Nevim kam to dat, doufam, ze nevadi kdy to dam sem, neni to sharp, ale zajimali by me jak myslite ze to dopadne ;-)
Muj tip: 4-1 CZE
Printable View
Nevim kam to dat, doufam, ze nevadi kdy to dam sem, neni to sharp, ale zajimali by me jak myslite ze to dopadne ;-)
Muj tip: 4-1 CZE
nic ve zlym ale jak tam muze bejt 5 golu?? asi ti moc pari slunce na hlavu
A proc by nemohlo, videls vcera Pobrezi Slonoviny ty lamo? :-) NApis radsi tip a povime si vecer :D
nesazim ale tip U 2.5, lamko :lol:
Muj tip je CZE +0.5
Ja myslim ze to nasi proserou a dobre jim tak, kdyz si nechali nalozit od takovejch sracu jako Ghany tak at dou do prdele curaci
vitam te na foru!
pekny cesky prvni prispevek, jentak dal :wink:
pixatel: bez vulgarnich slov prosim. je to poprve takze to nechame byt, ale nerad bych to tu videl nak casto. myslim ze neni potreba pouzivat tak expresivnich vyrazu. diky
Vitej admine na foru! Zimni spanek uz skoncil jo :wink:
neni potreba kdyz mam pomocny adminy, ze? ;-)) ne, byl jsem nakou dobu pryc na dovoleny. koukam ze se to tu pekne rozjizdi, to mam radost :lol:
Dovolena :lol: na chalupe s kockou v posteli, pokud jich nebylo vic jako obvykle :x a pak nam tady kazej o moralce :lol: :lol: :lol:
Tak kdepak jsi??? :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Legopas
Njn sem netusil ze budou hrat zase tak, ze se prakticky nedostanou poradne do sance... Jsi lepsi, vyslo ti to presne ;-) Btw. vsadil si nekdo na tenhle zapas? :-)
U2.5 vysel pekne
...a mozna dobre ,ze nas italsti kolegove odeslali domu.Mohla z toho byt jeste nejaka ostuda ,trener zcela postavil hru na dvou utocnicich ,ale muzstvo pomyslejici na nejaky zasadni vysledek musi mit pripraveny i alternativni moznosti.Dvakrat skoda protoze tahle silna generace se zrejme uz s reprezentacnim dresem rozlouci a preda stafetu mladsim.
Jako velky uspech je mozne povazovat uz samotnou ucast na MS a dodat ze se nehraje kazdy mesic ,ocekavali jsme pravda postup ze skupiny,ten se vsak nekonal predevsim z duvodu nizke konkurence na nekterych postech nasi sestavy.
No nic zivot jde dal ,prijdou jini hraci a nove turnaje a s nimi mozna i dalsi nadherne zapasy a mozna .... i nejaky pronikavejsi uspech na mezinarodnim poli
Mne to docela mrzi, ze uz nase na MS neuvidim a je mi lito nekterych hracu jako Nedveda, Smicra, Kollera... Ale popravde receno, za vykon s Ghanou a dnes nemohli cekat asi nic moc vic. Budu fandit Ghane :-)
Jako prislib do budoucna je bez nadsazky mozno oznacit uspech nasi mladeznicke repre (tusim ze stribro 17),protoze obdobny uspech z roku 1989 (titul ME v 16) pomohl na vysluni teto uspesne generaci hracu
Ja jsem rikal ze nesazim... no v druhy pulce jsem dal live CZ +1.5...takovej je zivot.. Kdybych byl byval daval ten under ze... To je fuk, zivot jde dal :cry:
Pokud je neprodají, což přeci jen už jsou Čechy bohatší. Doufejme. Času dost.Citace:
Původně odeslal tron