Miami Heat/Cleveland Cavaliers (O 192) for Game -107
Houston Rockets/Dallas Mavericks (O 185) for Game -105
SAS -200 (+5% MP) synottip :D
Printable View
Miami Heat/Cleveland Cavaliers (O 192) for Game -107
Houston Rockets/Dallas Mavericks (O 185) for Game -105
SAS -200 (+5% MP) synottip :D
ti parchanti mi zmenili 1.5 na 1.4 u SAS
no rekneme ze je to prvni sazka pres tu jejich kartu a ze je to nahoda
Včera se dalo za 1,7 ve Fortuně, což je good. Myslim, že pokud si to dával za větší obnos, tak tyto náhody můžeš očekávat časteji :(Citace:
Původně odeslal Orbital
ne daval jsem to za drobny,
Fortuna jde bohuzel mimo me, nemam na to tam behat... poslal jsem penize na synottip, protoze tech 5% MP znamena jiste v globalu nejlepsi kurz. Az mi daji limit 10 korum, tak je tu pomluvim a penize vyberu.
Denver Nuggets/Indiana Pacers 9-February-2007 4:05 PM PST
Total Points OVER 205 for Game 1.943
Portland Trail Blazers/Charlotte Bobcats 9-February-2007 4:05 PM PST
Total Points OVER 185 for Game 1.952
čau myslíš že má cenu ted dát charlotte over 187,5 za 2,14 na BF ?
urcite ne!
tak 2.6 minimalne
co ovsem bude mit patrne nedozirnou cenu je DEN/IND Under v pulce, protoze strelba je jen podprumerna, tzn. tak malo bodu zpusobuje styl hry. Jelikoz ani jeden team neni s velkym mankem, tak to snad az tak nezmeni.
V indiane asi jen 80 strel, nevim ted moc jak hraje druhy pulky IND, ale u DEN zadny problem, kdyz Nene trefi FT, tak ma vanoce.
100.5 na greeku je dost nizko, dam to jen za malo...stejna castka jako je over na celej zapas pro tu IND.
tak denver je pohroma, ale MIA/CLE vypada obdobne, strasne malo strel... musi se dat under
DAL/HOU taky zatím nic moc. Ještě by chybělo, aby to zazdilo SA :(
Zkurvený SA mě už letos stálo takovejch peněz..to snad není možný :( :x :cry:
Oh, boze!
Dnesni sazky, predevsim to co pisu sem, vypadaji jako naprosta pohroma, jedine OT v CHA nas zachranuje. Dalsi co vypada blede je CLE U 48 na 3/4.
jsem rad ze mi tu sazku na SA nevzali, jako to co je na foru je pohroma, ale je neuveritelny, ze jsem dnes vcelku spokojen. 3 velke sazky jsem mel
POR over
POR +0.5 na 3/4
NJ/BOS U na 1st half
Pro mě dnešní noc aspiruje na titul nejhorší noc sezony. :cry:
SA je myslim, nejen dnes, pohroma pro cely Cechy :shock:Citace:
Původně odeslal peeteer
tak ja stiham len Chicago podat, ale to len z toho davam, aby som nieco hral :lol: :roll:
To je fakt. SA jsem měl v kamenný a jak sem psal, to je na momentální vylepšení hotovostní situace, takže mi ji řádně zhoršili. Jen symbolicky jsem dal small bet na ORL ve spreadu na netu, abych v případě mega štěstí bral na oboje. Tak mám alespoň něco. Ale sype se i všechno ostatní. :(Citace:
Původně odeslal Orbital
ano mas pravdu, sotva v CLE nedali nic pres minutu, uz jsem zacinal doufat opet to trefim mezi, jako v denveru :shock:
NO TO JE PRESNE ONO, UNDER 48 A OVER NA CELOU HRU, SAMOZREJME ZE JE TO 49!Citace:
Původně odeslal Orbital
Proc jsem nehral PHO spread na druhou puli anebo jakykoliv over (napr 53.5 team totals na druhou pulku) ? :banghead: :banghead: :banghead:
bez Nashe mi prijdou ze nevedi co hrat a cim dal vic i brani
evidentne to neni pripad tyhle druhy pulky
ale neodchazel bych jeste do postele, blizi se posledni TV zapas:
CHI/GS
je v televizi
strasne moc strel i bodu
CHI unavene
GS ve forme jako nikdy
a totals bude nekde kolem 102-103!
puvodni total na greeku byl 101.5
takovejhle uprk nahoru jsem jeste nevidel
mam vsazeno O 102.5
GS team total O 51
a ctvrta ctvrtka O 51.5
proc byla treti ctvrtka tak ohavna?Citace:
Původně odeslal Orbital
nekecam, ale 20 nepromenenych trestnych hodu je strizlivy odhad
Ale ve ctvrte nastoupili a dokonce prislo OT a vyhralo se vsechno! Velmi stastny den!