Denver Nuggets/Dallas Mavericks 24-February-2007 6:05 PM PST
Total Points UNDER 208 for Game +105
0.2 units
Printable View
Denver Nuggets/Dallas Mavericks 24-February-2007 6:05 PM PST
Total Points UNDER 208 for Game +105
0.2 units
TOR/CHA U 200 0.25 units
Zdravím všechny na tomto fóru.
A hned jsem dám jeden tip Denver/Dallas -11 +111, dávám tomu 70% úšpěšnost.
Aj to okomentuj preco si myslis kedze si novy este ti nemozno velmi verit :lol: :wink:Citace:
Původně odeslal Unlimited
Inak VITAJ na fore !Citace:
Původně odeslal Unlimited
Díky za přivítání, a k tomu zápasu, procházel jsem statistiky a usuzuji, že jejich bodový rozdíl by mohl být větší. :wink:
Samozřejmě je to jen můj tip.
Tez te tady vitam unlimited!
Statisticky mi to vychazi kolem te magicke desitky /+ pamatujem jeste na vyrok pana trenera v NY ze nechtel vyhravat o mene nez 10 bodu a pote byl pan Carmelo a ostatni vylouceni na x tejdnu/, ale je pravda ze Denver je ted hroznej!
kouknete na GS/LAC, polocasovy totals bude lehce nad 100... maji mizernou strelbu, ale tempo je pekelny, presne na to jsem cekal pred zapasem, ten O 108 na 1ni pulku co tam trunil byl nehratelnej, ale diky tomu bude moc pekna druha pulka, pokud vydrzi zapas vyrovnanej....
GS/LAC
nadherny kurzy... O 51 na 3/4 0.55 units
O 103 0.55 units na druhou pulku
GS ML 2.96 0.5 units
NCAA Basketball
Florida/LSU 24-February-2007 1:00 PM PST
Total Points UNDER 69 for 2nd Half -104
0.3 units
LOL toto uz neni mozne!Citace:
Původně odeslal Orbital
41 bodu za 8 minut a 8 bodu za posledni 4, kdyz jsou v bonusu
Sakra, třetí čtvrtka o dva. Snad to v poslední doženou. Mohli by, když je to tak vyrovnané.Citace:
Původně odeslal Orbital
v to nedoufej.. mam na to vsazeno.. a GS projede ML o bod, posedni dobou co prohraju tak vzdy o bod az 2, parada na psychikuCitace:
Původně odeslal Hombre
Já nedoufám, jen konstatuju. Na čtvrtku jsem neměl, páč ani nevím, kde se to sází :wink: ( asi na pin., ale už tam nebyla) a na půlku mám jen pár drobných. Tak to by zase mohlo mluvit ve prospěch té sázky. Já poslední dobou vyhrávám jen drobný a když zariskuju víc, tak prohraju. ( Mimo dneška, Južný mně udělal radost. I když byl už na lopatě. Ale to je tím, že mám dnes narozeniny :occasion6: .)
no v tompripade gratuluju a musis vyhrat!
muze jeste prijit OT
ctvrtky ma 5dimes a greek z dobrych sazkovek, uz jsem jim tam na nich nechal pekny prachy bidakum
Taky připojuju gratulaci, Hombre :!: :occasion4: :occasion9:
Tak to jo. Já to hledal na pinn. S 5dimes nemluvím, protože mně nedali ten referall a ani se nenamáhali to pak přes e-mail nějak řešit, tak jsem na protest všechno vybral :-). Stejně mě štvali i jinak. A ty chalengery sázet moc neumím.
Ale s greekem jsem zatím v pohodě. Tak to budu zkoušet tam.
A děkuji za gratulaci. Třeba některé budoucí narozeniny zapijeme spolu v té Brazílii. Už se tam chystám pár let a teď aspoň budu mít o důvod víc tam jet. A teď je tam moc hezky.
Díky, díky.Citace:
Původně odeslal peeteer
tam je hezky asi furt snad... urcite jo..
osklive je v LOS ANGELS :shock:
Jo. Dnes se to asi otočilo. Vyhrávám velký a prohraju drobný. No pro mě dobrá zpráva. I když pro tebe moc ne. 1,1 jednotka v kýblu, to naštve. Jsou to kreténi a nechápu to.
Neuvěřitelně GSW odešlo. To snad není možný :shock:Citace:
Původně odeslal Orbital
presneji receno 1.6 jednotka... ted uz by se muselo stat neco hodne zajimavyho... ono v pokud bude rozdil 8 bodu, tak tam muze byt pres 20 bodu za dve minuty, ale to bych musel mit vsazenej under
Hořký humor. Já si nevšiml, že ani ta ML nevypadá.
Hombre pripajame sa ku GRATULACI!
http://img329.imageshack.us/img329/634/hombredr8.jpg
ne ani ML nic moc ;)
samozrejme Florida under 0.3 units plus mala sazka, tak jsem zas po vypeti nekde na svejch... to jsou dny
u me to spis vypada ze 14 dni prohravam zlomky jednotek a pak udelam 5 jednotek za den a zas se muze zacit odznova ;)
no ono teda u me je to ve skutecnosti tak ze subjektivne prohry precenuju a vyhry nedocenuju, kdyz vyhraju tak o tom za vterinu nevim, ale prohra me sere celej vecer
LOL
ten kapitan vypada na neco mezi Timem Learym a Karlem Brucknerem
jo pozor ja prohraju i tu Floridu!
NCAA neni podelana NBA, tam se hraje az do konce a tam predvedli jak se da dat pres 20 bodu za 2 minuty!
Hombre taktéž všechno nejlepší :thumbup:
Orbi použil jsem s dovolením tvuj tip Dalas under,čistě statisticky se mě to moc líbí :)
to je jedine dobre, posledni dobou mi snad vyjde jen to na co sazis i ty
ale je pozde, lajna uz sla dost dolu, posledni dobou je vsechno strasne tesne, no snad prohraju zas tesne, tak te to nebude mrzet ;)
:lol: to vyjde,co jsem od tebe opsal nikdy neupadlo :wink: ikdyž všechno je jednou poprvé :)
jako fakt nevim co by se muselo v Dallasu stat aby to slo pres tech 206-8... ale uvidime... stejne jako ta Charlotte jeste nemaji 40 bodu za 15 minut, bude tam dvoje prodlouzeni a skonci to 201, pote co dalsi muj oblibenec Morrison procitne z drogoveho opojeni a zacne hazet trojky v tom prodlouzeni za stavu 66-66.
:lol: :lol: :lol:
nebylo by ještě rozumný zkusit Denver under 99 ? pokud vyjde under 208 tak by teoreticky mělo i tohle a možná mě to přijde i jistější :oops:
sorry sazim a prohravam jak divej, no ted uz je to jedno, myslim ze tech par extra bodu by se melo hodit v druhy pulce pri moznym blowoutu /zatim to nevypada/, jinak jsem dal strasne moc na SEA/SA under, prosim frantisku vsad aspon dolar at to vyjde, pulka i posledni ctvrtka
Ja mam SEA/SA under 49 na 3Q, ale koukam na to... ;-(
tak ty bez do postele... me je jasny ze 3/4 pujde under proti vsi logice a pak 4/4 HOUSTON SYNDROM. Az se to stane budeme svedky historicke udalosti poprve v dejinach teamu seattle od dob, kdy si tam idiani vyrezavali lodicku v piniovem podrostu za zvuku buvolich stad, kdy SEA v blowoutu pujde OVER.
presne takhle byl vcera rozjetej Houston s moji sazkou na 3/4 a nakonec dali 52...
sea vyjde,ale ten dallas žádnej zázrak zatím a navíc denver vede :roll:
oh seattle nevyjde, Lewis ted zacne hazet trojky jak magor, SA se taky bude chtit predvyst... lidi co ja zazil za posledni 2 dny... docela bych si to odpustil
Dallas ted pritvrdi obranu, jsou 10 bodu nad, to neni zas TAK strasny, to jsou 3 body v kazdy ctvrtce, dulezity bude aby se dostal Dallas do vedeni, pak by to mohlo mit sanci.
podle logiky NBA by do 4/4 mely nastoupit pouze lavicky... nu uvidime