Vzhledem k marži BaH je mi jasné, že surebets bude těžké (až dost možná nemožné) najít. Kde ale (typově) hledat kurzy, jenž by se tomu alespoň přiblížily? Jaké sporty, jaké ligy a jak dlouho před začátkem střetnutí...
Díky za rady.
Printable View
Vzhledem k marži BaH je mi jasné, že surebets bude těžké (až dost možná nemožné) najít. Kde ale (typově) hledat kurzy, jenž by se tomu alespoň přiblížily? Jaké sporty, jaké ligy a jak dlouho před začátkem střetnutí...
Díky za rady.
jediné co tam občas najdu, je top kurz na poločasovou plichtu ve fotbale.
nevýhoda - dost velka pravdepodobnost, že se ti penize budou prelevat prave tam
Na livko nemám nervy...
Kolik % ztráty bych už tak měl vzít? Už payout 97,5% bych měl akceptovat?
Bohužel mám necelej měsíc na protočení toho bonusu....
pravděpodobně řešíš bonus k Euru12. Je to na 90 dní, tuším 4x protočit bonus + vklad.
ty předzápasový kurzy jsou fakt šílený. ten payout tam vždycky bude. Otázka, jestli se nevyplatí jít cestou toho livka (např. under/over), cestou podobnou tradingu, kde ve výsledku mužeš ten payout dostat i do kladných čísel, nebo aspon do menších ztrát, než výsledný payout z kompl. rolloveru. Pakliže to nestihneš tak jedině těsně před vypršením laynout částku, kterou jsi v+ oproti výchozímu stavu.
Neviem chlapi, ja tieto veci ako je minimalny kurz a kolko treba pretocit kaslem. Preplachujem asi s 3-4% stratou, a peniaze koncia na betfaire. U rekreaciek je dobre vyzerat ako babrak... :-D
Ted tam lezi pekne dlouho skoro surebet, MLB 1,8 BaH 2,24 pinna , San Francisco Giants x Wash Nat , -0.198.
Zneuziju tehnle theard. Rollover u BaH se bere jak?
"Klíčová otázka je co to znamená prosázet. U některých sázkovek to může být to samé jako vsadit, ale u většiny sázkovek (a zejména těch nejlépe hodnocených) to znamená nižší částku z dvojice TO-RISK, to-win. V tom případě při sázce 1000 dolarů na kurz 1,2 se do rolloveru započítá pouze 200 dolarů a nikoliv 1000.". Je tohle pripad BaH?
jj, urcite to je jak pise Tiktak, byva tam ale ten min. kurs..
Jenom pro doplneni pocita se cela to risk? a nebo ta nizsi cast? tj 1.7 to bude 0.7.
vsadis 1000kc v kurzu 1.7 zapocte se 1000kc do rollover. pozadavek vysky kurzu se zalezi na konkretnim bonusu. Vzdy se zapocitava to risk.
Ok diky za objasneni. Zrovna u B A H, jsem to nemohl najit ( casto to tam ani neni ), co teda zapocitavaj.
Trexi mel pravdu -> je to presne jak pise, tj od 1.7/ -142.86 kurzy to risk.
Stoke sestup z anglické ligy, 7,5 vs 6,8 lay bf. Těsně tam mají víc týmů ...
chlape ako odporucam arbovat cez livko, tam sa mi zapocitaju aj overy a undery? (myslim ze nie) A mam to cele sypat v livku alebo si vsadit aspon remizu niekde a potom dve strany uz iba niekde riesit? Neviem no, pride mi to dost risky to sypat v livku kedze tam je malo casu na reakciu (pripadne nejaky kalkul este...) a ked uz to riesit tak cez akych bookies to riesit? dik moc, mam podobnu situaciu ako frick (akurat viac bonusov :D :D :D)
počítá se všechno, co je nad 1.7. Já tady vždycky ke konci rolloveru, kdy už mně dochází trpělivost se zoufalým hledáním alespoň skoro-arbu (a to si myslim, že jsem dost trpělivej), to sypu víceméně jen v live. Jinak se dá někdy něco rozumnýho najít na MLB, u těch poločasových fotbalových remíz, jak už tu někdo psal, a vzácně i under/over - člověk ale musí každej zápas ručně rozkliknout, aby ty kurzy viděl, což je zoufale pomalý a otravný..Citace:
ako odporucam arbovat cez livko, tam sa mi zapocitaju aj overy a undery?
Levski sofia 1,75 asi na hraně, ten zápas bych sledoval, trochu to padá.
Atromitos Newcastle 3,7 asi nejvýš na světě, ale nejde zaarbovat.
Možná ještě Molde Heerenveen je asi vysoko za 2,3. Taky ale jen takové early ...
Chce to pořádně hledat no. :)
Taky u bet at home este musim dotocit ten bonus, ja to tam zkousim nakyma arbama nebo "skoro arbama" prohrat, dneska uz sem mel vsazeny za poslendich 150$ a jak na svinu me to vyslo na bet at home, takze su akorad nasrany a musim se snema este dal srat... :-( Jinak zajimalo by me esli se da nekde podivat kolik este musim protocit, abych mohl vybrat? Je to tam nekde?
Ne..:-) buď support nebo si spočítat historii sázek..Citace:
Jinak zajimalo by me esli se da nekde podivat kolik este musim protocit, abych mohl vybrat? Je to tam nekde?
dneska jsem tam nahodou nasel cirstea - jankovic 2 sety 1,75 bylo ale 1,7 a na burze zustalo 1,7 a 1,71 lay .
stacilo to ale jen na 3500 Kc .este to tam bah ma. zacatek je cca 02 :00 CET
napr. na zápase fa community shield chels.-man.city tam tesne pred zápasom i chvíľu po začiatku visel arb s betf.,
väčš.som si otvoril bah a bf pri livku a skúšal rýchle prsty, samozrejme som už aj zahučal..., zo začiatku som to skúšal prehrať pri hocijakych kurzoch,keď to ale väčš.skonč.u bah dotočil som to livkom a skoroarb. s pin (1.7kurzami),...
Prosím, pomoct. Času málo (tak do 10.9.) a ke všemu ta zku... representační přestvávka, což jsem si, bohužel, uvědomil až dost pozdě...
asi frick myslel, ze mu tady z fleku vypises 5 arbu ktery mu este k temu vyndou jinde jak na BAH aby ztama ty prachy vybral :-D
No, jestli to takhle Frick myslel, tak to ma smulu. Mocny arby vypisuje jen Vilemin na chatu za predpokladu, ze si od nej koupite budik :D
Ale tak kdybyste věděli o něčem, kde je alespoň 98%, tak dejte vědět...
Teď tam máš beach - Beyler/Bissig
Asi tak na minutu. : - )