515/516 under 194, 509/510 Over 181
jsem strasne vycerpan, dopisu pozdeji
Printable View
515/516 under 194, 509/510 Over 181
jsem strasne vycerpan, dopisu pozdeji
prvni zapas, nyni o pul bodu lepe- washingtonu se nedari poslednich 5 zapasu 1-4, spatna priserna strelba a narazi na Houston s tezkou obranou a se streleckymi vypadky. Momentalni 194.5 je joke. To neni vypadek v poslednim zapase u wash, to je trend.Citace:
Původně odeslal Orbital
509/510 je statisticka zalezitost. Proste i prestoze predevsim Miami opticky dava malo kosu a prohrava se slabsimi, veskere modely ukazovaly na totals minimalne o 3.5 bodu vyse a posun na momentalnich 193 to jen potvrzuje.
Jinak bych pridal Suns/hornets - tahle hra zcela urcite pritahuje sazky verejnosti na OVER, ale kazdej ma svy hranice i Nash a spol. zatim 210.5 a UNDER je jiz hratelny, ale jeste si pockam.
BOS/CHA 199 Over ted vypsano!!!
jse na vas az moc hodnej a unikaj mi sazky :shock:
3-1
akovkare jsem zjevne nepotesil, boston nas vypekl v druhy pulce, ale jinak :occasion5:
To byly vyborny tipy. Ja to nalozil za 5k do akovky a jelikoz Chance nevypsala boston, tak sem dnes :D
Jak to sazis ty Orbitale?
Teda ten tvuj nocni zivot je brutalni. Relaxuj
omg... tak to sis vybral stesti dopredu
samozrejme sola...
i kdyby me hrablo a chtel bych ako, tak to nejde, beru nejlepsi kurz a ten jaksi neni v jeden cas na vse
to snad neni mozny ty uz ses zase na nohach no to je konec, kde beres tu energii, ty mas nejaky specialni tabletky co
nemam, s vypetim sil jsem pres mesto dorazil k znamymu holicovi, co me ma uz pul roku strihat a vyhodil mne ze nema cas...
tak zas nic, sedim tu jak pecka a cekam na kamosku a teprv ted se dohralo posledni NCAA na Aljasce - sharp tip -10 pacific, samozrejme prohra, nicmene dnesek opravdu stal za to
po obede se snad vyspim, nebot na kino pry neni cas, dnes NBA tipy nejsou, maji v Ameru nejakej posasenej svatek, takze pauze vyplnena live NFL
tak to te obdivuju, ja sem po vcerejsim po treninkovem pive nejako rozstrelenej, takze sedim doma a pisu bakalarku.
No jo maji Thanksgiving. Ty snad rozumis i NFL? to je uplne mimo me
Jak by rekl ObiWan Kenobi
"Let the force be with you!"
nerozumim ale sazim na to, ja vlastne nerozumim nicemu, jen si myslim ze obcas je v necem dira, asi tak bych to rekl; a livko je livko, tam se da najit neco snad vzdycky
Teda nic mně po tom není, ale ty sázíš v Chanci? Proč to?Citace:
Původně odeslal Jajin
no nejak sem se jeste nedostal k net sazeni, je jich tolik, mam v tom gulas a nerozumim tomu.sazel sem v tipaci ale vcera mi otevreli asi minutku od domu chanci, tak hned prvni tiket za 5k, no dneska sem si to vybrat nemoh pac nemeli penize, to se obcas stava, ale oni neutecou
treba mi tohle forum jak ho pomalu procitam pomuze prejit na net
Citace:
Původně odeslal Jajin
Touz aby jsi sel na ten net nez v kamenejch prohrajes barak na manipulaku...
tak tak
pokud jsi na to vazne nalozil jak rikas, mel jsi strasny stesti, vezmi prachy a hura na net, nez jim to odevzdas zpet, tady je sice vysoce pravdepodobny ze jim to taky das zpatky, ale aspon ne tak rychle ;)
nekde najdu link na tiket na chanci aby ste mi verili :-)
a na netu neni manipulacni poplatek?
no ja mam na sazeni ted kapital 54k asi
hej ten tiket chci fakt videt - udela mi fakt radostCitace:
Původně odeslal Jajin
54K neni nejhorsi pro zacatek, ale 5K s nim uz nikdy nenakladej, je to moc; na netu neni manipulak a kurzy najdes diky neexistenci manipulaku v 99% lepsi, plus ti sazkovky daji jeste bonusy. Studuj-trebas tady na foru toho je dost. Jediny kde se setkas s obdobou manipulaku jsou burzy, tam je to tzv. komisni poplatek, ale kurzy na burzach byvaji jeste vyssi nez na sazkovkach, takze se to do jisty miry vyvazuje.
zacni s tim, ze si zalozis moneybookers - podrobnosti taky viz. forum
vybral sem ho uz coz je problem, ted kdyz sem sel na koncert tak ve sportbaru pac vyssi vyhry muzu jinde a nalozil za 5000 liberec.
daval sem ho 5x po 1000 Kc ted hledam nekde na klientu chance jesli tam neni nejaky moje tikety nebo tak neco
ja se tu budu opakovat jak kolovratek - pravdepodobne do konce zivota
10 prohranych sazek v rade neni zadnej div, stane se... z toho duvodu jestli nakladas po 5K tak nebudes mit dlouhyho trvani, jinak ale tedy mnoho stesti
jasny, no ne to sem si dal tak ze srandy, volal mi kamos co dela u Nehody v Nehoda sport at to zkusim dat ze je to pekny kurz tak sem to dal, ale jen diky tobe. No ja nejsem zadnej profik, cekam na tenisovy turnaje dycky vetsi jako je New Haven a podobne, no a vubec nejelpsi jsou grandslamy, US open mi hodne moc pomohl. Protoze ale sazim kazdej den ten tenis jelikoz si nemuzu pomoct :-) tak se klidne stane ze sem za rijen -5k, ale zari bylo dobry a bylo to +10k a takle. Jinak samozrejme sazim uz dlouho ale az od prazdnin tak nejak vic a lip. zacinal sem tradicne kazdej patek akovka za 20 v 16ti dycky sme s klukama koupili jeden OK tip v Tipsportu a neco nasazeli :-) to ale asi nikoho nezajima takze se vratim k psani sve bakalarske prace.
Jeste jednou bych ti chtel podekovat protoze to co si tady vsechno napsal na tom foru je uplne neuveritelny a mam na studium tech net sazkovek hodne materialu :-) tak na celej vikend.
jupi tak v history ICQ sem nasel kdyz sem posilal kamosovi
http://www.chance.cz/index.php?page=tik ... kod=202851
tak to je opravdu pekne :wink:Citace:
Původně odeslal Jajin
jen na netu bys dostal vic, ale i tak...
pokud mas takhle relativne maly vykyvy, nebude to furt, bohuzel
o kolik cirka vic? fakt jen hruby odhad
jestli se muzu zeptat, pri tech statistickych analyzach pouzivas jakych vypoctu? pripadne nejaky statisticky software? pokud nechces odpovidat nemusis :wink:
pouzivam jen hlavu, ty sazky co jsi daval se daly vsadit pravdepodobne za 1.95x1.95x1.95 bez MP, urcite za 1.91x1.91x1.91. Ten rozdile dela hodne.
tak to je velkej rozdil, no MP je svinstvo
tak to mas dobrou hlavu :-)
jj na netu bys mel urcite kurz pres 7, pri 1.95 na vse bys mel hnedka o vic jak litr vic... ;-)