Dlouho tu nebyly žádný tenisový tipy, tak zkusím něco nahodit...
Ferrer-Giraldo 2 3,0 BF
Simon-Gulbis 2 2,28 5dimes
Nalba-Almagro 2 3,7 BF
Groth-ZAkopalova 2 2,8 BF
Davydenko-Hewitt 2 2,6 BF
Ferrer-Giraldo bude se hrát 3 sety 2,5 5dimes
Printable View
Dlouho tu nebyly žádný tenisový tipy, tak zkusím něco nahodit...
Ferrer-Giraldo 2 3,0 BF
Simon-Gulbis 2 2,28 5dimes
Nalba-Almagro 2 3,7 BF
Groth-ZAkopalova 2 2,8 BF
Davydenko-Hewitt 2 2,6 BF
Ferrer-Giraldo bude se hrát 3 sety 2,5 5dimes
Zakopalovu som zahral aj ja. Este Benesovu/Strycovu
..tak tohle nebyla trefa do černého jemně řečeno, kromě Hewitta nevyšlo nic...
Nejvíc se mi libí z prvního kola asi Ball-Riba 2 2,5 5dimes
dále Andreev-Volandri under 29,5 1,95 pinn
Lopez Falla 2 cca 2,6 různě
Bellucci Melo 2 3,7 Pin
Groth Wicmayer 2 2,08 Pin. tady váhám, resp. možná lepší počkat do livka, dost možná bude kurs daleko vyšši a Yanina je velká bojovnice a otáčet zápasy umí..
Tak GL, snad toho trefím víc než minule...
Clijsters-Safina 2 @12? vzdyt jeste pred rokem byla Dinara svetova jednicka. Proc takovy kurz na ni?
No za ten rok se toho dost změnilo, měla a má zdrav. problémy, takže toho odehrála málo a o dost hůř, nicméně pokud někde vidíš k. 12, tak se to zkusit dá, už jen proto, že třeba na 5dimes vidím Kim za 1,13..Citace:
Původně odeslal JIRKAHOMOLA
mno bylo to na BF, ted koukam a maji 9,2. Slusny drop :-)
zkusím něco zveřejnit s vědomím že proto dnes nevyjde nic
Kubot 2,65 vzájemný jsou jasný,už jsem ho chtěl hrát v prvním kole ale vyměknul jsem,myslím,že je mírnej favorit
Tipsarevic 2,47 Verdasco se mě poslední dobou nelíbí,myslím 50/50
Andreev 2,67 taky bude vyrovnanější než kurz napovídá doufám
pozor na Monfilse,měl něco se zápěstím,kdyby de baker naprosto psychicky nezkolaboval dostal 0:3,Gil ho může pěkně potrápit
Pěkný kurzy se mě zdají Groth/Jones 3,2 Mirza /Voracova a Simon by taky mohl potrápit Rogera,škoda,že se nehraje na dva vítězný,na tři mu nevěřím,že to dá ,ale tohle podle obrazu hry v livku případně
Kubota budu hrát určo taky, asi i toho Andreeva, co si určo zkusím je Gil, na BF je 13 a Monfils v prvním kole přesně jak píšeš, myslím byl breaklej už i ve třetím setu, tak jsme bral, že už bude konec a najednou jsem viděl, že se mu podařila takováto otočka..
Jinak jsem hodně překvapenej ze vzájemné bil. Federer-Simon (0:2), oba zápasy 2008 hala a beton, jako úplně na výhru mu taky nevěřím, i když i to se dá v k.16,5, co je zrovna na BF v poho zkusit, nicméně zaujala mě hlavně sázka na to, že Feda nevyhraje 3:0, kurs aktualně cca 2,7 BF, popř. over 3,5 setu 2,88 (paddypower)..
Ještě mě napadá Wickmayer-Sevastova 2 k.4,1 BF, zápas s Groth jsem bohužel neviděl, k ránu jsme šel spát s tím, že si dám budíka právě na tento zápas, ale nějak jsem to zasklil a probudil se ve chvíli, kdy šla podávat Wicky na zápas, každopádně ten kurs je podle mě mimo...
vyšli akorát Riba a Wickmayer, takže menší propadák než minule, ale stejně žádná hitparáda..Citace:
Původně odeslal Hanes
Na pinnacle je WILL R. FEDERER WIN 3-0? NO 2.93
hm, tak to je ještě o kus lepší, na Pinn. jsem mrknout zapomněl kvůli této sázce, díval jsem se na 5dimes, ale ti to dnes vypsáno nemají, ačkoliv první kolo měli...Citace:
Původně odeslal Trexi
Podle mě prohrával 2*:5 ve třetím,baker podával na set a uplně se psychicky sesypal,měl jsem naloženýho monfilse v pěkným kurzu,pak ho chytla ta ruka a byl jsem na mašli,monfilsovi odešlo zápěstí,bakerovi nervy a pak i kyčel,čekal jsem skreč ale nevěděl kdo dřív a kde to jistit,nakonec to doklepali,ale monfils hrál strašně málo razantně a podle mě ho to dost omezovalo,ale je to starej komediant,počkám na první hry a vsadím podle toho jak to bude vypadatCitace:
Monfils v prvním kole přesně jak píšeš, myslím byl breaklej už i ve třetím setu
Jo, je to klidně možný, já si právě nebyl ani úplně jistej tím, že byl breaklej i ve třetím, sám jsem to vsazený neměl, tak jsme to nijak zvlášť nesledoval, jen jak jsem čas od času sjel scoreboard od shora dolů..
skvělé Tipsarevic dvakrát podával na zápas ani jednou neudržel serv,nějakej mp tam byl,andreev 2 mp ve 4 setu pak jsem šel spát a Kubot sice brejkoval dobře bohužel to co předváděl na servisu fakt hustý.Takže krásný KO jak má bejt :lol:
Ale Simon měl slušnou šanci, přičemž v průběhu druhýho setu se dal koupit za 101. :lol:
Dnes se mi nic extra nepozdává, ale zkusím následující..
Tsonga-Seppi 2 4,7 BF oba se v 1.kole vytrápili a otáčeli zápasy s hráčema, který měli papírově v pohodě porazit, jediný vzáj. zápas před 3 lety v Sydney vyhrál 2:1 Seppi, takže proč by to nemohl zopakovat, JWT je určitě favorit, ale myslím že zdaleka netakovej, jak ukazují kursy..
Jankovic-Peng 2 2,55 BF tady hodně váhám a asi ani hrát nebudu, snad jen v livku, pokud bude vyšší kurs, straší mě tam hlavně vzájemná bil. 6:1 pro Jankovic, jediným pozitivním na tom je, že poslední vzájemný vyhrála Peng..
Z podobného soudku jako Tsonga-Seppi je pro mě zápas Petrova-Molik, kurs na Molik na BF 5,2 a myslím bez šance není, je doma, hrávala v austrálii vždy dobře, ve vzájemných 2:1 pro Molik-vše staršího data, porazila v prvním kole překvapivě Vinci, tak třeba naváže další překvapivou výhrou nad spíše taky se trápící Petrovou...
Kubota a Andreeva už zhodnotil Franta, já sledoval jen Kubota, prohrál jsme na něm i v livku a šel nasranej spát, takže Tipsu a Andreeva jsem zkoukl až ráno konečný výsledky, zvládla to aspoň Sevastová, ráno jsme vstal zrovna ve chvíli, kdy Gil vedl 2:0, tak to byl příjemnej úvod, tím to ale bohužel skončilo, nějakou reálnou šanci jsem pak už bohužel jen v momentě, kdy Monfils po jedné výměně odskákal na jedné noze do kouta a s bolestivou grimasou se držel za koleno, jinak byl prostě lepší, Gil hrál na svý poměry myslím hodně dobře, ale na Gaela to prostě nestačilo, co on vybere je fakt neskutečný.. No ale v k. 13 bych to vsadil klidně znova..Citace:
Původně odeslal Hanes
Federer-Simon, tam to vypadalo hodne beznadějně první dva sety, byla možnost v livku to Federer nevyhraje 3:0 vsadit pak i v kursu 6, ale už jsme to ani nepřihazoval, ačkoliv jindy to rád dělám, přišlo mi to beznadějný, naštěstí se pak Simon zlepšil (a Feda trochu zhoršil), takže z toho byl docela dramatickej zápas až do konce, pro mě nakonec i se šťastným koncem, kdy jsem měl vsazenej i hcp +8,5 a ten vyšel úplně přesně, za stavu 24 v pátým šel Simon podávat a já potřeboval, aby ještě pronesl, ale vůbec jsme mu nevěřil, tak jsme to radši zajistil ten game v k. 3, Simon marnej hned 0/40, pak se ale ještě nějak vyburcoval a ten game uhrál..
zdar, myslite si, ze je na live sazky lepsi zensky nebo muzsky tennis? Nebo tohle pro vas nehraje zadnou roli?
Zdar, kde sazite tenis? Ja zatim sazim na bet365 a pinnacle, je to sprava volba nebo ani ne? A este bych chtel sazet handicapy na sety, ale ty na bet365 nejosu a na pinnacle myslim taky ne...
Jestli ti stacej vetsi turnaje tak BF ma vse live a na tenis podle me nic lepsiho neni. Už nabidku celkem rozsirili i s handicapama obcas i presnej vysledek setu :D
Na burze sem zaitm este nesazel, protoze ani nevim jak to tam funguje, ale jak se tam tedka divam, tak tam nejsou spatny kurzy, mozna do teho konecne pudu :) Ale jka je tal u teho tennisu likvidita? Obcas si tady stezujete, ze u nekterych sportu je to snou na burze spatny...
Na zápas bývá v pohodě, na ty další sázky už je to horší obecně a záleží o jaký zápas se jedná...
Wawrinka-Monaco 2 2.8 BF, popř. přesný 0:2 cca 5.1 BF
kurs jde nahoru, což nechápu, Wawra se vytrápil v obou prvních kolech se slabšími soupeři, Monaco doma, pro mě 50/50, takže 2,8 beru.. GL
57 36 KO, v prvním vedl Monaco 53, ale tím to bohužel skončilo, ve druhém měl snad 6 bp v nekonečném 7.gamu, ale nic nedal..Citace:
Původně odeslal Hanes
Nejake mrtvolno je tady,no jsem zvedav na Davis Cup ten vzd hodi zajimave spily :-)
A proč už tady nepřispívá františek????Je snad nějaké jine forum kam františek chodí a přispáva aspon občas nějakýma tipama???
GL Bejci
Frantisek nepřispívá tady ani jinde,protože je líný jako pr..e :|
františek: bejku hlavně že si mi nedávno psal o tom že nemám byt línej jako prase :DDD ..je to škoda .od tebe čtu cokoliv velice rád ..má to totiž hlavu i patu ..
zeptám se tě myslíš že je dneska hodnota v zápase Dulko-Wozniak 2 3,07 ??
myslím,že to je tak 60/40 pro dulko,takže v kurzu 3,4 na wozniak asi bude hodnota,ale v tomhle případě počkám na live jak to bude vypadat
3,79 na wozniak už mě přesvědčilo,mám rád takovéto davové hysterie tak uvidíme :)
v BF na Aleksandra Wozniak momentalne dokonca 4,1back
Cus, snad to nevadi, ale napisu to sem. Mohli byste mi tady nekdo poradit kde najdu naky statistiky z urcityho zapasu? Myslim takovy ty statistiky jak byvajou na koncu zapasu, kde je uspesnost 1. servisu, pocet vynucenych a nevynucenych chyb, atd... 8)
používám jedině softy tenniswin a trefík ten to přidává poměrně krátce a nemá všechno,ale velký turnaje tam taky jsou,jinak je to samozřejmě uložený v oficialním livescore od atp/wta
Jj, dik, nasel sem si to v tech oficialnich livescorech jak si mi poradil... :)
Máte někdo nějaký logický vysvětlení pro dnešní Fernandův obrovskej drop a následnej ještě větší výkon?
Tak asi někdo vypustil nějaky fejk no....Zkus nekdy zaspamovat 3-4 free fora s nějakou zpravou,že maš zaručene info nejlepe od kamarada o tom,že ma dotyčny tenista zabookovanou letenku na zitřejši den jelikož ma nejake rodinne problemy....Myslim,že stado ovci se o drop postara samo... :mrgreen:
Dneska jsem vezl do cirkusu syna a babičku,jelikož pršelo zajel jsem přes parkoviště asi 20m ke kase a zastavil uplně idiotsky šikmo uprostřed prostransví před vchodem,pak uviděl kámoše šel s ním pokecat a za 10 minut se seřadilo vedle mojeho auta do řady stejně idiotským způsobem asi dalších deset lidí a myslely,že se tam má parkovat,přičemž zahradili vchod do cirkusu,potom jsem odjel,takže tak asi nějak to funguje i v sázení.
To mi připomělo:
http://www.kaltoons.com/zencart/imag...0Sell%20sm.jpg
:D
//Nějak to neni videt celé..
http://www.kaltoons.com/zencart/imag...0Sell%20sm.jpg