TOR -5 jen ted v rychlosti!
Printable View
TOR -5 jen ted v rychlosti!
pridano, vse na pinnacle jako obvykle, takze to dost mozna nejsou realny penize :D
Toronto Raptors/Boston Celtics (O 189) for Game -106
Charlotte Bobcats/New York Knicks (O 197.5) for Game -113
Orlando Magic/Los Angeles Lakers (U 196.5) for Game -106
Orlando Magic (+4.5) vs Los Angeles Lakers for Game -105
Se svou troskou do mlyna take prispeji :
Jednoznacne souhlasim s Underem na ORL/LAL
a TOR coz je jak se zda hit celeho sveta, lajna jde stale dolu, aby taky ne, zakladni sestava Celtics je tatam a TOR ma dobrou fazonu, tohle by mel byt zapas s jasnym prubehem a i HCP -5 zadny problem, cekam kdy taky sleti.
Momentalne nejlepsi Synottip za 1,55 coz je jeste urcite hodnotny
Dalsi zapasy ktere dnes zkousim :
NY doma, v plne sile, proti pro me nevyzpytatelnym Bobcats, nerad proti nim sazim, ale dnes Knicks verim.
Poslednim zapasem je Dallas za kurz 1,75 v Tipsportu nebo Synottipu to se musi zkusit.
Když si nakousl ty kamenky, tak včera bylo Toronto za 2,05 na ML, což je teda mazec.Citace:
Původně odeslal Jajin
Ja vim vsak sem taky nalozil ve Fortune :-)
uz sem to rikal, s pináklem to mozna bude vselijaky, Jajin tvrdil ze TOR vypsali v tom CZ ML +105, asi je zacnu tez navstevovat.
Jen bych jeste dodal ze jako dobry tip za kurz kolem 2,5 se jevi i Miami jako ML pripadne s HCP, do kadru se vraci Posey a Walker, Shaquel uz trenuje a ma byt pripraven jako psychicka podpora na lavecku coz je urcite hodne pozitivni faktor, no sem zvedav, urcite si to jako wild zahraju
Vim, ze kurziky den pred macema sou hodne jinde, ale jenom chci upozornit na MP coz je jasny vsem, ale taky moznost tzv. "plichtovyhry" a clovek ma hovno. Nerikam, ze se to stava casto, ale na 5% bzch to videl. Cili kurzy automaticky delit 1.15 a z 2.1 mame skoro 1.8
for selizi222 - pokud je "MP" manipulační poplatek, tak čistý kurz se vypočítá snadno. Kurz 2,1 (10%MP)
2,1-10% = 2,1-0,21=1,89
1,8-10% = 1,8-0,18=1,62 atd....
?koly nemám, ale mentál nejsem....
Vim jakseto počítá, ale u basketů jsem započítal i "favoritokříž" possibility
Sorry, nemyslel jsem to nijak špatně. A třeba to pomůže někomu jinému.
Co to tam vyrábí to Toronto. Všechno co s ním souvisí jde zatím do kopru :x :shock:
spread snad daji ale asi dam under do proti...
Toho se právě bojim. Ten zápas je pro mě teď už úplně nečitelnej. :xCitace:
Původně odeslal Orbital
ja taky, nedal jsem to, nepotrebuju v nem prohrat 3x :shock:
ale co se tyce spreadu jsem optimista, BOS "zaklad" se musi unavit a nastoupi nahradnici bojujicich nahradniku...
Doufejme, zatím s nima maj mnohem větší problémy než se dalo čekat.Citace:
Původně odeslal Orbital
toronto jde s 0 fauly do bonusu, ted musi nastoupit..
Na konci 3Q za to trochu vzali, tak doufám, že jim to vydrží. Mam trochu obavu, aby pak nevypustili závěr, kdyby vyhrávali třeba o deset.
tohle bude dobre...spread. tedy ne ten over a nemel jsem se posrat zjevne v ty pulce s underem...
Nápodobně.Citace:
Původně odeslal Orbital
CHA/NY uz vyslo 6 min pred koncem, tak dnes bude rozhodujici pro celkovy skore dne ORL/LAL...
To Toronto dnes usiluje o moje nervy :evil:
drama ??
ale pozor, tak nakonec s tim underem jsme dobre udelali!
To jo. Už by byl v hajzlu. Takhle je šance, že v tomto zápase bude vyrovnaná bilance.Citace:
Původně odeslal Orbital
ted pujde jen o to trefovat se v sestkach..
Je to doma, ale že mi dali zabrat.
ciste teoreticky i tech 16 bodu ted muzou za minutu nahazet pokud bude FT/kos - FT/kos ...
jj je... :)
tak jeste ne... ted musim fandit BOS trefit trojku pro over!
Ještě jsem neviděl, že by se něco takovýho stalo :(, ale bylo by to hezký. Původně sem tenhle post pochopil špatně a říkal si jakejch 16 bodů, ale už mi docvaklo :oops:Citace:
Původně odeslal Orbital
tak skoda..... nakonec i ten over mohl byt!
OK, tak Houston/DEN U 94.5 na prvni pulku
Tak v zápas LAL/ORL pro mě neúspěch. Měl sem jen u, protože sem byl podělanej vsadit spread na ORL. Dál jsem váhal u MIA, samozřejmě sem ho nedal a samozřejmě to byla jasná výhra. Tohle se stane vždy, prostě zákon schválnosti. Když nad něčím dlouho uvažuju, dám to, a pak třeba jen díky tomu končím s celkovým mínusem za ten den. A když to nedám, tak zrovna ty zápasy vyjdou. :roll: Tím samozřejmě nechci říct, že Vám to nepřeju. :)
ja za vcera 2 jednotky plus 4-3 a jen diky tomu Houstonu under na polocas, ze to byla nejvetsi sazka.
Ale taky nespokojenost, protoze jsem chtel vsadit vsechny 3 posledni zapasy na druhy polocasy:
Vsadil jsem jen GS, kterej do myho overu nesel
LAL/ORL nevim proc jsem nesel do OVER 99.5/100
HOU/DEN jsem chtel dat U 93, taky sem se dlouho rozkoukaval, vsadil jsem to jen US kamosovi, pak to bylo 92.5... minutu pred koncem 87 a remiza, pak trefili trojku a jen jednu FT!! Neuveritelny. A ten drzoun z US se mi jeste smeje :evil: Kdyz ma clovek sazet za sebe a ostatni lidi, a k tomu polocasy..to je strasnej masakr...
Ty vado, no to si myslim.Citace:
Původně odeslal Orbital