Dneska
WSH -7,5
POR/PHO over 208,5
DET -6,5
jeste zvazuju zapas HOU/IND, Yao bude hodne chybet.
A co vy?
Printable View
Dneska
WSH -7,5
POR/PHO over 208,5
DET -6,5
jeste zvazuju zapas HOU/IND, Yao bude hodne chybet.
A co vy?
Dobrý večer všem.
Pokusím se o první tip na tomto fóru. První čtvrtina WSH/MEM vyhraje Wahington. Podle mých dosavadních odhadů čtvrtin mám letos skore
10 : 1, tak doufám, že se to zrovna dnes nepotento 8)
Já si dnes zlehka dal DET under 187. S WSH sem se rozmýšlel, že bych šel spíše proti tvému tipu, čili MEM+7,5, ale nakonec NB. GL všemCitace:
Původně odeslal Jajin
ja som dal Detroit under aj handicap -6.5
a este som dal Denver handicap -6.0
Tak ještě, že jsem nedal ten MEM. To by bylo krutě vedle :oops:
PHO/POR
U na druhou pulku... bude tak 104, ale hratelny je i 102..
nevidel jsem ze je tu thread, over bych rozhodne nehral ani na FT, byl bych se vyjadril
vzhledem k tomu ze phoenix v pohode kontroluje vedeni, tak se nikam nezene a portland nevypada ze by se o cokoliv pokusil..
vitej zde!Citace:
Původně odeslal qwerty4
tesne vyhrali :D
10:1 je pekny, lec pokud jsou to sazky na extremni favority jako ML WSH 1q tak je potreba strasne mega moc zapasu aby to neco ukazalo
keep posting
osobne si myslim ze ten PHO U na druhou puli je velmi silnej tip (a proto nevyjde :D ), sledoval jsem peclive prvni pulku, opravdu nevim co by se muselo prihodit aby druha byla pres 100 (mozna bude i pod 90, skoda ze nejsou ty alternativni HCP, s kurzem tak 5-6 bych si to strelil)
bud by nejakym zahadnym zpusobem musel portland srovnat hru a zacit trefovat kose a zaroven by muselo ovsem dojit k podstatnymu zvyseni tempa hry (coz jsou totalni protimluvy, protoze jestli je team kterymu sedi na miru maximalni tempo, tak je to PHO)... tyhle variante davam tak 15%
nebo by se to muselo zvrtnout v exhibici PHOenixu, k cemuz ovsem v tuto sezonu zatim nedoslo a v NBA to proste je vubec nesmysl... taky 10%
75% jde under, totals zacaly na 104 (greek, 5 dimes), velmi rychle spadly pres oteviracku pinnacle na 103.5, ted mame 103 a divim se ze to nejde dolu jeste rychleji.. holt verejnost co slysi SUNS a automaticky sazi OVER pekne drzi kurz tam kde absolutne nema byt ;)
Svatá pravda. O exhibici se letos pokusil jen jeden tým a to Denver v NY :lol:Citace:
Původně odeslal Orbital
:DCitace:
Původně odeslal peeteer
3/4 dost vysoko 52, tj opticky to vypada na tesnej vysledek, ale myslim ze zaverecny 3 minuty budou hodne nizky
ackoliv tahle minutka vypadala trochu exhibicne:
Citace:
PHO 2:39 Leandro Barbosa made Driving layup
POR 2:22 Travis Outlaw made Fadeaway Jump Shot
PHO 1:55 Leandro Barbosa made Driving layup
POR 1:35 Brandon Roy made Layup
PHO 1:29 Leandro Barbosa made Driving layup
POR 1:11 Brandon Roy made Jump Shot (6 PTS)
LOL, tak se to nejak zvrhlo v exhibici lavicek ;)
achich ouvej!
ja bych je :minigun:, 7 minut do konce, hrajou tam jmena co jsem jindy nevidel a takhle mi zkazit vanocni nadilku?
No jo. Asi se ti náhradníci chtěli vytáhnout a ukázat, že něco taky umí. Ale takový je život sázkře. V poslední čtvrtině 64 a navív když o nic nejde, je opravdu málokdy vídaný.
Neuvěřitelný :!: :shock:
nj, to je gambling, snazim se najit zduvodneni a ponauceni do budoucna:
(i) konce hry phoenixu kterej kontroluje hru bude pravdepododobne jinej oproti tomu co predvadel doposavad (tj velmi malo kosu) protoze uz na to malem dojeli
(ii) bude to platit predevsim pro jejich domaci utkani (snaha zabavit fans) a dost mozna paradoxne pro utkani se slabymi teamy
29teho maji doma NY... takze asi no action
jj. PHO a jeho konce. Je to dost nevyzpytatelný. Vzpomínám si, že jsem měl s nima přesně opačný problém. Není to tak dávno, ale zaboha si nevzpomenu proti komu. Měl sem PHO over i spread a oni tam na konci poslali hrát snad někoho z hlediště. Prošustrovali snad dvacetibodový vedení.Citace:
Původně odeslal Orbital
oni to prave delali snad v kazdym zapase... prave proto jsem na to daval under, uz sem ho parkrat trefil na druhou pulku; mozna se bavime o tom samym, PHO strasne vedl, Nash a spol uz se sli ai nekam ozrat a v 4/4 behem 8 minut dostali 25-2, jasnej OVER sel dolu a meli vubec problem vyhrat zapas. Pravdepodobne si uz na ty konce davaji bacha.
Btw. jestli neprohrajou v Dallasu nebo Detroitu, tak uz nevim..pak to bude zas snura minimalne do pulky ledna
Tak to se určitě bavíme o stejným zápase. Tehdy sem si řikal, že určitě budou chtít hrát. Maj plno fanoušků, tak přece to dohrajou se ctí. A pak následovalo to co si popsal. 25-2. No alespoň dobrá zkušenost.Citace:
Původně odeslal Orbital