Jeden super úlet na ráno
Bardina-Barois 2 3,49 Pin,tohle je snad vtip na pobavení sázejících,podle mě zápas 50/50 barois když ji poslouchá hlava má odhadem tak na top 30 v pohodě proti mlademu talentu kterej se ted nedaří pro mě vysoká sázka
GL
Printable View
Jeden super úlet na ráno
Bardina-Barois 2 3,49 Pin,tohle je snad vtip na pobavení sázejících,podle mě zápas 50/50 barois když ji poslouchá hlava má odhadem tak na top 30 v pohodě proti mlademu talentu kterej se ted nedaří pro mě vysoká sázka
GL
OH!
jsem tu akorat,
rozhodl jsem se tu psat jednotky, tak tohle hraju za 0.2 units!
Vyšlo toho nějak moc v poslední době :lol: Jen tak na okraj podotýkám uvidíme ráno :)
Nechápu, že to nemá expekt, zatím tam má z tohoto turnaje jen jeden zápas..... Třeba je to znamení, že to tentokrát nevyjde... :wink:
ne to je znameni k registraci na jinou sazkovku :DCitace:
Původně odeslal Karvinier
ale i ostatni to nemaji, oni tam na tom turnaji nejak cachruji s casy a i greek z toho vetsinu stahnul..ted koukam ze nas zapas posunuli o pul hod dopredu anebo uz mam halucinace
Tak jsem to dal na Pinnaclu... A teď jen držet palce. :thumbright:
tak tak... pro me je to dnes freebet, gonzaga musela upustit od obrany a FT shooter z Santy Clary trefil tusim 100%, takze mi je vcelku jedno, jak ta kocicka zahraje
To mě sice taky, ale vyjít by to mohlo. Jinak na Pinaclu je potěšující to RISK a TO WIN, Dobré vědět co kdo chce. Ještě jsem to nikde neviděl.
A jinak odkaz na livescore k tomuto turnaji je http://www.sonyericssoninternational.com/players.htm# ......vlevo nahore
Diky moc za to livko.Citace:
Jinak spis pro ostatni, to to risk a to win je proto, ze v usa je zvykem sazet to win. A napriklad i limity jsou tak delany pro kurzy pod 2. tzn je-li limit 500 a kurz 1.909, tak se da vsadit 550.
Pro evropskeho sazkare je dulezity vzdy sazet TO RISK a pak budou sazky tak, jak jsme v evrope zvykli.
Na vyber z to risk a to win maji z u nas popularnich sazkovek napr. i 5dimes, Canbet, Bodog, Betcris...
tohle livko nejede ani omylem, zda se ze ani zapasy co byly dohrany se nikde nedaji najitCitace:
nevi nekdo o utajenem zdroji?
Já našel jen zápasy na livescore.com... A teď by měl být na řadě ten náš, a ještě se tam hraje nějaká čtyřhra zrovna teď...
Njn je to hooodně daleko asi :lol:
me se zda, ze jen nezvladaji livko, protoze tady
http://www.sonyericssoninternational.com/match.htm
pisou, ze tohle se ma hrat po Kostanic/Ferguson, a ten vysledek uz je dlouho znamej
patrne se nam to uz blizi,
zapas co zacal paralelne uz skoncil, asi to bude zalezitost na 3 sety
BARROIS 30 5
BARINDA 0 6
http://www.sonyericssoninternational.com/match.htm# jede to
btw. koukate nekdo na http://www.tennis.com/livescores/ ?
ja tenis moc nesleduju, jen jestli je to uzitecna page nebo ne... btw. tenhle zapas tam ted maj jako ze jeste nezacal.. ;-)
me to nejedeCitace:
Původně odeslal Taxan
nesmis to livko vypnout a rikej co vidis :DCitace:
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:apachefriendsxampphtdocsscorescorenew.php on line 216
6:6
jj
nejede v FF ale IE ano!
btw. ten clovek co to programoval se jinak patrne stara o servery pipni.cz kde mame stale jeste hosting
JOOO
kocka nemecka vyhrala prvni set
Pak, že to nepůjde a jede to i v FF. Tfuj IE... :pottytrain5:
tak ted ji ruska brejkla, to je taky :pottytrain5:
v FF mi to jen hazi error
3,49 x 0,2units = 0,698 USD, skorogrtka vorbytále :laughing3:
pocitas to spatne :D.. to je denCitace:
Původně odeslal NEK
2.49 x 0.2 = 0.498, to by mela bejt vyhra..cista..ktera se rozplyva v dali
nerozplývá, bojuje... 8) orbi co říkáš na Memphis-N.Orleans 2 ?? je to průchozí?
GO BARROIS /i kdyz vubec nevim o koho jde/
MEM/NO je pro me velka zahada, pred zapasem to vidim na no bet
Tak se asi rozhodne v posledním setu.... Díky za názor, ale asi do toho půjdu... Mám přeci jen svou hlavu 8)
Jo a hraje tam Bardina nebo Barinda ( viz live skore) :wink:
mnoho stesti, me ta lajna neprijde nijak mimo, jakoze MEM bych nedaval ani za zlaty prase na kurz 2.0 nebo takCitace:
nene , nehraju skore, ale na vyhru New Orleans, 1,93 kurz. Před 3 dny 114-99. Memphis už je out a N.O. má o co hrát ještě... Proto to chci zkusit. No teda už se stalo :oops:
ja tomu rozumim, jakoze opacne bych nesazel jiste, ale na to abych daval NOH to pro me neni, ja preci jen vetsinou nejak radsi ty totals, jinak pokud UNDER tak NOH, pokud OVER tak MEM, to je korelovany a jiste nerikam novinu a taky se mi vic libi UNDER /tj. NOH/, ale jsem ted uz nejak vycerpanej na premysleni
hmmm break a nevypadá to gut... :cry:
yepCitace:
vypada to bad, kazdopadne frantisek mel o5 velmi dobrej cuch!!
ted ma nemka breakball, ted nebo nikdy!!
Zdravím,když vidím co lidí se v tom veze tak to bude průser,to je zákon :( Jinak samozřejmě Bardina na live je blbost
wooow 3-3 :lol:
REBREAK :?:
nebo chyba v tom livku co programovali v matersky skolce?
zdravim Te frantisku,Citace:
Původně odeslal Frantisek
pro me za me at je to treba Barila, hlavne at to zabali, ted ma ovsem dalsi 3 breakbally
už ne e má výhodu naše... 8)
To myslím není tak důležitý jestli drží nebo nedrží servis,Barois ma dobrej return a uderově je skvělá bardina má zas slušnej serv obě dost kazí,bude to jen a jen o hlavě v závěru,uvidíme