NCAA Basketball
Texas/Kansas 11-March-2007 12:10 PM PST
Total Points OVER 76 for 2nd Half -105
0.5 units
Printable View
NCAA Basketball
Texas/Kansas 11-March-2007 12:10 PM PST
Total Points OVER 76 for 2nd Half -105
0.5 units
Uz dlouho jsem NBA ci NCAA s váma nesázel, tak to dnes zkusím s tebou Orbi za 0,3j.
ja mam aj hcp -7 ak by si to chcel roztocit :lol:Citace:
Původně odeslal Hombre
Tak teda dobre. Zkusim i to. Díky.
boze hombre... no tak jo no... jdeme ale v tomhle drsne proti verejnosti, zaclo to na 77.5, moc nas na overu neni...
mam i ted NW/TEXAS hnojarna CC U 84 a uz vidim to prodlouzeni, to je v ....
Jeste kluci, prosim, kde je nejlepsi livko na NCAA?
http://sports.yahoo.com/ncaab/scoreboardCitace:
Původně odeslal Hombre
a sportsline.com
ten over hraju, pac uz dnes chci konecne neco prohrat, je to posledni zapas a tady pojedou na doraz, -7 neni spatny, pac je to i na vitezstvi v zapase, no ja radsi totals...
Ja nasel tohle http://www.ncaasports.com/basketball/mens/scoreboard. Asi taky dobry, ne.
Jo a stavkove, proc mame -7 na Kansas. Oni jsou jako lepsi ci co? :wink:
Pardon za ty otazky, ale NCAA je pro mne úplne spanelska vesnice
Jsem rad, ze to vim. Ja teda chci zase po dnesku vyhrat :?-)Citace:
Původně odeslal Orbital
( teda nic jsem neprohral, pac jsem nehral, ale radeji fakt chci vyhrat)
Hraju doma a su vseobecne lepsi o cosi aj dnes su myslim o malicko lepsi a ked bude OT bude to hrat v prospech Kansasu si myslim a takisto nepocitam ze vyhraju len o bod tak by to mohlo vyjst ak Kansas zacne z ostra :wink:Citace:
Původně odeslal Hombre
to livko co pises je tusim totez co je yahoo, ty samy data, jo jsou nejlepsi s sportsline, espn ale je zase nejpresnejsi, kdyz se livka rozchazi, espn miva pravdu
jinak podle me jde o finale Big 12 konference a hraje se na neutralni pude jako vsechny zapasy posledni dobou, ale kansas je samozrejme fav
Tak to jo. Díky.
A koukam Orbi, ze prodlouzeni se asi nekona.
ano zas jsem vyhral :cry:
ale denver O 107.5 na pulku to je bez sance
a uz ted se biju do hlavy ze sem se vykaslal na over OHst, lajna jen 63.5, 30 bodu daji s 25% pravdepodobnosti jen v poslednich 4 minutach, pokud bude idealni skore
doprdele s celym sacramentem i jejich FTs
OVER 104.5 je jedinej moznej ale ja na to asi kaslu
+ clippers opravdu zlepsili offens, po 7 minutach konecne skore /1 bod z FT/ LOL
ja tiez ale si v zlom vlakne :P :DCitace:
Původně odeslal Orbital
dobra z5 k nasemu zapasu..nevyvyiji se dobre ani pro -7 ani pro over, supertesna hra, to je spatny... jako v tom minulym underu
Tak tedy over uz mame, jen s tim -7 nevim, nevim
potrebujete hosi prodlouzeni, davam tomu 30%
Hombre preco tvoj nick je podtrhnuty bielym ??
resp: 3-Pointers 7-21, 33%
je tam...
No chtel bych ríct, protoze jsem necím vyjímecnej na tomto foru, ale pravda je, ze fakt nevim. Je to od toho prestehovani fora.Citace:
Původně odeslal stavkove.unas.cz
A diky, panove. Skvele tipy.
:thumbright:Citace:
Původně odeslal Hombre
no pozeram ze uz aj ja som podtrhnuty asi nas niekto sleduje :roll: :D
to znamena ze jste to nejhodnotnejsi co se zde vyskytuje:
400+ postu
:thumbright:
:)Citace:
Původně odeslal Orbital
Hodne postu to snad, ale ze by nejhodnotnejsi :roll:Citace:
Původně odeslal Orbital
Jo a Orbi, podrthni se taky, at netrhas partu podrthnutejch (nebo potrhnutejch ?)
a stavkove by se mel podtrhnout dvakrat, za rychlost, jakou tech 400 postu udelal :-)
ja to neumim... to dela admin, ja sem lama, uz je pry v cechach... patrne nonstop pracuje na cestine a rozhodne ted nespi
:D