Je to pár dní co Tipáč zvýšil payout, dostávají ode mě :thumbright:
...jen v zápasech před začátkem utkání u live sázek nikoli*
Printable View
Je to pár dní co Tipáč zvýšil payout, dostávají ode mě :thumbright:
...jen v zápasech před začátkem utkání u live sázek nikoli*
Páni.
Moc se mi s tím nechce počítat, ale bude to tak 85-90% a manipulák, že?!
I se svým omezeným rozhledem už znám na celým světě asi dvě horší nabídky. :-)
Tipac ted reaguje hodne rychle na zmeny kurzu, mozna presli na jiny soft. Kazdopadne jedina ceska sazkovka, ktera mi prijima sazky :bounce:
Já mám u Tipáče limit 0,- na sázku :D Ale je pravda, že mě to nijak netrápí.Citace:
Původně odeslal JIRKAHOMOLA
Podle Kiriho screenů to vypadá, že přešli z 1.8-.18 na 1.85 - 1.85. Ale asi to platí jen u některých sportů, teď jsem mrknul na nabídku fotbalu a ta je pořád 1.8-.18
myslim, ze nemas :)Citace:
Původně odeslal Gigi
Proč myslíš? Je pravda, že tam už rok nesázím, ale vzhledem k tomu, že mi nevzali sázku ani za 20,- na kurz 1.01 (nebo jakoukoliv jinou), tak myslím, že můžu s klidem říct, že mám limit roven nule.Citace:
Původně odeslal gugatronic
zkus a uvidis :)Citace:
Původně odeslal Gigi
No dobrá, zkusím to. Až vypíšete nějaký hezký kurz, rád si vsadím. :D
vsechny kurzy jsou hezke :DCitace:
Původně odeslal Gigi
Citace:
Som na tom podobne, ako Gigi.
A skusat nema vobec vyznam - akorat tym smejdom ukazes, kde maju odbehnuty kurz a co maju znizit.
Poslednych 4-5 pokusov o natipovanie - vzdy sa tak zachovali. Nezobrali ani za korunu a okamzite
ten kurz znizili. Nema cenu zadarmo ich upozornovat, co maju znizit ...Keby aspon za par tisic zobrali (ako niektore nemenovane konkurencne
SK)...
0 (slovom nula) fakt nie je moc :) .
A ked to tak po sebe citam, spomenul som si, ze dokonca vedia urobit aj to, ze nezoberu ani za korunu a kurz veselo drzi este niekolko hodin,
az do zaciatku zapasu - stalo sa mi to raz u nejakej Ligy Majstrov tusim ( a nebol to ziadny Ararat Jerevan v predkole, ale uz "seriozne"
teamy) . Proste si povedali - Tebe nezoberieme - ostatnym ano ! Smejdi !
Citace:
Původně odeslal kiri
Asi je to tym, ze je to "Grand Slam" ? Preto ozivuju kurzy. Po skonceni turnaja (French Open) sa vratia znova k 1.8-1.8 (10 % profit pre
stavkovu).
Co jsem se ted tak letmo díval, tak vidím stále 1,8 - 1,8. I když zajímavý je že mají na jeden zápas kurzy 1,31 - 2,88 a na druhý 1,32 - 3,06. Payout se liší zápas od zápasu a přitom je to stále z turnaje French Open. Nicméně i přes toto zvýšení jsou podle mě stále nepoužitelní...
Jasně bude to asi promo k FO.
:arrow: http://hn.ihned.cz/c1-31810760-tipsport ... -internetu
nemám ted přesný čísla...guga možná bude vědět, pokud by Tipsport zvýšil payout o 1 setinu o kolik by za lonskej rok vyplatili víc na výhrách ?
no a jestě bych si dovolil zaspekulovat, jak by to asi vypadalo z ekonomickýho hlediska, když by marketing nějaký sk měl 50 mega na reklamu a investoval je do zvýšení kursové roviny ( pokrytí nákladů z výher právě kvůli navýšení payoutu ) jak by vypadala celková bilance za uplynulý rok. Trh skýtá ještě hodně "novejch" zákazníku takže do tý vylepovací - promítací reklamy se bude ještě nejakej patek investovat. Jakmile se prestanou registrovat nový a nový zakazníci, možná potom bude další marketingovej tah navýšení roviny ve snaze přetáhnout zakazníka.
potenciální sázkař x registrovaný sázkař
- do toho potenciálního sázkaře tečou miliony za reklamu v TV, bilboardech, promo akcích, nášivkách na dresech týmů různejch sportovních odvětví
- pro mě jako registrovaného sázkaře je priorita výše kursu a limit sázkové příležitosti, pokud se zvýší payout a kurs nabízené sázkové příležitosti bude nejvyšší na trhu, rád si jej vsadím
Hlavne oni ty kursy navysi zpravidla az v den zapasu nebo lepe receno, kdyz vidi, jak to ma vypsany konkurence a to potom i pres to jejich navyseni se tam ty kursy stejne vsadit nevyplati, jelikoz Pinnacle a spol jsou na tom mnohem lepe a bez poplatku. Jinak tam "nenavysuji" kurs jen u French Openu, ale i u jinych atraktivnejsich sportovnich soutezi (anglicka, nemecka, spanelska fotbalova liga...)Citace:
Původně odeslal Ozzy
- payout se nemenil a nijak to nesouvisi s FO - male rozdily jsou zpusobene ruznou metodikou spravy kurzu u ruznych zapasu...
- v CZ aktualne neni zadny klient, ktery ma limit 0, to ze nekteri maj nizsi limit anebo opakovane se neberou nejake dropy apod to snad chape kazdy..
- my mame jinou cilovku nez Pinnacle, vsadis si na Pinne challanger?
Citace:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to poslední "my mame jinou cilovku nez Pinnacle" to mi připomíná výmluvy operátorů "český trh je specifický".
Citace:
Tiez sa tomu mozem len zasmiat :lol: :lol: :lol: .
Ked ma Tipsport inu cielovu skupinu nez Pinnacle - preco potom "az fanaticky" striehne na kazdu zmenu kurzov (nielen) u Pinnacle ?
Sam som to zazil mockrat osobne.
Dal som nejaky zapas v Pinnacle (za strop, pripadne tak - ze som pohol kurzom) a do 2 minut Tipsport (verim, ze bez toho, ze by tam niekto
ten konkretny zapas vsadil; kto by daval napriklad 1.4 v Tipsporte s 10 % MP, ked pinnacle mal 1.42 bez MP !) ten dany kurz znizil a to nebol v
ziadnom arbe, ani nic podobne ...
Staci pozriet na nejaky solidny porovnavaci servis a hned je jasne: pri pohybe kurzov v Pinnacle, IBCBET (aziati vseobecne), Betfair,
atd. ...Tipsport sa ide (s prepacenim) posrat, ako hned meni kurzy v tom istom smere - fakt ubohe ... Popri Tipsporte sa tam zobrauje este
par zahranicnych smejdov (co maju tiez limity v desiatkach EUR), ktori tiez rovnako hybu kurzami ako Tipsport - opisuju zmeny od
Aziatov+Pinnacle+Betfair (logika, ze :) ?) :. ked niekto da za velku sumu u tychto SK, ktore maju obrovske stropy - tak asi je dobry tiper (ked
si moze dovolit davat velke sumy - asi z vyhier, ze ?) a preto podla nich znizujme .... :)
Ved nedavno (rok-dva dozadu) mali ten inzerat na strankach (Tipsport), ze hladaju niekoho, kto rozumie vyssie uvedenym SK, atd.
Tak ho nasli, no .... :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Citace:
Původně odeslal 1
copak, opet se ti moc nedari?
:mrgreen:
Citace:
Momentalne nie je moc co tipovat (len ak French Open), z "long term" sa mi dari (vdaka Panu Bohu) dobre.
Len mam teraz dilemu, kam vybrat dovolenku. Uvazoval som nad Dubai (uz by to bolo 4.krat, ale uz je tam moc horko :) ,
aj ked ceny zajazdov idu dole - prave pre to horko) a potom mozno Florida ?
good for you :wink:Citace:
Původně odeslal 1
Citace:
Jo, a nevyjadril si sa (chapem, ze forum moze citat aj niekto iny z Tipacu - nechces mat preto problemy)
k tomu skanovaniu kurzov ...
Nieco v zmysle: "Tipsport nic take nedela a zmeny kursu jsou hlavne po naberu" :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
copak, opet se ti moc nedari?
:mrgreen:[/quote]
Momentalne nie je moc co tipovat (len ak French Open), z "long term" sa mi dari (vdaka Panu Bohu) dobre.
Len mam teraz dilemu, kam vybrat dovolenku. Uvazoval som nad Dubai (uz by to bolo 4.krat, ale uz je tam moc horko :) ,
aj ked ceny zajazdov idu dole - prave pre to horko) a potom mozno Florida ?[/quote]
good for you :wink:[/quote]
Tak nakoniec to (znova) vyhral Dubai.
To horko sa da vydrzat; 38 az 39 stupnov vzduch (denne maxima) a 35 voda.
Pre zaujimavost: stranky vacsiny SK su tu blokovane (pripajam "printscreen", ako taky "block" vyzera).
VPN (ktorym sa to da obist) tento raz nemam.
P.S. Ak som uz moc "offtopic" - tak to, prosim, zmazte.
to neni offtopic, to je budoucnost :D
Ani budúcnosť už nie je to, čo bývala...(jak pravili kdysi v č.Živel)
No, co se týče těch limitů...Je jasný, že Tipsport nemá limit 0.Podle mého tě limituje bookie jen v odvětví, kterému holduješ, tzn něco z nabídky ti vždycky zbyde...já hraju především tenis a dá se říct, že u Tipsportu jsem už dohrál.Jediné, co si u nich můžu vsadit, je live sázka se směšnými kurzy...Jakmile vyhraješ víc peněz, dostanes Bet factor a tvoje konto jde do kytek :lol: ...mimch., není tomu tak dávno, co jsem byl na pohovoru u Tipáče- tímto chci pozdravit Gugatronica, příjemný to chlapík :)
uplne ted nevim, ktery zrovna jsi, bylo jich tu nekolik :), ale prijemni byli vsichni, takze zdravim taky :)Citace:
Původně odeslal Lobster