76ers :arrow: +7,5
Pierce OUT
http://celtics.bostonherald.com/celtics ... eid=191865
Printable View
76ers :arrow: +7,5
Pierce OUT
http://celtics.bostonherald.com/celtics ... eid=191865
na PHI +7,5 ? :roll:Citace:
Původně odeslal kiri
Na Philadelphii +7,5 ? Jestli se dobře dívám tak je tam -7,5 :roll:
Memphis/Seattle O202.5, lajna má být mnohem výš :thumbleft: :thumbleft:
MEM je velka neznama, oni ted zas hraji neco jinak, jinak by to mel byt over a klidne 220+, me se ted podarilo za 5 dnu po sobe prohrat strasny prachy, patrne se neco meni v NBA co jsem nezaznamenal a to s blizicim se playoff, myslim ze od pondelka je tu bejzbol, takze se budu soustredit tim smerem
chci rict at si ted kazdy rozmysli jakykoliv OVER, zda se ze teamy setri sily, napr PHO vcera uplne vypustil zaver
nj asi nebudu hrat nadoraz tie timy, co im to az tak netreba, aby neriskovali zbytocne zranenie na play off. To dava logiku si myslim...Citace:
Původně odeslal Orbital
A nemělo by se to využít nějakými undery? :oops:
melo by se to rozhodne vyuzit, no uvidime.. hned prvni 3 zapasy kazda ctvrtka jde UNDER, vcera vetsina betu krome prvni pulky GS/PHO coz byla haluz /45 bodu za prvnich 5 minut/ byla taky under...
a to co rika stavkovej to logiku vazne ma!
tak něco vymyslete já opíšu :lol:
BOS/PHILY
ten under by mel jit i kdyz to bude hodne nizky cislo, pokud PHI bude vest o 10+ v polocase
jak jiz bylo receno Pierce je out a pro BOS, kterej je ubohej, je Pierce dost nezbytna osoba
TOR/WSH to zas vypada na jasnej over /pokud bude WSH pozadu/ ale ja uz se jich fakt bojim
ten Under by se mel asi hrat, je tam malo faulu a ztezi bude 70 strel, ve 3/4 to PHI patrne zpomali a ve 4/4 uz se to jen bude dohravat..aspon doufam ze to je pravdpodobny. Jedinej problem paradoxne muze byt, ze ani jednomu uz o nic nejde a asi tam budou zkouset hazet trojky a jestli bude mit Korver den... no ale to je to riziko
kolik vidíš ještě hratelnej ten under zhruba,vypadá to dobře proč by se honili když na to nemaj
92 to by neměli dát dal jsem vyžší vklad uvidíme :roll: samozřejmě předem díky za tip :)
92 U 2.05 sem si pockal, greek mel 92.5...
myslim ze U 46.5 na 4/4 bude jeste lepsi sazka, ale zas tam staci 2 blby trojky, i U na 3/4 ma svy opodstatneni, takze snad to ne-daji
je to dost v prdeli, zacali tam strilet, faulovat i nadavat; nene, je cas na opravdovou zmenu
No uvidíme,třeba to byla vyjímečná čtvrtka a závěr bude dobrej
to nic nemeni na tom ze jsem se nechal unyst kurzem 2.05 zbytecne a mela se sazet prave ta posledni ctvrtka, kde byl edge vetsi
neboli ze tri zapasu jsme vybrali ten jediny UNDER ktery se posere a to i se mnou :D
ten zaver mel byt lepsi protoze ted hraji nahradnici a ti toho dali az moc, no jeste ze ta ctvrtka je pryc, bylo tam strasne moc faulu
to skore 60-67 je spatny, to bude BOS hrat rychle a faulovat... vyska skore je na hrane, takze to zrovna nepotrebujem, kazdej kos BOStonu se pocita za 2 ted
bohuzel je enchali hrat az nezdravo, ted to bude faulovej festival ACH JO :shock:
NJn nedá se nic dělat škoda jdu spát jsem mrtvej GL do dalších boju
todle je katastrofa.. U 46.5 bylo samozrejme OK, asi si ze me nekdo dela srandu
prokristapana i ten WSH/TOR jde over i pred prodlouzenim, asi 20 bodu v poslednich 30ti sec
tak ted si to vazne slusne vyziram, pac jsem to samozrejme nevsadil
NYK/DAL Over 95.5, stihl jsem opener, lajna se sice posunula... ale to ted neznamena vubec nic, NY by meli bojovat, ale DAL je znamej svoji tuhou obranou
jak ja uz se tesim az bude po basketu
jeste racionalni zhodnoceni BOS/PHI... je ted opravdu Underovy obdobi, ten konec me moc prekvapil, BOS to v podstate vypustil, normalne by mohlo byt 55+ bodu v 4/4, je potreba se prepnout, momentalne neni motivace jako motivace :!:
mam sto chuti betnout PHO under 110 na max...
a to byl taky spravnej dojem navic lajna sla opet na 112, bohuzel kdybych ted tolik neprohral, tak to davam, ale uz to ted potrebuju stabilizovat, pro kazdyho kdo neni tak v haji, tak opravdu doporucuju 2hy pulky UNDERY sledovat ted se neco dejeCitace:
Původně odeslal LadyMaster
Citace:
Na Philadelphii +7,5 ? Jestli se dobře dívám tak je tam -7,5
Samozřejmě :!: zaměnil jsem + za - :oops:
76ers :arrow: Biggest Lead: 16 :?
88-82 ft pick lost