Citace:
Myslím ,že se ivan ptá správně.Finančák prostě potřebuje vědět,jestli si ty peníze na účtu sázkovky vyhrál,nebo je dostal jako bonus za přivedení kamaráda a navíc jestli si je musel protočit a nebo ne,na to jsou taky paragrafy a daní se to jiným způsobem.Já osobně si vedu přesný stats,kolik peněz jsem udělal z bonusů,kolik z arbů a kolik je klasický sázení.To poslední je totiž od daně osvobozený a ty bonusy ne.Je ti to už jasnější Ivane?
Frantisku tohle jsem nevedel,ze Bonusy se musi danit,no ja je nikdy nedanil,ale s hruzou zjistuji,ze pravdepodobne porusuji zakon,coz je obrovska rana,hlavne pro me svedomi,protoze se pocitam mezi radne obcany a uvedomuji si,ze to musim napravit,jeste nevim jak.Jestli by mi s tim mohl nekdo poradit,budu moc vdecny,opravdu zakon neni me hobby,jde mi jen o to zaplatit statu,co mu nalezi.Statistiku si samozrejme vedu,mozna by slo nejak zpetne proste jen financnimu uradu doplatit,co mu dluzim,ale tak jednoduche to asi nebude.Dekuji vsem za jakoukoliv pomoc,opravdu si nevim rady.