Zajímalo by mě, jestli preferujete "strategii" sólo tikety za větší peníze, nebo radši větší kurz s menším vkladem. Podle mě je největší value v té první možnosti. :whdat:
Printable View
Zajímalo by mě, jestli preferujete "strategii" sólo tikety za větší peníze, nebo radši větší kurz s menším vkladem. Podle mě je největší value v té první možnosti. :whdat:
Velky kurz, vetsi penize, vsechno relativni. Strategie, u kazdeho jina, nema smysl to psat. Kdyz ti napisu, ze mam radeji anal, tak taky nebudes hned sukat jen do zadku, navic kdyz mas vetsi pero nebo bank. Vytrzene z kontextu, jaks prisel na value u prvni moznosti? Nazev vlakna mi nahani hruzu.
Presne. Jurasi timhle dotazem ses pekne odkopal a ted uz nemas jinou moznost, nez s tim dal pracovat v tom sazkar.net pokeru.
Mozna ten dotaz byl ve smyslu sazet male ci velke kurzy a k tomu uz tu bylo odst debat (btw. naprosta vetsina +EV sazkaru sazi vysoky kurzy, ale i to je zavadejici navod)
Psat o value v tyhle vete je zavadejici a myslim, ze to nemas uplne usporadany. Value je tam kde je (a my to nikdy nevidime).Citace:
Podle mě je největší value...
Nicmene zaver je, ze jsi plachtar, co se neumi z toho mindsetu ani po nekolika mesicich na sazkar.net zbavit, protoze znas solo tikety za velky penize, typicky favorit co ma prinyst malou vyhru a jelikoz jsi zduraznil solo, tak tim druhym myslis AKO sestaveny z tech shitbetu na favority.
Uprimny doporuceni a nemyslim to zle... tak nejak icelandovsky: jdi na psychiatrii a popros je o nejake elektrosoky nebo si najdi neco podobnyho. Odstehovani se z mist kde jsi nebo boj s tim, ze budes cist nejaky zvasty beznych sazkaru na internetu muze napriklad skutecne pomoct. Lehko se to rekne, tezko udela.
tvoje vyse uvedena volba je ve skutecnosti ta volba uvnitr sebevrazedny budky:
http://www.youtube.com/watch?v=4-vRpQ0YyYo
JJ, asi bude souhlasit vice lidi, ale ja to musim napsat. Souhlasim. Ta veta ma fakt silu.
chytry jak radio se mi zda, co takhle ukazat nejake tve tikety? ale opravdu tve, ne ze das v tiket arene na tipaku ctrl+c a tady ctrl+v ..
Za ukazovani tiketu + psani castek je tu povetsinou ban.
znova ukazujes, zes prisel z vod, kde ti byla narvana do hlavy propaganda
ver tomu nebo ne a me zda se jeste porad veris, tady lidi tikety ukazovat nemusi; zhruba po tech 8mi postech, kdy se dotycnymu zobrazi chat, se vidi, jak na to kdo je, at se to snazi skryvat nebo ne
je dulezity mit to na tiketu, ale ukazovat ho fakt nemusis; kdo ukazuje, co ma na tiketu, ten ve skutecnosti ukazuje, ze na TIKETU* nema vubec nic
pozn. pro tupce TIKET neni tiket
aby se to zkratilo - vyjed si treba vsechny posty od Overcome a podivej se na jejich genezi a cti to tak dlouho, dokud se neuklidnis; jsi v trapny situaci, protoze hrajes hru, o ktery nemas poneti... tak se prosim uklidni, nikdo ti tu ublizit nechce, ale jestli tu budes lidi srat, tak poletis
sazkarske forum a zakaz ukazovani tiketu ? :)))
Jdu, tohle forum je stejne nejnudnejsi ...........
delete my account orbital now!
pulrok, pak se uvidi, bud tu bude lidem nadale "mrdat" a nebo se to uklidni. cus
tento pozdrav som dostal cez PM od kolegu juras03=radio :-D:-D
konečně říkal tvuj fotr, když si ve 30 zmizel z baráku ,tak se uklidni, takové internetové sráče jako si ty mám nejradši......na ulici bys viděl co je to říct "konečně"
milý kolega juras03/radio/kokot, vypadol som z domu keď som mal 15. Good Day Sir
overcome nechces megacurakovi neco rict? by to byla takova homeopatie, mozna by vas mohla lecit oba