Citace:
Původně odeslal peeteer
Citace:
Původně odeslal Karvinier
Peetre jediné co mě napadá je to, že se možná připojuješ přes nesprávný datový profil. Ujisti se, že tam máš vodafone web, či vodafone internet a ne ten wapový profil. Já mám taky oskara a vše mi běhá k mé spokojenosti.. :wink:
Paráda. Díky moc. Už to funguje. Měl bych jeden možná debilní dotaz. Jak je na displayi telefonu(Sony Ericsson D750) signalizece dobití baterie, tak se mi u ní objevil jakoby protější kus k těm čárkám signalizujícím dobití. Předpokládám že je to asi to, že je aktivní ten net nebo jeho dostupnost. Tohle tam můžu nechat pořád nebo to mam nějak vypínat. Nerad bych, aby mi pak přišel nějakej obrovskej účet.
Jak sem říkal, možná je to debilní dotaz, ale sem fakt na techniku pako. :oops:
Nemám s mobily řady
SE žádné zkušenosti, ale ta "čárka" u baterie velmi pravděpodobně znamená, že jsi stále připojen k datovým službám a tudíž za toto připojení musíš zaplatit. U
Nokie řeším stejnou situaci tak, že
dlouze zmáčknu červené tlačítko (ukončující hovor) a veškeré datové nebo wapové služby se okamžitě přeruší.
O podobné problémy se moc nestarám, protože mám veškeré wapové a datové služby v ceně paušálu GPRS.
-------------------------------------------------------------------------------------