CLE/DAL U 189 0.22 units TheGreek 1.91
Printable View
CLE/DAL U 189 0.22 units TheGreek 1.91
LAC/SEA U 199 -105 0.21 u pinny
Cleveland/Dallas -9 a U188 :)
jj to by melo byt, navic ty sazky jsou korelovany pozitivne, a teaser by na to mel byt snad taky ok, ale ja tohle nehrajuCitace:
Původně odeslal Unlimited
Dallas je ve formě, hraje sice venku, ale podle mě by to mohli dat, a ten under je podle mě hratelnej 8)
dallas je doma :wink:
taky to furt pletu, to jak se clovek prepina mezi USA a EURO myslenim
Aha, mám v tom už zmatek :o
NCAA Basketbal
Virginia Tech/Virginia U142, lajna začínala na 138 :wink:
oooh
tak VATECH/VA... konec sezony a k tomu derby, ja priznavam, ale underu v NCAA i kdyby to bylo 200, se ted bojim a bojim, pokud je rozdil do 12 bodu ve skore, tak na posledni 2 minuty je moje odhadovana stredni hodnota v zapasech kde o neco jde 25 bodu
viz derby v Texasu vcera
viz Duke vcera
este aj dnes pokracujem v masovom tipovani s NCAA :D
a potom to uz vezmeme profesionalnejsie 8)
Souhlas, a svezu se na tom s váma, chlapi.:wink: Plus mám ještě Clippers+8.Citace:
Původně odeslal Orbital
Zaciname
Furman/NC Greensboro (O 69.5) for 2nd Half
:D
Už jsem zase ve velkým pokušení. Na expektu stále visí lajna na již odehraný zápas. NC Greensboro - Furman a pak tam ještě jsou všechny co začali v 1:00 našeho času.
NCAA pre dnes kedze neviem z akych dovodov dalsie zapasy nevypisuju na druhu polku zapasu :(
6 OK
4 KO
1 PUSH
uz sa to trochu lepsi :D
tak uy to prosimte ykus a dej nam pak echo jak to dopadlo,Citace:
Původně odeslal peeteer
nebo mi to radsi jen posli v PM :wink:
ozrali jsme se s ladymasterem, jen tak lehce, dostal jsem na prel v sipkach, vyhral ty malicky 2 bety, takze pohoda, pohoda, takhle by to mohlo bejt kazdej den, pul jednotky se za vecer prochlastat a prozrat neda, tak zitra zas do prace
btw. ten portland to je nejaky dvojity videni ne to skore?
Tak dnes zase 10 OK a 11 KO napokon. Som mal radsej pri 6 OK a 4 KO skoncit :?
Asi sa budem musiet pri NCAA naucit kedy skoncit a budem na tom dobre :lol:
Tak vcera po dlouhé dobe fajn den. Jedinej skraloup je UTEP, kterej mi projel spread o pul bodu :evil: Ale je to moje kravina, protoze to slo vsadit i se spreadem 11 a ja volodroid dal 10,5. Opět zarnej priklad dulezitosti i pulbodu.Citace:
Původně odeslal peeteer
Mna by pri tejto prilezitosti zaujmalo, co si myslite, ze je dvolezitejsie davat na pol bodove hodnoty alebo na cele? Alebo na najblizsie polbodove od vypisanej lajny alebo na najblizsie samozrejme pozitivne cele od vypisanej lajny?Citace:
Původně odeslal peeteer
Orbiho som sa na to nedavno pytal a ten to vidi zhruba takto. Mysli, ze davat vypisane lajny je najlepsie a davat najblizsie NEGATIVNE hodnoty (ci uz cele alebo polovicne) od vypisanej hodnoty (teda zvysenie kurzu o nieco) v pripade ak si je len isty ze to tak skonci na viac percent ako zvycajne (snad som to dobre napisal :) )
ne tak zcela... kdyz se bavime o sazkach na cele utkani, tak proste obecne pulbod na spreadu na hodnotu cca. ne univerzalne o neco vetsi nez 0.1 z kurzu, pulbod na totals ma hodnotu cca. 0.05. Tzn. napriklad kdyz si mohu vybrat:
U 189 1.91
U 189.5 1.87
tak je lepsi U 189.5
nebo HCP
+5 1.95
+5.5 1.91
je lepsi +5.5
ale je to jen obecny voditko, je treba prihlizet ke specifikum zapasu /zvlast v polocasech, kdy body a pulbody maji hodnotu vyssi/ a napriklad hodnota bodu na spreadu na +1/-1 je mnohem nizsi, protoze zapasy o 1 bod konci zridka o 1 bod