Taky se vam po tom updatu pri RUCNIM vymazani zrusi vsechny barvicky? Pri tom automatickem po 30 sec barvicky zustavaji, ale kdyz klepnu na manual refresh, tak to zmizi. To driv nebyvalo.
Printable View
Taky se vam po tom updatu pri RUCNIM vymazani zrusi vsechny barvicky? Pri tom automatickem po 30 sec barvicky zustavaji, ale kdyz klepnu na manual refresh, tak to zmizi. To driv nebyvalo.
mam to rovnake.
pouzivam FF
dokonca sa mi to prestane automaticky updatovat po tom manualnom refreshi.
dalsi neskutecne zkurvena vec je, ze kdyz teda tam mam ten board a nechavam to refreshovat po 30 sec a z toho vypisu neco ubyde = zacne se hrat nejakej zapas, tak VSECHNO ZCERVENA, aniz by se to menilo
to tomu zase dali
zda se mi nebo tam pribylo tlacitko auto-refresh on/of, kterym si ted furt vypinam dynamic lines?
Jo pridali to.
co je to za picovinu, kdo by si to tam prepinal? dneska sem to prepnul behem livka tak 50x, doufam, ze to nejakej marketingovej kokot vyhodnoti jako velky uspech prepinaciho tlacitka, na ktere vsichni leta cekali, protoze za prvni den zavedeni maji 5 mega hitu
si ho zkus blocknout pres adblock ;)
nemuzu pouzivat adblock, pak vidim jinej internet, nez zbytek lidstva
holt si zvyknu
si ho jinde povypinej
proc mi tenhle pristup jen pripomina to jak resime nase jiny problemy, neboli s kladivem na mravence
pac je to funkcni.
ja se proste v novym compu bojim vsech pluginu a podobnych sracek, mam radost ze startuje jak linux za 5 vterin; nechapu co ty compy s casem delaji, ze se tak zpomali
:banghead:Citace:
AutoRefreshDisabled
Please contact our Customer Service Department at [email protected] for assistance.
super, takze 1 livko = bud jeden pocitac nebo jinej browser, good job pinnacle :(Citace:
Dear Sir,
Please try to access our site using one session only to see if the problem is solved..
As of 15 May 2012, our site is now host unaware which means that the only valid URL is www.pinnaclesports.com.
Any previous bookmarks used to access our site should be deleted.
The advantage for our clients is we can better balance the load on our servers, providing an overall faster service for our clients.
However, with this change, multiple sessions are no longer allowed.
Going forward you may only access your account using one session.
Kind regards,
Customer Service Department
Pinnacle Sports
Doprdele, to mi chces rict ze zadnych 10 otevrenych oken u pinny :-(?
edit: tak to je skutecne shit.
jj chci rict ze je to jeste horsi, i na dvou compech najedou to nejde...tzn. co jedno okno to jeden ucet na jinem IPcku a prohlizeci se zda :(
uf nic moc,donedavna nebol problem byt nalogovany na jednom ucte v PP z viacerych PC s roznyma IPckama,ale taky SBO tuto vec praktikuje uz dlho,je mozne byt nalogovany na jednom ucte len z jedneho PC,ked sa nalogujes z druheho PC s inou IP,tak ta automaticny vyhodi z toho prveho PC s hlasku multiple login
Horsi a horsi :(
na dvouch kompech mi neprijde tak divny. ale co 2 anonymni okna ?
ale asi je to taky blbost.
dopyce necim je to pro me dulezity na to prijit a nevim proc a na co vlastne mám prijit.
jestli by se nam to k necemu nehodilo nebo tak neco. ach jo
ne proste je povolena 1 session
neboli opraste stare pinnacle ucty jeste z dob kdy davali 500usd bonud :D (eventuelne nahore je banner)
kukacko, priznej barvu, ze jsi ten clovek co ma v nicku cislici a lehky problem se zidama + jednim konkretnim billboardem
fyi to co pises me problem dela
hmm, tak hrdych slovaku, co po 10te zopakuji ze pinnacle se jmenuje planet pinnacle a ze tam 10+let maji ucet nebude az tak mnoho
podivame se na Ip adresy tedy :D
heuristicka analyza IP logu potvrzuje mou hypotezu; no at je to jak chce, jsi tu opet vitan
vybornej nick opet :D
Ale celkem dobry maskovani, z nejkratsiho nicku nejdelsi, z mnozstvi smailu co delal najednou zadny a vzdycky delal mezery mezi radky... ale detaily, ty detaily.. :)
tak pin udelal dalsi facelift, uz jde zas mit vic otebrenych oken jako normalne; co ale blbne je tlacitko back... blblo vzdycky, ale ted to blbne jeste vic (spatne se to vysvetluje, ale mel jsem jeden takovy backbutton hmat a ten ted nejde protoze to ukazuje spatne kurzy)
Objevil sem novinku na pinne:
Green - Recently Added / Red - Just changed / Orange - Change 30s ago / Blue - Change more than 60s ago
jj ted konecne to vylepsieni je skutecne vylepseni, jen mam pocit ze to trochu vic laguje pro zmenu