Daniilidou 2,98
Gojowczyk 2,45
Paire 4,00
Keothavong 4,00
Cornet 2,63
Printable View
Daniilidou 2,98
Gojowczyk 2,45
Paire 4,00
Keothavong 4,00
Cornet 2,63
Paire is a doubt for the Australian Open after picking up an abdominal injury in Auckland. "In the locker room it was so bad I could not move," said Paire after losing his quarter final against Rochus.
Suarez Navarro 2,23
Llodra 2,30
Kukushkin 2,75
Dokic 2,37
Voegele 6,00 - viedla 4-2 v tretom sete
super, dik ze je to tu trochu oziveny
no franta tu chybi..hodne (tim nerikam ze by sem mel jit psat, ale je to objektivni fakt)... tvrdival o tobe tfospi, ze te zna odjinud a jsi "jeden z mala normalnich", to jen pro nove prichozi jakou vahu (snad) maji ty tipy
Voegele, Kukushkin hram tiez
GL
tak vcerajsok dopadol nad ocakavanie dobre :-)
diky Orbi za predstavenie, ano Franta by tu mohol obcas zavitat, ale aj dalsi... vidim ze sledovanost tejto sekcie je dost vysoka, a keby tu aspon 3-4 ludia pravidelne pisali nejake valuatka na inspiraciu, verim ze by to bolo prospesne.. ak sa ku mne pridaju napr. elmagico, kiri, Franta, alebo niekto iny tak budem pisat pravidelne, len sameho by ma to za kratko prestalo bavit :-)
GL
dobře, tak ať to tu žije
Y.H. Lu
Berlocq 3,75 - mal na neho, ale nestacilo
Daniilidou 3,60 - void
O.Rochus over 29,5 - U/O stavky su proste onicom, nepredvidatelne, maly kurz, dlhodobo len stratove preto to nehravam
vsetky 3 suhlas co su vyssie..
Dimitrov 2,3 Erakovic 3,11 mam
Este som dal Barty/Robson 2,20 5dimes... Barty bude skvela deblistka, v Brisbane to uz ukazala proti Grandin/Uhlirova aj Kops/Spears.. Craybas zacina byt mimo uz aj v debloch
všechno pinnacle
R2
G. Arn +6 2.290
S. Peer 2.060
J. Dokic +6 2.130
R3
C. Mchale 4.250
D. Hantuchova 5.890
R2
L. Hewitt 3.680
P. Andujar 2.270
M. Llodra 2.180
M. Kukushkin 4.050
J. Benneteau 2.180
S. Wawrinka 2.210
R3
K. Anderson 4.300
Jo sem se ted pise tenis :-D to me mohlo napadnout na to AO 2012 kliknout driv :-D sem si rikal, ze je to naky divny, ze se tady nekeca o tenisu...
tfospi ty si tady tedka dlouho nebyl nebo neco? Si te tady z fora vubec nevybabuju :-(
ahoj, no chodil som sem malo ked tu nebola aktivna tato sekcia :-) dufam ze sa to zlepsi :-)
dnes sa mi pozdava Ebden 3,76 Kukushkin 4,00 a Andujar 2,26 ale neviem co z toho vybrat vcerajsok dopadol velmi zle
..na ebdena mam zalusk taky, to me prijde dost ustreleny ,ale pockam az na live
to spis ten kukushkin nez ebden, ten se mi nak exra nelibi...
A co myslite este Hradeckou? ASi ju zkusim aspon v handicapu na pinnu je +5 za kurz 2,01 to asi zkusim
si myslim ze trochu realnejsi by mohol byt hcs +5 na Wozniak, Kirilenko dnes podla mna moze stratit set (2,20) pripadne aj zapas..
Wozniak, Hewitt obaja 4,0++
Vilemin: grtka k tipom, výborná práca :-)
ja dnes zatial len McHale 3,95
tfospi - davals nakonec aj teho kukushkina? Ten mi udelal radost daval sem ho za 3,75... A ty sazis profesionalne nebo to mas jen jako "vedlejsak"? :-)
ano Kukushkina som hral, nakoniec vsetkych troch co som pisal, ale len on vysiel... hneva ma ze som pol dna uvazoval nad Gilom, a nakoniec som sa rozhodol ho nedat :-(
Ja tipujem tak nejak polorekreacne poloprofesionalne :D hlavne sa snazim s rozumom a hladat tie spravne hodnoty.. tipovanie tvori vacsiu cast mojich prijmov, no za profesionala sa nepovazujem od neho mam si myslim dost daleko :-)
takze to znamena co? chodis normalne kazdy rano nekam do roboty nebo ne? :-D a venujes se jen tenisu nebo sazis aj jiny sporty?
to je už otázka dosť súkromného charakteru, mám aj iné aktivity okrem tipovania tým sa to dá uzavrieť:-) a dávam samozrejme aj iné športy, hlavne okrajové, inak povedané hrám všetko okrem velkých líg, a amerických športov.. záleží od informácií aké sa ku mne dostanú a ako včas ich dokážem(nedokážem) zúžitkovať:-)
oslovilo ťa dnes niečo z tenisovej ponuky?
PS: tipuje sa preto aby nebolo nutné chodiť do práce:-)
tfospi dík
díky hlavně tobě, že jsi to tady založil ...
R3
L. Hewitt 3.710
Oprandi 2,64, Lopez 2,15, Lu 10,25
kvitová vítězka ausopen za 4 ? to je úplně mimo ...
mělo by být o dost víc ...
jsem zvědavej, kolik vypíšou na zápas, až bude hrát s nějakou ,,lepší" hráčkou ...
třeba azarenku bych považoval za větší favoritku než kvitovou ...
tzn. proti kvitové by mohl být dobrej kurz v nějakým případným dalším zápase ...
Přidám taky jeden tip:
Voskoboeva - Radwanska / Pinnacle, 5,14 | KO
Je to možná trochu odvážný, ale Voskoboevová hrála loni docela dobře, porazila Sharapovou, teď v prvním kole vyprovodila ve dvou setech taky vcelku dobře hrající Wickmayerovou a rozhodně i v tomhle utkání má šanci. Méně odvážní/nedůvěřivci by mohli vsadit alespoň na to, že se bude hrát třetí set.
Voskovku som skusil hcs +4,5 za 2,70 verim ze tento zapas nebude pre favoritku jednoduchy. Tip tak nejak zahrnuje 2 prehrate vyrovnane sety, pripadne vyhraty set/zapas, a zaroven si uchovava pre mna dobru hodnotu.. GL nam aj Voskovke
finálny výber na dnes:
McHale 3,95
Del Potro - Lu over 3,5sets 2,70
Lopez-Isner over 32,5 1,833 SB void
Voskoboeva +4,5 2,70
za drobne Bratchikova 2,70 a Na Li-Medina over 2,5sets 5,70 void
Na zitra se me libi King a Hewitt
na live popripade chela pokud ferrer bude hrat opet houby jak se sweetingem
ferrer hrál dobře s tím sweetingem, ale sweeting hrál prostě taky dobře - a hrál to, co ferrerovi vůbec nesedí - změna rytmu, náběhy na síť, ... a to chela určitě hrát nebude ...
Pánové, Ferrer vynechal trénink následující den po zápase se Sweetingem, stěžoval si na bolest ruky, je unavenej jako prase a myslím, že Chela má, přinejmenším s handicapem, šanci na úspěch. Viděl bych to tak na Chela +5. Co se týče Hewitta, přehnaně optimisticky bych ho taky neviděl. V zápase s Roddickem měl hrozně moc nevynucenejch chyb a fakt, že ho Andy kontroloval i v momentě, kdy se sám nemohl moc hýbat, mluví za všechno. Dle mýho Hewitt na Raonicovi skončí.
suhlasim...
realne si neviem predstavit cim by mohol Hewitt Raonica zdolat.. Raonic je momentalne zlepsena verzia Andyho, osobne si myslim ze to bude 3.0 pre Kanadana
Makarova 3,9+ a small Kerber 5+
myslím, že tady ty informace o tom, jak je někdo zraněnej (bolest, únava) atd. se moc přeceňují, v podstatě se je snažím nevnímat ... v tomto případě (ferrer) bych to viděl tak, že vynechal trénink (však se taky prvních pár gemů rozehrával) - ostatní jsou jen dohady ...
kapitola sama pro sebe je třeba nadal, ty jeho příběhy jsou už jen a jen úsměvný
a monfils? ten vypadá vždycky jak pár minut před smrtí
hraješ 5ti setovej zápas a média potřebují informace, co asi tak vypustíš do světa? že je všechno o.k.? že jsi čilej jak po dobrým spánku? že tě nic nebolí?
ou, tohle není útok na RaderCZ
a ještě jedna vzpomínka
muster po jednom zápase na kapačkách, ÚDAJNĚ naprosto vyčerpanej, další zápas běhal jak srnka a vyhrál (nad beckerem?)
Přeceňovat tyhle informace se nevyplácí, to máš pravdu, přeci jen si je ale vyhledávám a minimálně se nad tím při výpočtu value zamyslím. Na druhou stranu sám moc dobře vím, jak tyhle zprávy vznikaj. Stačí, aby borec na tiskovce řekl - "Herdek, z tohohle zápasu mě teda fakt bolí ruce :)" a novináři z toho udělají, jak bude příští zápas skrečovat pro zánět karpálních tunelů. No, pravda je vždycky někde uprostřed...
jj, tak nějak jsem to myslel, akorát jsi to napsal líp než já ... :-)
Jankovic 2,80
inak ma tam vobec nic nenapada
dávate niečo z deblov?
Taky dneska nak nevim. A co treba Na Li? I kdyz Clijsters sem tedka hrat nevidel a podle vysledku to vypada, ze ma peknou formu...
Co takle nic kdyz se nic dobryho nenabizi? :)