J. Chardy
D. Young 3.220
P. Andujar 3.110
L. Lacko
A. Bogomolov Jr. 3.280
V. Troicki
Printable View
J. Chardy
D. Young 3.220
P. Andujar 3.110
L. Lacko
A. Bogomolov Jr. 3.280
V. Troicki
Nevidím value ani v jednom z těch 3 zápasů, z jakých důvodů sázíš zrovna tyhle zápasy ?
Young a Bogomolov se proberou, u Bogomolova jsem si jistej (s tím, že na americkejch betonech ožije), u Younga uvidíme a Andujar? Tam mně něco říká, že Lacko tak velkej favorit není ...
a doplním: za víc jednotek Dolgopolov proti Štěpánkovi za 1.649 - tohle půjde dolů a pak hedž
S tím Dolgopolovem souhlasím, tam bych viděl reál někde tak 1,50 - 1,55... Chardy vs. Young, ten indián yankee je schopnej všeho, jenom ne něco solidního uhrát, favorizoval bych Chardyho v kursu tak 1,20 - 1,25 , tím že se hraje v Americe, tak o něco menší, ale rozhodně ne tak, abych protistranu sázel v kursu 3,220 (tedy protikursu cca 1,45), Andujar vs. Lacko, tam je pro mě Lacko favorit, protože Andujar je čistokrevnej antukář a to bude hlavní důvod, proč je Lacko relativně tak velký favorit (ikdyž podle mě není vůbec přehnaně favorizovaný) a v zápase Bogomolov vs. Troicki, tam vidím zásadní výkonnostní rozdíl pro Troickiho.
Já mám vsazené kombo Voskoboeva @ 1,62 + Baghdatis @ 1,25... Ale v těch aktuálních kursech už v tom žádné value není, bral bych tak Voskoboeva 1,55+ a Baghdatis 1,23+
Btw: Proč to plánuješ zahedžoval ? Tím se akorát zbavuješ value, ne ?
G. Voskoboeva vs A. Rezai pro Zápas. 2.830
M. Larcher De Brito vs M. Lucic pro Zápas. 2.530
Moje kursy jsou z Pinnu a vždycky budou. Dolgopolov za víc jednotek :D --- není jednotka jako jednotka, že Orbi? :D --- tím myslím, že někdo by si to za tento kurs nevsadil ani za tu 1 jednotku ...
F. Cipolla 2.240
J. Zopp
M. Kukushkin 2.440
F. Dancevic
Btw: Proč to plánuješ zahedžoval ? Tím se akorát zbavuješ value, ne ?
Já nikde nepíšu, že bych to chtěl JÁ hedžovat ... vlastně ani nikde nepíšu, že bych toho Dolgopolova vsadil :D Já to spíš psal jako návod, že na tomto půjde něco málo vydělat. Prostě to půjde dolů a tečka. A těma víc jednotkama jsem myslel, že to kvůli té hedži jde dát za víc, než by pro někoho bylo jinak až moc. Já osobně ani netuším u tohoto zápasu, kde by měla být rovina.
Všechny moje kursy jdou nahoru, to je dobrý znamení :D
No jestli ten kurs na Dolgopolova spadne dolů asi tak o 4 setiny, tak to zahedžuješ akorát tak se ztrátou :-D Ale když to nezahedžuješ, tak nějaký minimální value je na tvojí straně :-)
Tohle je VIP tip, kazdej kdo si ho precte mi dluzi 1500kc.
P. Polansky vs M. Ebden (-4) pro Zápas. 2.660
1500 Kč bych na něj ani nevsadil :-D
Dlužit 1500 Kč ani není trestný čin, jen přestupek, to se ti bude špatně vymáhat :-( Přiště napiš, že za to chceš 5000 Kč, to už trestný čin je a mohla by se tím začít zabývat policie :-D
Sázet na Dolgopolova, když zrovna vyhrál turnaj? Ten má na pár týdnů splněno a je schopnej to v klidu odchodit!
tsive já dle názvu Topicu myslel, že někdo bude dělat doma bázen a neví jak kvalitní beton, a on je to posranej tenis...
Andujar over 20,5@1,74
Ač je Pablo považován za ortodoxního dirtballera, dokáže zahrát i na hardu, viz Indian Wells. Navíc Lacko má rád svoje matche pěkně vyrovnaný...
Lacko nebol na OH proti Petzschnerovi fit, mal problemy s ramenom, Andujar by ho dnes realne mohol potrapit..
skor som cakal ze tu niekto hodi zapas Pospisil vs Seppi.. Seppi sa netaji tym, ze mu betony totalne nesedia - z casu na cas nieco malicko uhra, ale ozaj to ma od jeho priemeru daleko. Vasek je doma, uz minuly rok tu odohral celkom pohladny zapas s Fedexom.
Co to je za TIPY? Vyválejte toho nostradama v dehtu a peří...:toothy8:
lepsi value je asi zapas na tri sety na tech betónech
Anderson vs Youzhny 1. Kevinovi tie pomalsie outdoor hardy sedia, minuly rok tu porazil Andy Murraya. v USA odohral minuly tyzden slusny turnaj. Youzhny bez formy, vcera s Kohlim v doubles 06 06. so zien asi nieco z trojlistka Karatancheva, Dubois, Cepelova, pripadne 1.set
A já jsem myslel, že VIP tipy (a hlavně zaručeně výherní :-D ) zde už prodává Randim a má na to dokonce patent
Moje VIP tipy jsou na bázi poplatku za verejnopravni televizi, ikdyz je nechces, musis platit.
Chytra hlava z Polske lidovodemokraticke :D :D :D
elmagico psal:
Vcera vecer jsem se nudil (koukal jsem klasicky na OH, ale nebylo tam co vsadit), tak jsem si dal na BF lehce Pospisila za 3.35, koukal jsem na to, vyrovnany prvni set, Venca mel jako prvni sanci breaknout, dva breakbally nevyuzil, ve finale pak loosnul prvni set, ale i me jako tenisovemu laikovi to prislo naprosto vyrovnane, no po prvnim jsem si zalayoval Seppiho za 1.16, spadla na me unava, tak jsem sel spat a rano prijemne zjisteni, kdyz jsem ale videl prubeh tretiho setu, kdy to slo v klidu sichrovat a pak jeste takove drama..no dopadlo to dobre. Kazdopadne mimo tech kecu kolem chci jen podekovat za upozorneni na tento zapas.Citace:
skor som cakal ze tu niekto hodi zapas Pospisil vs Seppi.. Seppi sa netaji tym, ze mu betony totalne nesedia - z casu na cas nieco malicko uhra, ale ozaj to ma od jeho priemeru daleko. Vasek je doma, uz minuly rok tu odohral celkom pohladny zapas s Fedexom.
skusim proti celemu trhu.. cely den sa vsadza proti Andujarovi, ale podla mna je to blbost. zdravotne by mal by byt OK, fixedy mu sice nie su neznamou, ale predsa len po tych par by uz potreboval cosi uhrat a za tretie na tom pomalom harde co som dnes videl to nebude pre Isnera uplne OK. 10,25 match odds ? why not
EDIT: povodne by som premyslal o hcp, alebo prvom sete.. ale z dovodu celodenneho vsadzania sa mi nechce kvoli hcp v kurze 2 riskovat naburanie na fixed, ak nedojde bet na zapas, tak kazdy dalsi bet automaticky straca na value
Fognini - Kohschreiber sa odhlasil z olympiadu, nebol v pohode uz ani v sf v Kitzbuheli, doubles 0-12. pomaly outdoor hard. I ked Fabio stravil vcera na kurte viac ako 3h
Raonic nejde dnes nezkusit:-)
za ten kurz cca 2,6 tam zadna hodnota neni..ale GL
Souboj velikánů Tour - online sázení | FORTUNA GAME a.s.
18644 Novak-Rafa 1.5 na Novaka (1.428 po odečtení m.p.)
Toto vezme fortuna i za "víc" a je tam velká hodnota, myslím, že není třeba vysvětlovat proč, podívejte se na výsledky a připočtěte k tomu letošní Toronto + Nadal nebude ani v Cincinnati atd. ... Tady Fortuna zaspala, ten kurs tam leží už dlouho, nezareagovali na Toronto a Nadala ...
pozn.: nelze to kombinovat do AKO s ničím jiným, než s něčím dalším ze "souboje velikánů"
Nadal nebude ani v Cincinnati
Tos kdo ste to tam nakladali, ze uz to droplo na 1,35? :-) skoda, ze sem si to taky nestihl vsadit...
P. Kvitova
C. Wozniacki 3.010
Cincinnati
J. Nieminen
A. Bogomolov Jr. 2.440
právě jsem srazil kursy na celkový umístění na V u novaka a u rogera, ale pořád tam leží jedna perlička na "kdo lépe" ...
schválně, kdo ji najde? :D
Souboj velikánů Tour - online sázení | FORTUNA GAME a.s.
vidím, že už jste to někdo srazil :D
nadal možná nestihne ani usopen, sázka na "souboj velikánů" ve fortuně se znovu stává aktuální - až to bude oficiální (pokud to tak ale vůbec bude), kdo chcete, tak si to pohlídejte, zatím to bylo tak, že fortuna spí a spí ...
Kvitova P.
Barthel M. 4,5