(pinna)
ATL -2 2.05
PIT -2,5 2.08
(5dimes)
TB ML 3.45
CIN ML 2.2
ATL/DAL U44,5 1.909
Printable View
(pinna)
ATL -2 2.05
PIT -2,5 2.08
(5dimes)
TB ML 3.45
CIN ML 2.2
ATL/DAL U44,5 1.909
ta Atlanta je asi jasná celkem... když je Romo out, tak Dallas bude špatnej... bude hlavně běhat a jelikož mu šlape obrana, tak under může být taky zajímavý bet... Ale Falcons letos vidim na titul v divizi každopádně (Saints už jsou v háji a Panthers zatim porazili 2 shitový týmy), mám na to naloženo v kursu 3.10... Maji letos koordinátora obrany co ho měli Seahaws když dali SB... a útok je tradičně silnej... takže tak...
Ale k zápasů, klidně pro fajnšmekry doporučím zkusit big spready na Falcons... porotže jestli vyhraje Dallas budu s šoku, přesto že mu fandim... Každopádně bych vypsal Falcons tak minimálně -4 a né to co je teď
pitchovina jsou i Texans jako favorit -6.5... však ten tým je naprostý shit, nemá QB, nemá RB a tak se klidně může obrana stavět na hlavu...
vsadil jsem to uz dnes (prodal jsem pulbod), predpokladam ze se lajna posune jeste vic
tak tentokrát ta 5 může být v pohodě... čekám dost FGs... může být i safety, když to Weeden posere... a ono je to hodně pravděpodobně schopný posrat :D
ani Cincinnati v Baltimoru by nemuseli byt spatnej dog
Sazite nekdo u Coral? Tam maji na Tampu ML dokonce 4.20 (5dimes 3.45)
Oakland a Buffalo az ked vypise pina ML
Coral davaj v klude pokial nemas limit.
a daj si tam aj CAR-3.5, zda sa ze Brees je out a lajna pojde dole
jak to vidite dneska? Teaser 6.5p WAS +10 and over 37,5 ? ? ?
ked uz teaser, tak ja by som bral skor ny a under
under v teaseru 50.5 asi jo, ale myslim ze o vic jak deset NYG nevyhraji a nedivil bych sel, kdyby prohrali
spread uz klesl o pul bodu (z 3,5 na 3 - cili by to ted bylo +9,5)
reakce z fora covers.com
QUOTE Originally Posted by valentyne:
teaser 6.5p WAS +10 and over 37.5
Its a lock if you tease the under. The giants aren't scoring more than 13 points tonight and the redskins seem like their plan is to win games by only scoring 17-20 points.
Upfront I dont think the giants are ready for what they will be facing. I see the redskins being a high school senior fighting 10 year olds on both sides of the ball.
I already have the redskins large at +3.5 and if the bets keep coming in on the giants spread and ML throughout the day, then I will have a huge play on the redskins ML.
nakonec beru WAS +9.5 a under 51 snad se obrana WAS vyznamena i tentokrat
ja beriem nakoniec len under 45 - pin 1,943, ten spread sa mi prestal pacit...
lost...opat pekne divadlo v 4.štvrtine
(pinna)
ATL -2 2.05
PIT -2,5 2.08
(5dimes)
TB ML 3.45
CIN ML 2.2
ATL/DAL U44,5 1.909
Atlanta to mela pekne nahnuty, Dallas na ne nastoupil jako hurikan, ale v druhe pulce skorovala jen Atlanta a nakonec pokryla i mou dalsi sazku -7,5 s kurzem 3,78
Pittsburghu stacil jeden TD k dvema FG aby porazil St. Louis
Tampe nepomohl jeji kicker kdyz nejdriv nesrovnal na 10-10 extra pointem, a pak nedal dva FG, ktere by znamenaly vedeni TB.. nakonec prohra o 9-19 (zkazila mi AKOvku :D)
Cinci vedlo cely zapas az do 4Q, kde to Baltimore otocil, ale na konci si Cinci vzalo vedeni zpet
k tomu jsem pridal jeste par teaseru (vetsinu opsanych od Neri), Oakland jsem zapomnel dat solo, skoda... ale nakonec celkove neco do plusu (uz nesmim davat hokej)
GB -6,5
GB -6,5 OK 38:28