nazdarek po delsi dobe, mam jeden dotaz jaky je poplatek za prevod penez z Netelleru na muj bankovni ucet , vite nekdo kolik % kasiruje neteller z prevadene castky ,diky moc ,cau Oliver :P
Printable View
nazdarek po delsi dobe, mam jeden dotaz jaky je poplatek za prevod penez z Netelleru na muj bankovni ucet , vite nekdo kolik % kasiruje neteller z prevadene castky ,diky moc ,cau Oliver :P
Opravdu tohle nevím. Ale taky řeším, jak vybrat peníze z Netelleru. A přečetl jsem si , že je možné přes jejich debetní kartu. Neví někdo, jak to funguje? Píšou něco o tom, že si peníze na tuto kartu musím převést, poplatek 2EUR. Ale za jak dlouho je pak z té karty mohu vybrat a hlavně kolik stojí samotný výběr u automatu. Mám tam účet v EUR, takže jestli s tím má někdo zkušenosti děkuji.
Sice už fórum nějaký čas nefunguje, ale snad Ti to pomůže:Citace:
Původně odeslal Hombre
http://www.twistmoney.com/forum2/vie...?t=106&start=0
-----------------------------------------------------------------------------------------
Pomohlo. Díky moc. Jen jestli ještě někdo nemá zkušenosti s výběrem v automatech v zemích s EUR. Nerad bych tu hotovost vybíral tady za nesmyslný kurz v korunách.
hombre, orbi posilal jsem vam obalku
byl bych vdecny za pomoc:-)
omlouvam se, nebyl jsem zde...
Prepaid Card
The Prepaid Card* gives you the flexibility you need to access your e-wallet funds at millions of locations worldwide, including ATMs, point-of-sale terminals and internet sites.
When you transfer funds from your NETELLER e-wallet to your Prepaid Card, you can immediately withdraw those funds in over 210 countries worldwide. By allowing you to instantly withdraw funds from your NETELLER e-wallet account in global currencies, the Prepaid Card is the fastest and most convenient withdrawal option.
Pricing
DESCRIPTIONS FEE GBP FEE EUR FEE USD
Load Fees
Load from NETELLER e-wallet
jeste tam bude neco jako 10-20 usd za zrizeni
Tak jsem dneska dělal výběr z Netelleru a zjistil, že zvýšili poplatek za výběr z 1 Eura na 7,50 Eura. Což mě teda docela nasralo, asi chtějí lidi dotlačit do té jejich karty.
ano je to tak, nedavno me to taky nemile prekvapilo. To je asi odmena za snizene poplatky za vklad :(Citace:
Původně odeslal karas45
btw neteller VIP maji mit refundovane casti poplatku za konverze, ale NT se na to u me vykaslal a na email-dotaz kdy penize daji, odpovidaji nesmysly
za uplnou hovadinu povazuju jejich soucasnou akci, ze VIP clenum refunduji 1.5% z urcite nadlimitni castky prevodu, tohohle se chytne spousta vykuku, bije to do oci, zaplati to sazkovky pochopitelne, protoze lidi budou prevadet penize sem a tam a ve finale se na NT uplne vsichni vykaslou
ta firma je rizena idioty, jsem rad ze wsex konecne odstranil ten pidilimit 1000 usd za mesic na MB
Není to jen nějaká vějička s podmínka na konci nějakých dlohých terms and conditions.Citace:
Původně odeslal Orbital
Tak nějak se mi zdá, že obě peněženky jdou poslední dobou pěkně do prdele, kde jsou ty časy kdy mě Moneybookers s ničím neotravoval a Neteller byl bez Alana a jeho debilní party.
jj taky jsem to pocital tech 1,5%, a pokud nebudu opravdu jak rikas prevadet do sazkovek sem a tam, tak to opravdu moc nema cenu resit....Citace:
Původně odeslal Orbital
jaky ma neteller poplatky za prevod do sazkovek a ze sazkovek?
mluvil jsem s nekym na live chatu a pochopil to tak ze nemaji zadny poplatky,a le to se mi moc nezda:-)
no poplatky co TY platis nejsou zadny /pokud sazkovka to nema na svych strankach/, jinak je to tusim nejak pres 2% z prevadeny castky ale plati to sazkovkaCitace:
Původně odeslal JIRKAHOMOLA
a ano, Alan me sere tak, ze z toho rostu, hlavne ze ma kytaru a ja 100 milionu tech jejich bodu a kdyz se dostanu na live chatu k nekomu zivymu konecne, tak me vykopnou, ze jsem VIP a tudiz mam specialni peci od VIP managera, kterej bohuzel neni pritomen, takze se nic resit nemuze
lol tak to potesi s tim manazerem. Jeste ze jsem s nima uz dlouho nic nemusel resit.
Poplatky nejsou zadne, ale jako vsude jinde jsou silene ztraty na prevodech kurzu.
Ještě jedno info ohledně toho výběru, sice to bylo za větší poplatek, ale o výběr jsem požádal v pondělí odpoledne a dneska ráno už byly prachy na účtě. Takže aspoň, že se s tím zvýšeným poplatkem zvýšila rychlost výběru.
Jo nemáte někdo zkušenosti se změnou účtu na Netelleru z Eur na Usd, jak to v praxi probíhá, něco jsem už před časem zjiš?oval z toho jejich livechatu (nejhoršího na světě). Pokud jo tak prosím napiště, chci to udělat co nejhladčeji a vyhnout se těm šíleným vietnamkách, filipínkám nebo co to je pokoušejícím se mluvit anglicky v tom jejich callcentru.
ja jsem tu zmenu kdysi delal, uz si nevzpominam presne, musis pouzit tusim jinej email na registraci (pak to jde prenastavit) a snad i jinej telefon
pak jim co nejdriv napsat email, ze jsi zmenil menu uctu at ten druhy zavrou, nebo jeste lip napsat jim to i predtim jak alibi
pak standardni overovaci procedury znovu
neni to takova hruza, live chat netreba, maily pak vyrizuje nejaka Yosephine Yau nebo tak nejak :lol:
Dobra zprava pro milovniky Alana-je tady ballerina Jen...
Super, před deseti dny jsem Alanovi poslal papíry k verifikaci nového účtu a teď vidím, že je budu muset poslal znovu téhle bábě.Citace:
Původně odeslal galaxis