jsou (byly tyhle kurzy) spravny? odpovidajici pravdepodobnosti? aspon trochu?
MS zen ve volejbale, vitezstvi ve skupine:
Chinese Taipei - to win group A - odd 51.0
Serbia - to win group D - odd 23.0
Printable View
jsou (byly tyhle kurzy) spravny? odpovidajici pravdepodobnosti? aspon trochu?
MS zen ve volejbale, vitezstvi ve skupine:
Chinese Taipei - to win group A - odd 51.0
Serbia - to win group D - odd 23.0
do volejbalu teda nedelam, tam jsou ty limity uz docela hodne omezeny vetsinou... ale tady jsem nasel neco http://forum.bettingadvice.com/viewtopic.php?t=55126 a pozor neplest cinu a cinsky taipei :D
uz je to vyreseny, ono ty kurzy byly ok, ale pred prvnimi zapasy, po nich zapomel StanJames upravit kurzy.
Typek to dal do akovky, vsadil smesnej peniz a mel vyhrat 19 000 Euro a StanJames mu to stornoval, ze vsadil na nefer kurzy :scratch:
Tak to je hustý. Bejt typek, tak mě trefí. :shock:
Hmmm tohle my vždycky dokáže nadzvednout z křesla.Už jsem tu o tom diskutovali.Sice není pochyb o tom že ,,Týpek" to zkoušel ale proč by měl bejt trestanej za nepozornost nějakého zaměstnance kterej bere za to plat a je v práci a nedělá jí pozorně jak má..Když se ,,Týpek" překlepne a blbě vsadí tak mu nikdo příští den sázku nestornuje!!
Tady je bohužel moc a vláda interentových SK neomezená mazáni,stornování,blokování, nevyplácení atd... prostě dělání si co chtějí.
Kliknutím myši Vám skazí ,,radost"..
Kdyby to ,,Týpek" vsadil tady v Praze v kamený tak má tiket v kapse a je vysmátej :D A těžko ho budou honit zaměstnanci Fortuny po Václaváku a v metru a rvát mu peněženku z tiketem z kapsy..
Jo to je taky jeden z uroku MP.
Tady by sázka byla ,,Týpkovi" vpřípadě výhry 100% vyplacena jako už tenkrát zminovaný MaXI Tip a pohár UEFA..
Bohužel na netu má smulu ještě dostane pořádně vynadáno a bubububu..
tohle tema jsme tady uz meli, ja jsem psal, ze mi to taky prijde nefer.. ale bohuzel pravidla urcila sazkovka a my jsme to schvalili pri zakladani uctu.. takze nejde nic delat..
Koukam ze to sou pekny vykukove;) ceskou verzi maj asi docela novou co? nevim jakou tu chtej udelat diru do sveta s timdle pristupem, hehe
Českou verzi mají už od 27.července, ale za těch 5 měsíců neinvestovali do reklamy pro český trh skoro nic. Takže málokdo ví, že taková sázkovka vůbec existuje a že má i českou jazykovou verzi a podporu. Pro první vklad mají bonus ve formě sázky zdrama až do výše 1 000 Kč.Citace:
Původně odeslal bimbas
Jinak Stan James patří určitě mezi lepší sázkovky a že jejich pracovník udělal hrubou chybu? Takových případů bylo a bude...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Taky se připojuji k tomu že Stan James jsou solidní,jsem tam asi dva měsíce a ještě vůbec žádnej problém ani s výplatou ani s limity přijde mi že mají i svoji hlavu na kurzy a dlouho je drží ikdyž jsou mimo trh a ve většině případů co jsem zaznamenal měli pravdu oni.myslím tím fotbal.Bez problémů mi vzali over na 2 německou za 20 t kč atd.Osobně jsou mě sympatický(zatím :lol: )
Mně taky. Na spoustu zápasů v socru mají opravdu lepší kurz na ML než Betfair po odečtení komise. A to má fakt málo sázkovek.
Jinak přehledné stránky a vůbec si myslím, že to je sázkovka spolehlivá a minimálně v socru dobrá. Nevím jak livko a když tam někdo sází za víc peněz. Ale ještě jsem neslyšel o nějakém omezování viz třeba Bet365.
SJ omezuje, B365 neni rozumny meritko pro nic... ale jinak fajn..
No tak už jsem slyšel , že omezují. Právě teď od Orbiho :lol: .
omezujou a vic nez bet365, tam me nechali vyhrat asi trikrat tolik a porad tam ma vetsi limity :lol: jinak do bet365 bych se moc nenavazel, ze vsech rekreacnich sazkovek maj snad nejlepsi politiku ohledne limitu :D
ty jo. limit 40 eur mně jako nejlepší moc nepřipadá :D . Tak skvěle nízkej nemám nikde. No aspoň moc neprohraju, takže z tohoto pohledu je asi fakt nejlepší :D
tak davaj i mensi limity.. povestny je jejich univerzalni limit 3.65 :o
ale ty limity muzou byt samozrejme individualni a za ruznych okolnosti.. sameho by me zajimal ten mechanismus jakym davaj limity, jestli to prubezne kontrolujou, nebo az kdyz nekdo vic vyhraje, da vetsi sazku, pri vyberech nebo treba urcity typ sazek, z urciteho sportu atd. nesnazil se nekdo vypozorovat nejaky vzorec limitovani?
No mám limit 1 - 40 EUR. Ani jsem neměl šanci nic vypozorovat. Vložil jsem, nechal připsat bonus a pár krát vyhrál a bác. Dokonce jsem si s nima dopisoval. Už jsem to tady někde uváděl. Je pravda, že jsem sázel vysoko ( alespoň podle jejich měřítek) a že jsem měl štěstí a skoro vše vyšlo.
pokud se zde mluvi o B3.65 tak proste pri jakymkoliv podezreni, ze by je mohl sazkar ohrozit (i kdyz je treba v minusu), zkrouhnou limit na 5% puvodniho (puvodni se lisi sport od sportu)