Zdravím,
zakládal jsem nový účet u Skrillu a jelikož se jednalo zároveň o zrušení starého, nejsem si jistý, ale píše mi to, že nyní se verifikuje limit i s fotkou ID u obličeje přes webku.
Tak se pám, jestli se to stalo i někomu jinému.
Printable View
Zdravím,
zakládal jsem nový účet u Skrillu a jelikož se jednalo zároveň o zrušení starého, nejsem si jistý, ale píše mi to, že nyní se verifikuje limit i s fotkou ID u obličeje přes webku.
Tak se pám, jestli se to stalo i někomu jinému.
Předpokládám, že je to nějaká sračka typu Verify-U (https://www.cybits.de/en/), kde musíš vzít občanku, svůj pas (nepůjde ani starší verze občanky) a pěkně se ukázat na kameru a ještě s pasem točit jak blbec. :D
Když jsem se registroval já, rozhodně to po mě nechtěli, stačil sken a naštěstí jsem už teď verifikovaný bez limitů (účty mám tři).
Pokud to chtějí, tak se tomu asi nevyhneš. Možná, že to ještě nestačili nasadit na Neteller, ale spíš už to tam bude taky.
Dělal jsem před pár měsíci, ale nic takového nechtěli, takže zřejmě nově, ale už to tu někde bylo psáno, že to dělají i sázkovky, takže to asi zavedli.
Společnost Skrill změnila své zásady ověřování účtu a nyní vyžaduje, aby všichni členové provedli další kroky ověření totožnosti. Chcete-li zajistit, aby Vaše používání účtu nebylo přerušeno, proveďte prosím další kroky k ověření svého účtu.
Mel jsem ucet overeny na maximum limit.Takze pro vsechny zase.
Clovek, co tohle overuje, se musi u tech fotek dobre bavit :D
Takze jak to tam presne mate na uctech? Po me to chce taky to overovani vsude. Ale zaroven nemam limity nikde a pise bez limitu, muzu normalne posilat penize. Takze to neni nutny overovat u starsich uctu? Nebo jsou tu realny obavy, ze casem ty limity tam budou a nizky?
používam normálne bez limitov starý účet bez novej verifikácie
Ja jsem to prosel a ten zluty banner z upozornenim zmizel.Asi to driv nebo pozdeji bloknou pokud to pouzivate bez verifikace
Sklípkan : Celé to spěje k totalitě , tak je jasné že budou buzerovat čím dál víc.
Mám asi pět let ověřený účet bez limitů.
Asi před týdnem po přihlášení se mi taky objevil ten žlutý banner pro ověření, tak jsem na to kliknul a prozkoumal, o co jde. Poté jsem se odhlásil , znovu přihlásil a už tam ten banner nebyl. Od té doby jsem se přihlašoval asi pětkrát a už se to tam neobjevilo. Takže těžko říct.
On se zase objevi,budou asi overovat vsechny ucty.
Jak to ověření vypadá? Mě se do toho nechce a většinu peněz jsem stáhnul už před uvolněním kurzu koruny.
Ještě jeden dotaz - kamarád se mě ptal, jestli má Skrill telefonickou podporu v CZ a já mu tvrdil, že ano. Prý tam volal a v češtině se opravdu nedomluvil. Jak to tedy je? (já měl pocit, že mi kdysi volali v češtině)
Má, já tam volal.
kedy si tam volal ? Mne pred mesiacom povedali ze v cestine viac support nemaju a i ked volas na cislo kde by mala byt ceska podpora, tak nakoniec riesis veci s nejakym Indom
3 mes zpatky, jestli to zrusili zrovna behem teto doby, tak je to pro me novinka
Naposledy jsem neco resil a byla tam Ceska nebo Slovenka, uz nevim... Nicmene je to nekdo fyzicky v Londyne, koho zrovna sezenou. A naprosto mi nebyla schopna pomoct, takze to nakonec stejne musel vyresit kolega na anglicke lince (Anglican, ne Ind). Nastesti tam volat nemusim, ale kdybych volal, stejne si vyberu tu prvni moznost respektive anglictinu, protoze tam to bude vyresene rychleji.
Prosimvás, co dělám špatně?
Proklikám se k oknu s máváním řidičákem před mordou. Napíše mi to, že se načítá flash. A za dvě vteřiny mě to automaticky přesměruje zpátky na stránku, kde se volí, co budu chtít ověřovat.
Měl někdo stejnej problém?
ja jsem si overoval nedavno neteller (protoze na te sazkovce nebyl skrill) kde je to uplne stejny overeni. Akorat mam pojebanou kameru, tak jsem to vyresil pres tu jejich aplikaci na mobil - melo by to tam byt jako alternativa, kdyz nemas webkameru. Tak to zkus takhle, jestli nejses zastance tlacitkovych mobilu :D
Ta funguje v pořádku.
Děkuji.
* Z toho selfíčka budou u vytržení.
Mate nekdo funkcni email na ne ? Ja mam v kontaktech jen cislo, mail nejde vyplnit, nevim, kam jinam jim napsat, nevidim zadnej mail na ne.
Ja ted asi pred 5 minutami posilal email na VIP. A ten je [email protected], sice se to netyka overeni učtu, ale email byl uspesne dorucen. Pokud mas na mysli jiny email, tak tuto zpravu ignoruj.
Myslel sem spis na podporu, v kontaktech mam jen cislo, pak sice taky napiste email, ale ten nejde vyplnit a jinde na podporu mail nevidim
to je naschval at ses vip nebo si polibis prdel
po telefonu ale vcelku reaguji
Jak presne probiha ta verifikace pres kameru?
Mam uz jen jeden multiid ucet, je bloklej a myslim, ze ho budou chtit overit pres tu kameru.
Problem je, ze ten clovek jakz takz umi zapnout comp, ale neumi kvaknout anglicky. Jen se tam nataci obcanka a nikdo s vama nemluvi?
Stačí pouze vyfotit podle instrukcí obličej a doklad přes webku/telefon a většinou to do 30min ověří.
Nemusi to byt tak jednoduchy, napriklad me to pise, ze muj pc nema webku (ma) a mam to udelat pres mobil, jenze ja mam mobil z prvni republiky :D
já jsem overoval nekam pres idnow.de a byl to docela opuz. bez aj asi nic moc.
Přes PC jsem se nikdy nedostal na konec fronty - furt 2 lidi predemnou.
Přes mobilní appku to bylo v klidu. prvni jsem chytl dokonce jako operatora cesku, ale zacla tvrdit ze nemam signal a neslysi me tak jsem to polozil. pote jsem se dovolal nekomu jinemu a to uz bylo v klidu. fotil si me, obcanku, me s obcankou, obcanku chtel natacet a tak. prepinal predni a zadni kameru na telefonu a furt buzeroval at dam obcanku jinam a jinak.
Mě tam svítila žádost o ověření, tak jsem jí směle ignoroval. Minulý týden mi přišel email s dotazníkem "Source of Wealth". Rozhodl jsem se, že tentokrát budu hodný a vyplnil jsem jej a odeslal.
Jako zdroj jsem zaškrtl Others a vyplnil tam Gambling. Na důkaz jsem jim poslal screeny ze dvou asijských SK, že tam opravdu sázím. Přiložil jsem požadovanou kopii řidičáku a odeslal.
Odpověď přišla za hodinu - že chtějí výpis z mého bankovního účtu a moji národnost. To už jsem se začal trochu cukat, ale výpis jsem poslal a k národnosti jsem jim napsal, že za tu hodinu, co uplynula od poslání prvního formuláře, se nezměnila (v tom formuláři se národnost vyplňovala)
Přišla další odpověď, že chtějí utillity bill + nějaký další doklad. Opět jsem jim to poslal
Odpovědí byl další požadavek - ať pošlu screeny z Unibetu, BAH a Pinnaclu, které ukazují moje sázky a vklady. To už jsem namíchl a odpověděl, že uvedené sázkovky mi začátkem roku 2017 uzavřeli účet a že pokud to chtějí, ať si kontaktují sázkovky napřímo a neotravují s tím mě. Přidal jsem větu, že tohle je už vážně poslední email na toto téma a že pokud mě chtějí prudit dál, tak ať mi pošlou všechny peníze a účet zavřou.
Přišel email, že ověření je hotovo :D Pak že se slušností nejdál dojdeš. Kdybych je neposlal do***, tak si s nima dopisuju dodnes.
neteller i skrill behem chvilky, doporucuju pres mobil. Ja sem fotil ridicak, protoze obcanku mam v dezolatnim stavu, a on se tam objevi takovej ramecek kdy ta apka sama detekuje okraje ridicaku. Pak uz jde jenom o to, ze to bude zaostreny. No a pak uz jenom selficko :D myslim ze tam byl taky ramecek kde mas mit oci...
z nikym jsem behem toho nevolal, zverifikovany to bylo behem chvilkuy...
uz sem to vyresil, overeni netreba, ucet vyprazdnen nez tam ty mrdky zavedou 1.45% fee no cap, v prosinci
"Multiid ucty" sice nevedu :D ale verifikaci po me taky ted chteji. A bylo to dost absurdni - prijde email ze se mam prihlasit do uctu a v sekci "Verification" mam postupovat podle instrukci.
Tak se prihlasim a v sekci "Verification" mam uvedeno plne verifikovan bez limitu. Tak na to seru, za tyden upozorneni a varovani ze porad nejsem verifikovany.
Napisu jim email, a po par dnech odpoved, ze se musim verifikovat i kdyz ucet rika, ze uz verifikovany jsem... :/
Co se tyce tech procesu, tak nevim, jak to deli mezi ruznymi ucty... Po me chteji doklad adresy a selfie s dokumentem.
Jsou ale i krutoprisnejsi sluzby, treba tusim Coinbase nebo Coinmate nebo neco takoveho to oursourcuji a tam chteji aby clovek prosel procesem, ktery popsal Re4DeR.
Takze Skype/webovy hovor, ve kterem clovek musi ruzne natacet pas, vyslovne potvrdit datum narozeni a rict, ze se registruje z vlastni vule a nikdo ho k tomu nenuti a tak dale...
Trochu me sere ten monopol Skrill/Neteller, ale i kdyz clovek nechce pouzivat krypto, tak v nekterych pripadech nakonec vyjde bankovni prevod levneji, pokud nebudou mit zadnou horni hranici poplatku.
A v posledni dobe jsem zaznamenal i ruzne ruske online penezenky - Advcash, ePayments, funguji prekvapive dobre, jsou jednodussi nez Webmoney a pokud se bude ta debilni Paysafe Group chovat nenazrane, tak to muze nabyt na popularite.
Paysafe jsou uz chodici mrtvoly davno, ted jen z toho tahaj co se da a i to tim uspisi.
Je ale zajimavy sledovat tu silu penezniho network efektu na jejich priklade. Protoze oni si monopolizovali kdysi super nabidkou ten gambl trh a i 10+ let pote, kdy stoji vse uplne za hovno, si to drzi.
Ten network efekt dava bitcoinu myslim solidni polstar.
presne jak pise Orb. Preboha, ved jak moze akoze seriozna sluzba, ktorej zverujes nemale prachy, mat taky dementny design, ze ti ukazuje fully verified a pritom to musis robit znova. Svieti banner, chodia maily. Omg ruku na srdce kazdy co ich pozname/pouzivame 100 rokov by si pomyslel, ze ide o prvotriedny scam. Ja fakt nechapem, ze oni si nevedia osefovat aspon nejaky explanatory mail, kde vysvetlia, ze to treba spravit odznova :D Vyzera, ze to maju fakt v ()
Je to total absurdne, a presne to co pise Orb sa naplni pri btc. Je to uz +-7 rokov, detske choroby uz prekonal, a ludia uz ho budu tolerovat aj s malymi chybami, lebo je prvy, najvacsi a najviac safe.
Btw aby sme boli fer, od silvera vyssie by to malo byt free.
Jinak nevim esli to tu nekdo psal, asi ano, to dokonceni verifikace co tam sviti jde lehce pres facebook. Ja ho nemam, moje identita nastesti jo.
V kontextu soucasnych udalosti dost psycho.
skrill posiela nejake dotazniky na stare ucty, ktory ked vyplnite a suhlasite s identifikaciou email linku mate automaticky bronze vip. Myslim ze docela value. Ak pride survey formular tak mate cas do 10.5. vyplnit.
Po vyplneni dotaznika, za kolko cca hod/dni ste dostali bronze?
Asi za tyden