Clemson/Air Force O57.5 for 1st Half :wink:
Printable View
Clemson/Air Force O57.5 for 1st Half :wink:
ale sa to hra az zajtra nie?Citace:
Původně odeslal Unlimited
naseho casu zitra, ale v americe je to utery
LOL :lol:Citace:
Původně odeslal Orbital
tak teraz si pripadam ako debil :D
ne to neni vubec treba
ja se tak cejtim nekolikrat za den a je to uplne normalni, souvisi to s tim nocnim zivotnim stylem, netreba se desit
mozna bysme mohli zavest po nalogovani na sazkare:
:lol:Citace:
dnes je datum XX.YY.ZZZZ, tj. kalendarni den BLABLA, mily nick-u uklidni se, vsechno je v naprostym poradku, i kdyz se ti to trebas nezda
btw. papiry od auta uz mam prosly 3/4 roku a ted sem zjistil ze sem nezaplatil ani povinny ruceni
Citace:
Původně odeslal Orbital
:toothy4:
To jseš dobrej Orbi :lol: Já mám rekord v tom že jsem projel celej balkán asi před 3 roky,několikrát mě chytli policajti nebo vojáci na albánskejch hranicích to bylo celkem drsný když jsem zapoměl doklady 300km odsud v privátu neměl jsem nic,no to je jedno.Prostě někdy v srpnu jsem přijel a v září jsem zjistil že mám pul roku propadlou technickou :lol:
no ja mam zas propadlej mozek pac to ncaa resp NIT opravdu je az zitra, sem myslel ze je utery, sorry stavkovej!!!!
boze to je den zas
to upozorneni napisu jen sobe zvyraznovacem na vsechny monitory
ale balkan moc peknej bych rak, taky sem si ho projel, auto vydrzelo, doted sem nezaplatil pokutu za parkovani v belehrade, asi uz ji nezaplatim..
No tak jsem kouknul na fotky a je to 6 let a navíc jedna perlička díky navigačním schopnostem své partnerky jsem projel bez víza celou bosnu,což jsem zjistil až za 3 týdny když jsem se domáhal opět vstupu do bosny při spáteční cestě a oháněj jsem se pasem když mě pustili tam tak proč ne zpátky celník nechápavě zíral do pasu jak sem se k nim dostal.O nějakých vízech jsem samozřejmě neměl ani tušení :roll:
JJ balkán je super mám nafocenej uplně rozstřílenej Mostar docela síla.
boze boze...
to tam este tenkrat jezdily tanky ne?
Tanky ne ale ty obrněný transportery osn tam byli bylo mě to divný že tam nejsou žádný jiný češi :lol: Ale pohoda skvělý lidi
balkan je supr, protoze tam to zije a neco se tam deje, neco takovyho doufam bude i v ty jizni americe
:lol: tam to bude ještě lepší,nejvíc se mě líbilo v černý hoře,krásnej kraj,tam by mě stačila chaloupka
brzo bude... :wink: myslim ta chaloupka
No po dnešku nevím nevím :) ,jdu spát jsem mrtvej GL
nevidel bych to tak blbe... je to dva dny cos v ty nejtesnejsi alternativni realite vyhral 1.5 mega na akovce.. to chce jen cas
Mam pocit, ze je nahore na hlavni strance spatny cas. Asi se automaticky neposunul o hodku.Citace:
Původně odeslal stavkove.unas.cz
A celkem s vami souhlasim - taky si tak pripadam cim dal tim vic. :o
no taxane ty jsi to nepochopil, pac puvodne mel stavkovej pravdu a ja tu kecam jak debil, NCAA dnes neni ani NIT
Se mi stava stale casteji, ze jsem mimo misu. No nic takovy je zivot. :lol:Citace:
Původně odeslal Orbital