podle me je mirnej favorit a kurzy padaj
Printable View
podle me je mirnej favorit a kurzy padaj
tak jsem prosel dnesni nabidku a nic podobnyho dlouho nepamatuju 80% zapasu muze jit v klidu do dvojky takze nejaky ty kombiky by se asi meli dnes zkusit.
Jen namatkou: Bjorkman,Gabashvili,Korolev,Kohlschreiber,Horna,He rnych,Safarova tihle myslim ze muzou v klidu vyhrat
velky problemy muze delat
Mathieu,simon,Ginepri,query,serra,azrenka,Bondaren ko,almagro,mozna kirilenko tady si pockam na live ale cekam kurzove veletoce
Dalsi solo jsem zkusil safarova 2,5 expekt je to 50/50
Takze kdo chce at kombinuje podle sveho gusta.Dnesni den je velka past na dvackare kteri hrajou favority mam takovej pocit.Budu to skonci velkym pruserem pro me a nebo pro sazkovky,ale jelikoz jsem to zverejnil tak spis pro me :lol: :lol:
ok tak za malo zkusim 4567/7 z te prvni varky co jsi tady zverejnil. Snad se to okoti... :lol:
snad jeste vsecko nezaclo
Wager type : Parlay
Select #1 : ATP Tennis
Luis Horna 3/11/2007 3:45:01 PM - (EST)
Money Line +146 for Game
Select #2 : ATP Tennis
Nicolas Almagro 3/11/2007 5:15:01 PM - (EST)
Money Line +173 for Game
Select #3 : ATP Tennis
Robby Ginepri 3/11/2007 6:45:01 PM - (EST)
Money Line +243 for Game
Select #4 : WTA Tennis
Lucie Safarova 3/11/2007 3:45:01 PM - (EST)
Money Line +143 for Game
Select #5 : WTA Tennis
Victoria Azarenka 3/11/2007 6:45:01 PM - (EST)
Money Line +210 for Game
Select #6 : WTA Tennis
Maria Kirilenko 3/11/2007 8:15:01 PM - (EST)
Money Line +360 for Game
Amount : Risking 0.02 units To Win 15,94 units
moje prvni parlay na netu jestli se nemylim :D
no to jsem sám zv?dav :lol: Hlavní zápas Gaba ok takže dnes už jsem vyhrál ted jde jen jestli n?co p?ibude :roll:
to už asi neni ani normalni Franto... :lol:
jinak vazneji:
415) M. Kirilenko +374 0.1 u
Safarova 2.5 0.25 units
138) R. Ginepri +241 0.15 u
178) G. Simon +301 0.1 u
143) F. Serra +730 0.05 u
147) J. Hernych +142 0.25 u
135) L. Horna +149 0.2 u
167) P. Kohlschreiber +173 0.1 u
tak to uz snad staci.... jen sola samozrejme, to jsem zvedav
:D
Az to vsechno prohraje tak me odstrihnes pristup na forum co ? :lol: sem psal ze se hodne jich je spis pro live ale value tam je tak snad neco spadne ,falla byl na live jak delanej bohuzel jsem taky nevyuzil
Františku :thumbleft: Jinak já jako skoro vždycky, jsem tady vcas nebyl. Tak držím palce aspon ted.
kdyz to 2 z nich daji, tak sem v plusu, pac SEA mi ted prineslo pres pul jednotky, kdyz to daji 3, tak se tenis zaplatil, kdyz to daji vsichni, tak jses zejtra admin :lol:Citace:
Původně odeslal Frantisek
Nejen Falla, ale Berdych, Fish atd. Vubec zajímavý výsledky dnes. Bohuzel nemám jeste ten nataceci satelit jak jsi psal s Milosem a to je skoda, protoze ze scoreboardu si to moc netroufnu.Citace:
btw... dela ten nataceci satelit velkej randal? chci to nacpat k sousedum na balkon, tak bych je nerad nejak prudil...
randal to nedela ale k sousedum bych to moc nedaval az ti do toho necim prasti tak uz nic nenaladis a bude to stat moc penez,je to narocny na absolutne kolmej stozar me to ted taky nejede nez se prestehuju mam jen brejle a astru+hotbird
Ted koukam na Fish-Mathieu a lituju, ze jsem za stavu 4-1 pro Fishe nedal Mathiea za 6. :evil:
no oni maji balkon na jih, to zelezny zbrleni mi prijde stabilne kolmy a snad nemaj jak do toho bacit, jinak nemam sanci na nic :(Citace:
A co na strechu? Tam nemas misto?
Ja to taky mam na strese, na nefungujicim STA.
Kurz 6 - hezky.
Ja mel vsazeno na nevyhru Berdycha za 1.34 a protoze jsem musel pryc a nemohl to sledovat, prodal jsem to pred zacatkem za stejne prachy. A toho teda lituju zase ja.
hmm Bjorkman nezvladnul zaver skoda uz to zacina
nakonec traga nelidska este
bydlim v prizemi, barak ma asi 5 pater, tak nevim jestli to nevadi, kabel by musel jit venkem a byt pekelne dlouhej, nevim jak pak se signalem, pac nevim jakej to ma utlum, ale jsem lama.Citace:
Původně odeslal Miloš
dfgsdg
No, na to by jsi se musel zeptat nejakych odborniku. Mozna by to slo vyresit nejakym lepsim a drazsim kabelem. Ja mam ten kabel dlouhy cca. 15 metru a je to v pohode.
Nejdriv jsem ale musel mit povoleni od bytoveho druzstva.
Do 25 metru je kabel OK, pk uz muzou prijit problemy...
25 metru je na hrane, horsi ze tu zadnej kabel venkem nevidim, takze nevim jestli by to nekdo povolil, ani nevim jestli tu nebydlim nacerno.. nu uvidi se.
ja to odsud pak vyclenim, ale jestli se muzu ptat dal, co si tedy mam koupit za sat s tim motorkem? Namontovat a nastavit zvladnu sam? Co to stoji 5K, 50K?
Ty nevis, jestli bydlis na cerno? No ty ses teda "strelec" :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Orbital
Zalezi, na co se chces divat. Ja mam satelit jen na sport,hlavne na prenosove kanaly, na normalni TV mam kabelovku. Me to pred cca.3 roky stalo i s montazi cca. 8.000,- kc (karta 2.000,- ,parabola 1.000,- ,motor 2.000,- , montaz 2.000,- zbytek za kabel a konventor a drzak)
Do montaze bych se moc nepoustel. Je to celkem slozity a narocny, hlavne na presnost. Me to delali dva manici a ti se domlouvali vysilackama ( 2 cm doprava, kousek dolu,....)
diky moc, no na tohle bych este mel, texas se prave vratil do hry
jasne ze to chci jen na sport, jen na par mesicu, ale i tak se to vyplati, takze kdyz to dobre namontujou, tak ty druzice uz si najdu sam ovladacem dole jo?
tak do 15 litru se vejdes v pohode, parabolu tak 100ku minimalne to chce.
no inak by sa asi ani nedalo :D si to nakalibrujes a budes chytat co chces, ja chytam len nejake programy na satelite, ja si radsej streamujem lebo to mam priamo v PC :) ale musim skusit zohnat nejaku satelitnu kartu do PC alebo nejako tak 8)Citace:
Původně odeslal Orbital
Tak sem pánové tak nasranej jako dlouho ne,kvuli nefungujímu livku jsem vyházel naprosto zbytecný peníze a naopak kdyz jsem se pokousel jistit proti kombíku tak jsem to prosvihnul. Dneska koncím asi na nule jak to vypada,drzím palce at vám alespon neco vyjde,jak to nevidím v tv nemá to smysl.Zítra zacíná eurosport tak bude líp.Jdu na pivo :shock:
boha frantisku vsechno co mam opsany zatim vypada uzasne :!:
Hmm no jsem zpet a zadnej zarak to neni,ztezejni pro me byla lucie na velkou vyhru a bjorkman takze dnes +180 kc :roll: jeste zkusim neco z toho zbytku za drobny kurzy spatne byly ale chybelo trochu stesti,kohlschrejber,bjorkman,safarova vsechno tesne ve tretim no skoda snad priste :(
no vida... po 3 prohrach se mi podelalo livko a nahle!
simon a hernych srovnali prohry
ale jinak favoriti dneska celkove moc neuspeli Berdych,Safin o tom jsem i uvazoval ted se potaci Federer chtelo by to videt jinak Canas je jeden z tech co na to ma aby ho porazili pekne nebezpecnej hrac no uvidime,velky problemy Gonzalez Nalba celkove se ocekavani naplnilo ale nic z toho bohuzel,doufam ze si orbi moc nezahucel,jinak azarenka a horna jasnej omyl rozumoveho uvazovani intuice byla proti ale to uz je jedno
ja jsem z tvyho tenisu taky v plusu, sice malicko, ale co na tom!!
pekny!
horsi jsou ti idioti z Clevelandu, ze nechali hrat Indianu, proc me dnes kazda prohra tak vytoci?
nevim asi skvrny na slunci,dal jsem si 4 pivka ted zkusil za drobny proti Federerovi a uzivam si konec dne a pohoda :lol:
a canas breik ze by jeste nakonec vyhra :lol: :lol: :lol:
tak bylo by to pekny,
neni nic lepsiho nez mit bohaty sazkovky :D
co je to za cloveka ten "Canas"?