http://www.panbet.com/
Nenašel jsem tady o tomhle na fóru zmínku. Znáte někdo? Vzhledem k těm ultrastrohejm webovkám to musí bejt profi. :D Nějakýho pojídače koláčů by na to nenálákali. :albino:
Printable View
http://www.panbet.com/
Nenašel jsem tady o tomhle na fóru zmínku. Znáte někdo? Vzhledem k těm ultrastrohejm webovkám to musí bejt profi. :D Nějakýho pojídače koláčů by na to nenálákali. :albino:
Kdysi jsem tam arboval bonus, skoncilo mi u nich asi 500 liber, vyplata na kartu v klidu za par dni.. Ale jaky maji limity, to netusim, sazel jsem jen UK dostihy..
Nějaké nové zkušenosti s Panbet/Marathonbet? Zkouším Panbet, zatím se mi jeví dobře - občas slušné value, dobré limity. Vadí mi - nepodporují NETELLER. Výplaty jsou v pohodě?
Fakt jsou to profesionalni sazkovky? Marathonbet byli nejaci rusaci s podivnyma kurzama na tenis, jestli se nepletu...??
Mne osobne nez nejaky Marathonbet by spise zajimalo pokud ma nekdo zkusenosti se spolecnosti Panbet. Samozrejme prvorada je duveryhodnost dane spolecnosti a pak samozrejme i limity na jednotlive sazky. Chyby v kursech u Panbet jsou kolikrat az neuveritelne a ted mam na mysli konkretne tenis a to zejmena turnaje nizsi kategoie, jelikoz tento sport sleduji ze vsech nejvice.
Ptam se jen z moderatorskejch duvodu. Ze je to asi ve spatny kategorii.
Panbet a Marathonbet jsou stejný sázkovky, jen PanBet má UK sídlo a Marathon ruské. Majitelé jsou stejní. Limity mají poměrně vysoké, ale úspěšné sázkaře/arbery limitují rychle. Co se týká zařazení, tak bych je dal někam na pomezí rekreační/profi.
Vlastně bych se měl trochu omluvit / vysvětlit. To, že to je profi SK jsem usuzoval fakt jen z toho designu. Mám zkrátka za to, že kdyby to měla být SK pro rekreační hráče, tak by vzhled těch stránek nikoho nezaujal. Ale třeba je to skutečně jinak. Snad i trochu diletantismus ode mne... :lovestory:
Tak jsem neodolal a založil účet, nadotoval 300 USD a přes MB a zkusil vsadit první tenisovou 2-akovku s kurzem 8 za 100 dolarů: napsalo mi to něco o překročení a že jen 25 USD.
Zkusil jsem druhou s kurzem 7 a to šlo i za 35 USD.
Nachystal jsem si třetí a tu najednou: "Sorry, our site is currently closed for maintenance".
Tak to vypadá na rekre sázkovku s občasnými výpadky. :) Sólovky jsem sázet nezkoušel, chci si trochu zahrát a ne hned limit a čau.
Zkusím zítra ještě fotbal a dám vědět, tam je taky prostor. Ale myslím, že to bude podobné ...
Já chvíli Panbet zkoušel, taky spíš ze zvědavosti, ale už asi dva dny jim nejede web (je chyba u mě?) a celkově na to kašlu. Z principu nesázím chyby a těch je tam požehnaně... Vytáhl jsem bonus, převod na MB v pohodě a dělám, jako že se nic nestalo :)
Mě včera i dneska Panbet normálně jede.
Panbet/Marathonbet sa urcite nesmie radit medzi profi, nema k tomu ani najmensie predpoklady. Ponuku maju perfektnu - aspon z mojho pohladu tenisaka to tak je. Vypisane som tam videl dokonca kvalifikacie na zenske ITF turnaje, co som za 8 rokov co sa tomu venujem nevidel nikde. Teraz maju vypisane napr. ZOH mladeze v Innsbrucku, co tiez hocikto nevypise. Limity ale vydrzia strasne kratko, a postupne ich upravuju smerom nadol, vzhladom k tomu ako sa uctu dari. Klasicka rekre sazkovka s dobrou ponukou a kurzami na outsiderov, ale na dlhodobejsi ucel nepouzitelna, presne ako Betsson/Bet10.com
Panbet je jedna ze sázkovek, která ti dopředu ukáže, za kolik můžeš vsadit maxbet a to taky vezmou (podobně jako bet365).
Až budeš mít částečně účet zlimitován, můžeš v livku za ten maxbet sázet opakovaně, což je potěšující. Při klasickém předzápasovém sázení můžeš sázet taky opakovaně, ale je tam prodleva i několik hodin, než ti další sázku vezmou.
V porovnání s konkurencí limitují středně rychle ve dvou etapách. Po té druhé limitaci si vlastně nevsadíš.
hmm diky za tip zssr. vies ide mi skor o to, ze ci mi ale uz nejaku zjavny omyl trhu nezrusia, lebo ako teraz pozeram ten kurz si uz upravili na 2,6 cize sleduju to, ale oneskorene imho. Chcem tam vsadit cca 2-3 taketo mini arby 0,2% asi za 400 kazdu len na rollovery :) Myslis ze by to mohlo byt v pohode? Jedna sa im najviac o to ci uz stavenu stavku nezrusia :)
CANCELPHOBIA - chorobny strach ze zruseni sazky.
pozri tak ti poviem, ked vidis ze napr. taky pinnacle ma vypisane cca 2.6 na remizu a tak podobne ide trh, a nejaka ruska stavkovka (aj ked nie s uplne zlymi referenciami) ti vypise 2.9 tak myslim ze obozretnost je na mieste. Alebo ako by si rozmyslal ty? :lol:
Neboj sa, Panbet ti stavky nezrusi, aspon isto nie taketo "mini-arbove". Ich ponuka je naozaj siroka, snad naj zo vsetkych stavkovych len tie limity su samozrejme rekreacne. A casto sa stane ze aj ten limit co ti napisu ze mas povoleny tak ani to ti nevezmu. Jedina vyhoda je ze stavku mozes za 30 minut zopakovat, takze ked mas cas a si online celu noc tak si v klude mozes vsadit zapas aj za stovku :-)
diky johnny. Hmm lol, ale teraz co som akurat potreboval do roll overu maju na to limit 65€ :D ja potrebujem tak 500€ :D Mate niekto skusenost s telefonovanim bookiemu ci vezme za viac?
Hmm , chlapi vsadzate na panbete aj tak ze date si tam x aj 2 do arbu a potom 1 niekde inde? Dovoli mi tak panbet vsadit(dva vysledky jedneho stretnutia)? Pretoze na x2 maju nizsi kurz dokopy a dokonca aj horsi limit (co uz fakt nechapem)
Tak já to s nimi zkusím. Ty kurzy tam skutečně nejsou špatné. Vklad a výběr přes MB je v pohodě a bez skenování papírů?
Je to se skenováním.
Ale chovají se velmi korektně.
Doporučuju vzít oba klony stránky postupně stylem kamikaze. Ty dva dny, co tě nechají sázet udělat co největší škodu. Půjde to za překvapivě vysoký vklady. Po dvou dnech máš jednoeurovej limit, ať budeš dělat cokoli.
iba doplnim, ze sa uz obidva klony zlucili do marathonbet.co.uk
a co sa tyka limitov tak zatial mi ten maxbet nestiahli dole. idem iba soccer
Nezlučili.
Je marathonbet.com a
marathonbet.co.uk.
Dva klony, dva možný účty.
Hmm zaujímavé ! Sú tam úplne iné limity? Resp. má cenu tam zakladat další účet po zlimitovani?
Má to cenu, limity se tam nepřenáší.
Vypadá to, že někde okolo 1500 EUR zisku je limit, co se dá z Marathonu vytáhnout klasickým sázením. Samozřejmě se nesmí hrát steamy. Výplaty jsou rychlejší než z Pinnacle.
mě teda design přijde geniálně jednoduchý bez ironie...
Máte někdo účet u Marathonbet v CZK? Jde vkládat přes Skrill? Prý to u CZK nejde.
ne, v CZK to přes skrill nejde.
pokud už CZK máš daný při registraci, musíš napsat mail, kde uvedeš nick, datum narození, odpověď na bezpečnostní otázku a požádat o změnu např. na EUR nebo USD, pak můžeš vkládat přes skrill, vyhoví ti bez problémů.
ok, dík
cha cha tady pak psal, že to je se skenováním, já zase můžu napsat, že žádnej doklad nechtěli - zkušenost stará pár dní. výplata proběhla bez problémů a vlastně téměř okamžitě. a to i druhá výplata, kdy jsem tam hrál velkej arb - pro představu, měli tam 4hru na česko v dc proti Španělům za 2.12 (pak to šlo dokonce na chvilku na 2.2 :D a to i po mé sázce) - to jen k vysvětlení změny mýho podpisu :D
výběr (a to i opakovaně) bez poplatku.
ps: nezapomenout na to, že když je účet v CZK, tak nejde vložit přes MB
Ja jsem u nich mel ucet na panbet.com, potom dalsi na marathonbet.com, ale na marathonbet.co.uk me to uz ucet se stejnymi udaji vytvorit nenecha. Nevim jestli stoji za to si vytvorit dalsi "vymyslenej" ucet a pak riskovat, ze vyber na skrill uz bez skenovani dokumentu neprobehne. Chteli po vas po nekom skenovat dokumenty pri vkladu a vyberu na skrill? Ja jsem puvodne pro vklad i vybery pouzival platebni kartu a tam samozdrejme vyzadovali dokumenty vzdy.
Já vybíral na Neteller, což do podmínek je podle mě stejný jako MB a nic po mě nechtěli. Peníze přišli troufám si říct do 5 minut.
Neviete ako je to tam s limitmi a ci sa nemusim bat ze krachnu? Lebo niektore ich kurzi su moc moc EV+
Co mam zatim zkušenost (a ta neni velka) tak maj na ty hodně ustřelený kurzy max bet třeba i jenom 40 E.
Panbet je horší než Marathon, za stovky EUR tě nechají vsadit tak 10 sázek, jestli to bude arb, tak určitě ještě míň.
Pokud vím tak Panbet a Marathon jsou jedna a ta samá sázkovka. Kurzy jsou tam pěkný, ale limity jsem měl po čvrté sázce, teď si nevsadím za víc než 10€. Vyjma velkých soutěží ... Barclays, Bundesliga, ...