bere lidi jen
Velká Británie
Irsko
Dánsko
Španělsko
Itálie
Portugalsko
Švédsko
Česko
Rumunsko
Maďarsko
Printable View
bere lidi jen
Velká Británie
Irsko
Dánsko
Španělsko
Itálie
Portugalsko
Švédsko
Česko
Rumunsko
Maďarsko
celej text:
Vážený partnere,
v souladu s rozhodnutím stáhnout se z některých mezinárodních trhů a ukončit v nich svůj provoz a reklamní aktivity jsme se nyní rozhodli přestat v některých zemích získávat nové zákazníky. Seznam níže uvádí země, z kterých nové zákazníky stále uvítáme:
Velká Británie
Irsko
Dánsko
Španělsko
Itálie
Portugalsko
Švédsko
Česko
Rumunsko
Maďarsko
Od 28. ledna nebude získání nového zákazníka z jiných zemí (s výjimkou Nizozemska) spouštět partnerské platby CPA a po tomto datu nebudeme ani provádět výplaty podílů ze zisku z nových zákazníků.
Rádi bychom vás požádali, abyste přerušili reklamu na Betfair v jiných zemích, než jsou uvedeny výše. Doufáme však, že vaše partnerství s Betfair přetrvá alespoň pro země, z kterých stále přijímáme nové zákazníky.
Společnost Betfair plánuje nadále investovat do rostoucích, regulovaných a udržitelných trhů a věříme, že díky stále se zlepšujícímu povědomí o značce Betfair budeme pro vás i nadále atraktivním partnerem.
De vam na BF normalne sazet? Mne tam jaksi nejde sazet nevite proc?
Serif, mne vsadzat ide. Aku chybu ti vyhadzuje?
Tak to nechapu uz mi to normalne de. Ale cely australian open mi neslo nic vsadit, psalo mi to neco ve smyslu, ze sazim za nepovoleny castky nebo, ze na mojim uctu neni dostatecny zustatek, priton penez sem tam mel dost...
A mel jsi aktivovanou australskou penezenku?
serif: ja nevím ale myslim si že na australian open u betfairu bys musel mít penize na australským učtu ale nejsem si jistej :-) jinak vítej zpět :)
Nic takovyho aktivovany nemam. Takze to bylo tim jo?
jj na aus konto musis prejst dalsim kyc procesom.
a to australsky konto je dobry akorad na AO nebo je to dobry jeste k necemu jinymu?
Na vsechny australske akce.
Jak vydělat s Betfair na fotbalovém sázení? - EuroFotbal.cz
prdeli i ta diskuse pod tim
třeba:
einnor30.01.2013 17:06
Ježiš tady je zase smrkáčů, který ještě dostávají kapesný od rodičů a myslí si, že všechno bude zadarmo. Smiřte se s tim, že bez reklamy to nejde.
Wiz Khalifa30.01.2013 17:09
já nedostávám od rodiču nic a peněz mám dost
exse30.01.2013 17:10
Si bereš z jejich peněženek sám jo?
Wiz Khalifa30.01.2013 17:13
ne si vydělávám sám rodiče nepotřebuju je mi 17 chodím na střední a o vikendech na brigády a občas hraju street basket o prachy. Mám asi 6000 kč měsíčně , někdy víc někdy mín a myslím si žeje to dost
jak se hraje street basket o prachy ? (:
podiv se na tenhle film Bílí muži neumějí skákat / White Men Can't Jump (1992) | ČSFD.cz ...
Musíte být dva, a jeden musí dělat pako co ten druhý nezná... Pak vyzve nějaký dva klauny na hřišti, že si zahrajete o prachy a že s tebou bude hrát koho vyberou... vyberou největší pako- tzv. tvýho kámoše co si na něj hraje, ve skutečnosti je to ale borec ve streetu :D
mimochodem, ten film je fakt prdel
Tak to by se na ten jejich hustej nelegalni steet basket o prachy mohli aj vypisovat sazky ne? :-D Nechcete si to nekdo vzit do parady? Ze bysme se snema kdycky sesli na hristi a sazely? :-D
krom beznych uchylaren na overeni na ausralsky konto chtej uredne overene vsechny kopie .tedy uredne - je tam tendle vycet
právník / advokát
účetní / manažér v bance
městský či státní úředník (včetně policie, hasičů nebo vojáků)
doktor / zubař / farmaceut
učitel nebo profesor
akze staci pak napsat Dokumenty overil Igor Hnízdo a podepsat se za nej .
ja jsem tam nafixloval starostu, co me delal za par flasek i dozor na stavbe. nejlepsi je ze starostu jsem u podpisu na stavebni dozor a ani na stavbe nikdy nevidel :-D