*KT
Lokomotiv Yaroslavl - Podolsk
O 5.5 / 1u
Printable View
*KT
Lokomotiv Yaroslavl - Podolsk
O 5.5 / 1u
* KT
Hc Slovan Bratislava - Sibir Novosibirsk (O 4.5 / MB / 2u)
*KT
Bars Kazan - Sochi O 4.5 / 5u / IF
Nizhny Novgorod - Dyn. Moscow (O 4.5 - @2.2 Sportingbet - 1u)
Cherepovets - Din. Minsk (O 4.5 - @2.05 Sportingbet - 1u)
Dinamo Riga - Lokomotiv Yaroslavl (O 4.5 - @2.17 Marathonbet - 1u)
Slovan Bratislava - Avangard Omsk (1st P Avangard Omsk - @2.7 Unibet - 1u)
Slovan Bratislava - Avangard Omsk (1st P O 1.5 - @2.5 Unibet - 1u)
Dinamo Riga - SKA St. Petersburg (O 4.5 - @1.671 Pinnacle - 3u)
Dinamo Riga - SKA St. Petersburg (O 5.5 - @2.340 Pinnacle - 1u)
Vladivostok - Slovan Bratislava (1st P Vladivostok - @2.5 Sportingbet - 3u)
Vladivostok - Slovan Bratislava (1st P O 1.5 - @2.3 Sportingbet - 1u)
* KT
Vladivostok / 5u
Vladivostok (-1.5) / 2u
* KT
Magnitogorsk - Lada / O 5.5 / 3u pinnacle
Sp. Moscow - Metallurg Magnitogorsk (O 5 - @1.892 Pinnacle - 1u)
Len v rychlosti... Neverim, ze by mohol dnes Slovan nieco uhrat. Uz len z principu musim ist takto:
O 4.5 / 5u
Minsk + O 4.5 / 2.5u
Minsk + O 5.5 / 1.5u
CSKA @ Barys
1 / 4.5 + / 2.5u
Vladivostok - Amur Khabarovsk (O 3.5 - @1.48 Pinnacle - 5u)
Vladivostok - Amur Khabarovsk (O 4.5 - @2.20 Marathonbet - 2.4u)
Slovan Bratislava - Barys Astana (O 4.5 - @1.49 Pinnacle - 5u)
Slovan Bratislava - Barys Astana (O 5.5 - @1.99 Pinnacle - 2.45u)
Inak Admiral Vladivostok, ma obrovske problemy. Momentalne odchadzaju dalsi hraci do Salavat Yulaev a to Vladimir Tkachyov a Dimitry Sayustov. Nieco k vyberom. Prvotna myslienka bola dnes naskocit na totals v zapase Metallurg Magnitogorsk @ SKA Petrohrad ale ak pozeram na skore v 38min a je stale 0:0 tak som rad, ze som sa na to vysral. Uvidime ako dnes so mnou vyserie KHL. :-D Lokomotiv by mal dnes zobrat 3 body v Togliatti. Vahal som vsak nad derby medzi Dynamo @ CSKA, no znamy ma celkom ukecal a prihodil som az 2u, GL.
0 / 3 = (-4u) :pukeright:
Jasne Lokomotiv vybuchol ale aby za 22 min za stavu 3:1 pre Togliatti uz nepadol gol? To som fakt necakal, nakolko herny styl nesympatickeho Kvartalnova doverne poznam. Hostia 15 striel na branu v 3 tretine, to ma poser. Samozrejme ak sa mi nieco take stane v prvom stretnuti, musi to dalej pokracovat aj v big play zapase, kde som marne cakal na gol vyse 25 min. Mimochodom, CSKA len v 3 tretine vystrelili okolo 19 striel na Bocharova.
nevim co na tech overech v KHL vsichni maji... myslim ze value je na druhe strane, takovej Omsk, to je magnet na undery...
Niekedy je ta KHL uplne na hlavu, len dnes Avangard @ Bars tusim 8 golov v zapase.
http://sheets.mysbrforum.com/photos/n/jyuvspiY.png
Na hosti to celkom slusne leti dole, mozne dovody som spominal v chat-e, GL.
2 / 0 = (+3.6u)
No konecne islo vsetko ako ma (co ma prekvapilo, ze domaci prestrelali aj s 3 formaciami hostujuci celok), no situacia v ktorej sa nachadza Admiral Vladivostok nie je vobec prijemna a sam som zvedavy co sa bude diat dalej. Optimisticky to vsak nevidim a mozno uvidime podobnu situaciu aka bola v Medvescaku.
http://sheets.mysbrforum.com/photos/n/14px4m24.png
Pozeral som 1 tretinu, Slovan na to nema fyzicky aby nieco uhral v Jokerite, GL.
http://sheets.mysbrforum.com/photos/n/74xsy8wu.png
Admiral has new coach - Stilmann was fired and Andrei Razin took control over the club