsadit, doporučuju ti se podívat na nabídku ostatních SK, např. zde hodně odblíbený Pinnacle ti nabízí kurz 2,93, což je o dost více.. pokud tam nemáš účet, tak si ho založ i do budoucna ti určitě nabídne lepší kurzy
... koukám, že AC byl rychlejší
tipy na dnešek
Sunderland - QPR 0 ... 3,42 /// 0,5U
Sunderland - QPR .. under 2,5 .. 1,81 /// 1U
Aston Villa - Reading 2 .. AH +0,5 .. 1,96 /// 1U
Naposledy upravil Fens; 27.11.2012 v 09:17.
Díky. Jsem v sázení nový, většinou když jdu z práce, tak si zajedu do fortuny a tam si vsadím, ale přemýšlím o tom, že si založím nějaké účet na netu a tam budu sázet.
Jinak tento kurz je z tipsportu.
Tak si tu na dobrom mieste vojcech. prestuduj si to tu cele. aj ked sa ti bude zdat, ze su to blbosticasom mozno uvidis ze nie su.
no vidis, a hned mozes zacat tym, preco je zlodejska fortuna so svojim manipulakom shit... aj tych 2,8 na milwall v skutocnosti nie je 2,8![]()
Okey. Jak jsem již psal, že jsem začátečník, tak trochu nechápu co znamená toto:
Fens napsal jeho tip:
Sunderland - QPR 0 .. under 2,5 .. 1,81 /// 1U
Aston Villa - Reading 2 .. AH +0,5 .. 1,96 /// 1U
Pokud jsem pochopil správně, tak Sunderland - QPR remízuje, ale potom nevím co je under 2,5 a to 1U.
a
U Aston Villa - Reading 2 .. AH +0,5 .
Šlo by to nějak rychle vysvětlit?
Předem díky.
studovat, studovat studovat... aj jazyky. Under / OVer 2,5 je to same ako vo fortune viac/menej golov... Druhy tip je na kompletne prestudovanie terminu Asijský Handicap. To je na dlhsie, a mozno v zaciatkoch nie prave najlepsie pre zacinajuceho tipera.
Utorkový masaker stoceným kurzovým lístkom
Ger. Bundesliga II 11/27 17:30 Kaiserslautern - Jahn Regensburg Jahn Regensburg (+1) 2.59 1/10 PINNACLE
Ger. Bundesliga I 11/27 20:00 Dortmund - Fortuna Dusseldorf Fortuna Dusseldorf (+2) 2.52 1/10 PINNACLE
Ger. Bundesliga I 11/27 20:00 Hannover 96 - Greuther Furth Greuther Furth (+0.25) 2.55 1/10 PINNACLE
Ger. Bundesliga I 11/27 20:00 Hamburg - Schalke 04 Hamburg (+0.75) 1.88 1/10 PINNACLE
Ita. Serie A 11/27 20:45 Lazio - Udinese Udinese (+0.25) 2.41 1/10 PINNACLE
Eng. Championship 11/27 20:45 Charlton - Peterborough Peterborough (+0.25) 2.60 1/10 PINNACLE
Eng. Championship 11/27 20:45 Ipswich - Nottm Forest Ipswich (+0) 2.17 1/10 PINNACLE
Eng. Championship 11/27 21:00 Blackpool - Birmingham Birmingham (+0.25) 2.24 1/10 PINNACLE
GL Chlapi!!!!
Chlapi tak ako to spravime na ten dalsi mesiac s pravidlami? Uz mam pripravene tipy na vikend no nemozem ich uverejnit zakial nemame dohodnute ako to bude dalsi mesiac vyzerat, podla coho budeme hodnotit tuto nasu sutaz...![]()
v akom zmysle menit sutaz? sk ostava vsetko ako je, nie? ked chce niekto martingalovat, tak nech to robi, ale max do desiatich bodov. a takisto by som rusil kokotiny stylu 0,1 unit... Neviem, mne sa zda, ze pravidla ktore sme mali su dobre a zrozumitelne...
OK. Ja som za. tak ako to bolo doteraz. Naco to komplikovat. Mozeme to zvysit na 30 za mesiac.
OK, ja zatial suhlasim s oboma navrhmi, cize zvysit pocet zapasov na 30 a zrusit vklady typu 0.1 unit a ostat v skale 1-10 tak ako bolo dohodnute na zaciatku.
Kto ma nejake dalsie aj zavaznejsie systemove navrhy nech ich teda prednesie tuna v tomto vlakne lebo na chate sa to hned strati![]()
Eintracht Frankfurt - Mainz / 1 DNB @ 1,57 (Pinnacle) / 1,5u
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |