Sem se vrátil z dovči a dneska sem chtěl betnout něco na fortunce a zjistil sem, že jakýkoliv zápas samostatně můžu max. za 100kč a AKU sázku max za 50kč. To sem dostal osobní limity nebo to maji jen dočasně rozjebaný? Můžete někdo betnout za víc?
Printable View
Sem se vrátil z dovči a dneska sem chtěl betnout něco na fortunce a zjistil sem, že jakýkoliv zápas samostatně můžu max. za 100kč a AKU sázku max za 50kč. To sem dostal osobní limity nebo to maji jen dočasně rozjebaný? Můžete někdo betnout za víc?
Zkus nezadávat vklad, ale částku "to win". Aspoň to mi pomáhá, když mi přeblikává to jejich políčko s vkladem.
Ano limity sú najprv 100, potom 50,30,10 CZK na tiket
a nakoniec sa nebude dať podať ani za 10 czk
(ale zo začiatku sa dá dať 100 czk viac krát, potom zmena kurzu)
Příloha 226
Tak já tam nápis Bookmaker změnil vklad eště nemám, a konečně to zas začlo fungovat normálně. Asi nějakej bordel na fortuně.
Co dělat/nedělat, aby mi ten account vydržel co nejdýl?
Bookmaker změnil vklad mám jen na jedné kartě. A to byla jedna z těch "slušnějších".
A co dělat? Třeba pomáhá, když karta není v plusu. Třeba když na ni hraješ s kamarádem a on víc prohrává, než ty vyhráváš. Skamarádit se můžeš například na pobočce. :) Akorát bacha, aby ti kartu pak nevybral. :D
Jinak ti zbývá klasická cesta proti těmhle limitovačům - co nejvíc karet a dělat jim v tom bordel.
Být kreativní v tom, co hraješ.
Od zruseni manipulaku mi uplne prestali brat. Driv to alespon bookmaker za neco schvalil, ted vsechno zamitne a snizi kurz.
Mne obcas neco tak za litr vezmou, ale vetsinou dopadnu jako ty...
bieda, ja som tam nechal nedotoceny bonus, pretoze som dostal limit 0 CZK
tak jsem dnes byl ukončen Fortunou v soutěži o 200 000,- prej pravidla Fortuny jsou nadřazena soutěžím
arogantní komunikace se společností Fortuna
Dobrý den,
proč jste mne dnes vyřadili ze soutěže o 200 000 ?
za 10 minut: Dobrý den,
ze soutěže jste vyřazen nebyl, podmínky jste prozatím splnil, proto soutěžíte dále.
Dobrý den,
veškerým soutěžím, které pořádá naše spoečnost je nadřazen Herní plán, podle kterého postupujeme.
dle HP bodu
5.7
Fortuna má právo příjem Sázek na jakoukoliv ze Sázkových příležitostí kdykoliv pozastavit
nebo je oprávněna Sázkovou příležitost určitým způsobem limitovat (např. výší Vkladu, přijetím
pouze do AKO sázek či pouze SÓLO sázek, počtem Sázkových příležitostí u AKO sázek
apod.), a to i bez uvedení důvodu. Fortuna může zvýhodnit Kurz formou procentuálního
navýšení, kterým se zvýší Možná výhra. Podmínky, za nichž je poskytováno toto zvýhodnění,
musí Fortuna zveřejnit předem a toto zvýhodnění musí být uvedeno na Tiketu a zaznamenáno
v centrální databázi Fortuny
asi hodinu na to spam SMS - jsi stále ve hre o 200 000 a s tebou uz jen 2110 dalsich ....
už chápu, proč tolik účastníků odpadá, s tebou se asi píše velký T
na moji odpověď už nikdo neodpověděl
pokud máte někdo stejnou zkušenost dejte mi vědět, celá hra je podvod, Fortuna si sama určí kolik lidí to vyhraje, sou to šmejdi
dostal sem limit 12 korun aj s výhrou, na soutěž je potřeba 50 kč každy den
potom napis ci ti chodia sms aj s tym limitom, to bude celkom funny ak dojde dalsia sms :D
Zkusil jsem ze zvedavosti tuto prizdisracskou sazkovku.Po nekolika sazkach vsechno jde na schvaleni,nikdy to neschvali a vzdy ihed snizi kurz.A to jsou sazky v radu stovek,proboha.
Mám stejnou zkušenost. No aspoň jsem tam 3 litry proměnil v 27, 25 vybral a teď čekám. co bude dál.
jsem tam dost v plusu a v live sazkach mi vemou jakoukoliv castku max. jsem sazel za 200k. a v normalnim sazeni mi zas schvalujou tiket i za 10kc a vetsinou mi tiket zamitnou a snizi kurs.
200k = 200 Kč nebo 200 000 Kč?
V kontextu těch 10 Kč si nějak nejsem jist, co je správně...
basket moc nesazim ale v tenise to tak je. ze kdyz muj prohraje prvni fiftyn tak mi to schvali. ale stalo se mi snad jednou, že mi na livku nevzali tiket kvůli výšce vkladu to mi nabídli menší částku. jinak vždy napíšou, že se změnil kurs. a když je zrovna změna stran nebo přestávka atd. tak mi to vždy vemou.
U Fortuny hodně záleží, jaký bookie u toho sedí. Já u nich sázím (sázel jsem) poměrně dost, vyhrál jsem u nich také dost a u většiny zápasů mi zamítnou jakoukoliv sázku na cokoliv. Ale občas chytím zápas, kde mi vezmou skoro vše, takže jsem schopen prosázet 30-40K Kč/zápas. Ovšem všechny sázky mi schvalují manuálně, takže to opravdu trvá tak 30s, což u basketu ještě přežiju, u tenisu bych do toho nešel.
Mne nejvic stve to jejich snizovani kurzu po odmitnuti sazky.Naco potom mit treidery,staci se orientovat podle urcitych lidi.Proste vychcanost.
Proste Fortuna je nejhorsi v CR.
Docela v pohode je Chance,az jsem se divil,sazel jsem tam desetitisice a nikdy to neslo na zadne schvaleni.
Chance pro mě v rámci Česka zatím rekord. Limit v polovině protáčení bonusu.
Jdu na kajot.
ako si to vyriesil? :D zrusil bonus alebo ako?
Nechají mě vsadit pár set CZK. Už to skoro mám dotočené. : - )