Houston Rockets/Minnesota Timberwolves (O 181) for Game -105
Printable View
Houston Rockets/Minnesota Timberwolves (O 181) for Game -105
zrovna bych rek under..max plus pres krizek
No uvidime co dnes predvede Houston bez Yaa, ja jsem jeste prisypal na Over 180 1.99.
po 6 minutach 24 je pekne, mnohem dulezitejsi je velky pocet strel, skore by melo byt mnohem vyssi. Tohle by vyjit melo, pokud tempo hry vydrzi. Pro ty co nesazeli, tak i OVER na druhou pulku se rysuje, samozrejme je ale ted brzy.
Tenhle over hraju taky. Za další dvě a půl minuty jen 6 bodů, tak se to snad zas rozjede.
Zajímavý je taky zápas SA. Vypsáno 211 pak to chvilinku kleslo až na 209,5 a teď je to dokonce 213,5. Zkusím U.
od SA stojim dal, v HOU je dulezity to tempo..trefovat se snad zacnou a taky aby HOU neodpadl..
Tak SA/MEM za první minutu 10pts :oops: :(
na dalsi 10ku potrebovali 3 min, ale nic to nemeni na tom, ze jax psal, novej Memphis je neuveritelnej a zapas neni pro under moc dobre rozjetej
jj pod novým trenér je nepoznávám. Jsou fakt dobrý, ale proti je SA, tak uvidíme.Citace:
Původně odeslal Orbital
HOU/MINN strelba prvni ctvrtky byla zalostna, ale to co predvadeji ted to uz vubec nema obdoby. Minnesota trefi 1 kos ze 3 pokusu.
tak ten over jsem jiz odepsal, ale bude fascinujici sledovat zda dotahnou strelbu z pole pod 20% :lol:
Já to prostě nepochopim, co ty hráči dovedou zahodit. :evil:Citace:
Původně odeslal Orbital
stejne si myslim, ze OVER 90 na druhou pulku je dobra sazka, ale jelikoz je to korelovany s temi puvodnimi, tak to nehraju
LOL, tak v Minnesote se zblaznili 23 bodu za 4 minuty, ze ja nedal tu druhou pulku :?
Jestě nic neodepisuj. Je to celkem vyrovnaný zápas, ještě se to rozjede. A taky se může prodlužovat. Taky ho hraju, tak jsem zvědav.Citace:
Původně odeslal Orbital
pokud se houston udrzi na 5-10 bodech rozdilu, tak to asi vyhraje, jinak to vypada blede
Tak Taxan to odhadl dobře. Máme tu prodloužení :)
YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Citace:
Původně odeslal Taxan
Minus maximalne plus pres kriz...este jim ho chytnu :) a nedam nic :shock:
Stalo se. Prodloužení je tady. A over je náš. :P
chlape... na netu se nehraje jen zakladni doba.. a remizy uz vubec ne ;)Citace:
Původně odeslal selizi222
Hele radši to nezakřiknout. Víš jak na tom chvílema byli se střelbou :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Taxan
Citace:
Původně odeslal Orbital
Jasny, ale sranda jak jsem vam to na zacatku psal, ze podleme minus max pres kriz. Vim, ze se plichty nehrajou, ale kdysi jsem je daval....kdyz byly v CR jeste kurzy na plichty 18 a vic....joo to byly casy.
no... ono kdyby to nesmerovalo k remize, tak by to patrne byl taky over, si dovolim nesmele podotknout, pouze pokud by vyhral jeden team strelou pri buzzeru tak ne, ale jinak to jistily fauly myslim
Další bet mám na SA/MEM U210, ale to dopadne KO :cry:
Já mám 213,5. V tom zápase je to jak na houpačce. Chvílku to vypadá, že to bude v pohodě. A pak následuje smrš?. No musíme doufat :?Citace:
Původně odeslal Taxan
tamse taky poprdej...to bude tak 206 tipujuCitace:
Původně odeslal Taxan
No, začínám pomalu věřit :flower:
Ke konci to byla fakt fuška.
110:96Citace:
Původně odeslal selizi222
BINGO - trefa - gratulace
Citace:
Původně odeslal Taxan
dikes, kdyz napisu 206 tak proste 206, asi se dam na vesteni budoucnosti panove...
:o
Zdravim mistni elitu, rad se k vam pripojim se svoji troskou do mlyna :wink:
NBA a TENIS jsou momentalne me 2 TOP sporty na sazeni 8)
teda 2 :lol: to to tady zacinam :oops: :lol:
tak te tu tedy vitam mezi elitou :lol:
GS/PHO U 228 1.935 na Canbetu ted...
heh elita, tak to jsem asi ve spravny kancelari :wink:Citace:
Původně odeslal Orbital
Richardson a Roberson u GS stale out, ale u PHO s GS se poustet do underu bude vzdycky urcity riziko. Je pravda, ze 228 je, ale uz dost vysoko a spise by to padnout nemelo, tkz vicemene souhlas. Nedavno/15.12./ to spolu sehrali na stejnym place za 206, tkz rezervy v porovnani jsou jeste dost velke.
Ja dnes cely den zvazoval GS + 12, pac dle me nejakou extra nakladacku nedostanou a spis to vidim na max -10, ale nechal jsme lezet tak uvidime.
riziko... no az najdes sazku bez rizika dej mi vedet :D
PHO je v ofenzive prisernej, GS nevyrovnanej, projekce je 225, takze kdyz uz to behem dne vylezlo na 228, tak to hraju, v polocase se uvidi co s tim
obecne ale teamy co strili hodne jsou dobre na under a opacne protoze ten kurzovy polstar je vetsi o sazky verejnosti, ktera se ridi typickym znakem tech teamu, i kdyz to samozrejme nemuze byt jediny voditko
NBA Basketball
Miami Heat/Portland Trail Blazers 7-January-2007 6:05 PM PST
Total Points UNDER 94 for 1st Half 2.100
rychle rychle, sice tam klasicky cachruji s Wadem, ale melo by byt tak 91
PHO Over 111.5 na druhou puli
wade nastoupil :evil: .. 35 bodu za 6 minut!! ted muzou dat max 55 za 18 :D :DCitace:
Původně odeslal Orbital