Zdarvim vsechny priznivce tenisoveho sportu a chtel bych se zeptat na Vas nazor ohledne zapasu :
A.Radwanska-Lepchenko
Chakvetadze-Bammer
F.Lopez-B.Wilson
dekuji
Printable View
Zdarvim vsechny priznivce tenisoveho sportu a chtel bych se zeptat na Vas nazor ohledne zapasu :
A.Radwanska-Lepchenko
Chakvetadze-Bammer
F.Lopez-B.Wilson
dekuji
Ja teda tenis uz moc nesleduju, ale moje amatersky tipy jsou
Radwanska
Chakvetadze
Lopez
nebrat jako sharp pls ;-)
Radwanska loterijni 1, ale muze klidne bouchnout mladoskaCitace:
Původně odeslal Jajin
Chakva 1, ale bez kurzu
Lopez spis 2, na 1 nejni kurz, pokud najdes pres 4 hrat 2
ja davam ale az na 2. hraci den Blake vs Moya 1
Len som zvedavy aky tam bude kurz dufam ze prestreleny :lol:
nic vysokyho tam asi nebude ne, Blake byl ted nekde ve finale tusim ne?
Tak se taky zapojím,já dnes hraju dvě sola Selu za 2,7 kurzy už jsou ale mnohem níž,vsadit někde kdy vyplácí skreč(srichaphanovi problémy se zápěstím)
Likhovtseva-Vakulenko 2 2,43 jsem dával odpoledne,podle mě je ukrajinka mírná favoritkatak na 1,75 bych viděl real
Jinak opakovanej zápas myslím tím Blakea kterej byl ve třech setech hrát za 1,25 to je šílenost mám 2 v kombi
do kombíku je spoustu zápasů dnes ale to tu asi nebudu vypisovat,jelikož na mě leze nějaká chřipka a potím se jak ... :(
u vecernich zapasu cece.
Vakulenko 6:0 4:6 6:3
Sela 6:4 6:2 6:2
:wink: AO začala dobře
respekt 8)
Jo, jo. Františkovi ten tenis opravdu vychází. Pochvalu si víc než zaslouží. Jen těch tipů bychom brali, nebo teda aspoň já, víc.
Já měl mimo jiné livko Fishe proti Ljubičičovi od stavu 1:1 se mně zdálo , že vyhraje, a tím, že jsem ten tip sem nedal, tak opravdu Fish vyhrál :-))
Děkuji :oops: Jo Fishe jsem měl od začátku v kombi kurz byl hodně mimo a Ivan nějakej unavenej
Njn tak prvni vysoko nasazenej hrac je venku... Btw. koukam Lukas Dlouhy 16-14 v patym setu... ;-)
Dnes mimo Mardy byl super kurz na Safina po třetím setu, ale za 1.25 na začátku bych ho nikdy nedal.
To František: Já obdivuju, jak vychytáváš dopředu kurzy 2,5 až 3. Je za tím určitě hodně práce a sbírání spousty informací, samo to nepřijde, to je jasný. Můžeš nám prozradit tvoje zdroje informací, myslím netové stránky atd? Abychom se mohli trochu přiučit? :-))
Díky.
P.S. No jo chřipka, to budeš ležet celý dny. Nejméně než skončí AO :lol: , že jo.
Lukáš je magor. Měl jsem na něj vsazeno, ale když neudělal čtvrtý matchball, tak jsem si říkal, že to s nervama nevydrží a sázku jsem prodal.Citace:
Původně odeslal LadyMaster
No a magor jsem já. On vydržel, já ne.
O informacích to je myslím minimálně,o zranění hráčů vědí všichni a sázky proti nim to je jen pár zápasů,duležitý je myslím hledat chyby v kurzech.Stránky nepoužívám teměř žádný na stat.mám dva soft.programy ale to je taky vedlejší.Podle mě je nejdůležitější všechny hráče vidět několikrát hrát a zařadit si je,jakou maj psychiku čeho jsou nebo nejsou schopný jak reagujou na jakou hru a představit si co se tak asi bude zhruba dít.Umět odhadnout jak se hráč cítí před zápasem jestli si věří nevěří a tak. Takhle to zkouším zatím jsem nic lepšího nevymyslel.No chřipka mě teda dost se.. ,Asi jsi to myslel že jako nepujdu do práce,ale tohle je moje práce :oops: takže musím celou noc čumět na sat a je mi při tom blbě,nic moc no :lol:
Tím info jsem myslel opravdu nějaký statistiky, aktuální perličky atd. Samo, že je spoustu stránek na netu, ale některý jsou lepší a některý horší, ale než člověk ty lepší najde a pozná, chvilku to trvá, no.
No práci jsem asi nemyslel, tušil jsem, že jsi profi sázkař.
Ale nevím, třeba máš rodinu nebo aspoň přítelkyni, a tak, proto jsem si myslel, že chřipky využiješ a nebudeš dělat nic jiného, než koukat na AO.
Ale vidím, že by jsi koukal i tak, bez chřipky.
perličky z tenisu? http://www.tennisheart.net/rs2/index.php nic jiného mě nenapadá :?
Díky. Přesně takové stránky jsem měl na mysli.