Cleveland Cavaliers/Toronto Raptors (O 197.5) for Game 0.2 units
Portland Trail Blazers/Los Angeles Lakers (O 194) for Game 0.1 units
Printable View
Cleveland Cavaliers/Toronto Raptors (O 197.5) for Game 0.2 units
Portland Trail Blazers/Los Angeles Lakers (O 194) for Game 0.1 units
toto je hodne mimo... NO v posledni dobe predvadi dopredu dost a dost..0.3 units
New Orleans Hornets/New Jersey Nets 21-February-2007
Total Points OVER 186.5 for Game -105
Hratelny je dal BOS/PHO a MEM/GS undery ale myslim ze v polocase se dostane lepsi polstarek, takze na to budu cekat.
Třeba je to tím, že je nejistý start Williamse. No i když včera sem se v zápase POR/UTA taky bál absence Williamse(tak tohle nemůže bejt náhoda včera Deron W. dneska Marcus W.:) ) a dopadlo to v pohodě. Dneska tomu overu věřim, i kdyby W. fakt nehrál.Citace:
Původně odeslal Orbital
Poměrně rychle jde nahoru spread POR/LAL byl i na 8,5 a teď už se dá za 10,5. Docela o tom uvažuju. Nemyslim, že by je Lakers měli takhle přejet. Maj dost zranění. Na druhou stranu nerad sázím na zápasy Lakers. Tradičně mě vypečou, ale třeba se historie změní.
priznam se ze o tom mladikoj moc nevim, ale jak koukam na stats, tak ma dost doskoku, coz u domaciho favorita trosku snizit neni rozhodne na skodu pro vyvoj zapasu, tim nechci rict, ze by jeho vypadek pro totals byl zanedbatelny ale nebude snad ani fatalniCitace:
Původně odeslal peeteer
hlavne ze tam nemaji jinyho Okura ;)
asi tak.. neda se tam sazet nic jinyho nez POR...Citace:
Původně odeslal peeteer
jen takova rada..pokud je to na zaklade nejaky dobry info, ze trebas randolph uklouz na bananu, tak nema smysl to ted sazet a pokud to tlaci verejnost, tak si tez vyplati pockat... to vse tak na 82% :)
No Randolph snad není Radmanovic. :lol: Spíš bych řekl, že to tlačí veřejnost. To je dost častej jev speciálně u Lakers. Něco jako Yankees v MBL. Ale máš recht. Počkám.Citace:
Původně odeslal Orbital
taky si myslim a specialne ted kdyz nemuzou sazet amici, tak mimoamericani maji to stereotypni sazeni zazity snad jeste vic LAL vzdycky a over k tomu, HOU undery, jak jde polocas o 20 bodu vys oproti totals tak i kdyby byla strelba 150% tak stejne vsichni sazi over a podobneCitace:
Původně odeslal peeteer
a pak ze americani jsou blbci oproti zbytku sveta
ten over NO-NJ se mě hodně líbí čistě laicky a statisticky jdu do toho :wink:
no vypada to ze Hartfield nam vydela takze muzem prohrat, ale tahle lajna podle me uz lepsi nebude, nez tech 186 a jestli jo, tak uz jsem blazen, tenhle zapas muze jit pres 200 pokud se nikdo neutrhne..
zkusil jsem 187 uvidíme :wink:
to sou ty tvoje srandy.. upozornuju ze kolem 50% mych poslednich zapasu vychazi max o 2 body od spreadu, ale ty kdybys jednou vsadil 1.99 tak neusnes co :DCitace:
Původně odeslal Frantisek
:lol: :lol: :lol: tak nějak
Tak se svezu s Váma chlapi na overu NO. Dál mam Milwakuee+8,5 a Portland+10,5. GL
vse ok, ale to milwakee bych nehral, resp. kdyby me ted nekolikrat v zaveru tak silene nezrusili tak sazim IND bez skrupuli, takhle sem teda rad ze sazet nemusim.
NJ/NO jde tedy under podle pravidel fora, jak na to vsadi alepson 3 lidi, tak se to po....
pocitovka...
ze vsechny teamy skorujou aspon 12 bodu v kazdy ctvrtce, ted jsou vsichno hezky odpocati, kurz lakavej...
NBA General Props
NBA General Props 02-21-2007
Lowest scoring quarter (single team)
1115) Over 12.5 points 2.88
jen doufam ze PHO a MINN necha doma pro CHA a BOS dost prostoru
Tohle taky vsichni z fora vsadili? :-) Uz je tam jen 2.72... ;-)
Ale myslim ze zrovna vcera mel nakej tym 10...
JJ denver ve 3Q, a pak hned ve 4Q 32...
Atlanta dokonce 8...
no ale mam pocitovky rad, davam za par drobnych ;-)
to sem vsadil jen ja, nevim kolik tam mate vy, ale muj maxbet je snad pod uroven pinnacle.Citace:
Původně odeslal LadyMaster
no vzdyt je na to taky kurz vetsi nez na Staraceho... to neni nic jistyho. Jisty je any team over 38.5 bych rekl... ale uz radsi s tema srandama koncim.
Predpovidam jiz nyni ze pod 12 bodu da bud NO nebo NJ :D
hehe, zacinam tomu verit ;-))
No nevim, tak mizerne nizkej kurz... To bych si radsi dal U38.5.. ;-)Citace:
Původně odeslal Orbital
ze by jen nekdo z ctyrky LAL, MEM, PHO a predevsim GS nedal 38.5 to se mi nechce verit
Most points in any game(both teams combined)
04:05 PM 1105 Over 233.5 points 1.943
tohle by taky melo vyjit podle me, ale nesazim, staci mi tamta ptakovina
To uz je hezci i ten kurz... ;-)
Mne je jasny ze to co nedam vyjde a to co dam nevyjde.. klasika ;-) takze se na to radsi vys... ;-)
hlavne se prosim vys... na tu moji sazku, dekuji :)Citace:
prave jsem zjistil v cem bude kamen urazu... ATLanta ma sileny vypadky a hraje s SA, proto tak peknej kurz
No a je to tam ;-) Indiana 39... samozrejme ze sem to nesazel...Citace:
hledme INDiana hned v prvni ctvrtce...Citace:
A este k tomu mam MIL +7... no cerna serie pokracuje...
nevím jestli sním nebo bdím ale přestalo mě asi před hodinou chodit 3 sázkovky a nevím proč,Pinacle,unibet a doxxbet zbytek jede normálně,nic jsem neměnil a předpokládám že vám to jede normálně,net jede taky normálně jak má, ale tyhle stránky prostě nenačtu :twisted: nechápu :roll:
Vsechny mi jedou v pohode...
to jsem myslel,díky tohle se mě stalo už jednou asi před měsícem ty samý sk nešli načíst asi za 2 hodiny to samo přešlo volal jsem poskytovateli netu ten v tom prsty neměl to jsou prostě záhady :shock:
me nejede vip pouze,
zas tak moc mi to nevadi, i kdyz ty bonusy bych tam rad dobral az do mrte, tj. limitu 1 USD na sazku
mne teda momentalne VIP jede... login nevim, ale hlavni page v pohode...Citace:
Původně odeslal Orbital
zkoušel jsem se připojit z pc přes mobil a jede to normálně,tak to musí mít něco společného s poskytovatelem,bordel je prostě všude ani nemusí blokovat ip adresy a stejně se nikam nedostanu,vip mě jede normálně :roll:
projel jsem více sázkovek a mám to takhle:
chodí: betfair,expekt,dimes,fonbet,Bwin,10bet,interweten( pomalu),bet 365,betway(hodně pomalu),cris,paddy power,Gamebookers atd
nechodí:PIN,stan james,unibet,doxbet,betson,nordicbet
musí to být nějaká technická záležitost doufám že to zas přejde,ale zřejmně ty co nechodí mají něco společného po technické stránce :(