Yani-Lacko 1 @2,06 Pinny
chcem sa opytat na nazor na zapasy:
Robert-Kamke 2 2,40
Devvarman-Chiudinelli 2 2,10
Azarenka-Dulko 2 2,55
Printable View
Yani-Lacko 1 @2,06 Pinny
chcem sa opytat na nazor na zapasy:
Robert-Kamke 2 2,40
Devvarman-Chiudinelli 2 2,10
Azarenka-Dulko 2 2,55
ach jaj musel sa Gulbis zranit :( nakonec skrecoval
Kamke OK, Chiudinelli OK, Yani sa dohrava za stavu 8-8
nejake napady na dnes?
tak po delší době :D
hcp 5,5 roddick, hcp 3,5 gabashvili, mattek
láká me cuevas v kurzu 6 na sportingbet
kuznec hcp 3,5, isner hcp 5,5, mayer hcp 2,5
prekvapka chela, reister, szavay, vinci
Me by se spis libil Benneteau, je doma a kurz lehce pres 2 me prijde dobrej
bennet na antuce? - nevim, mozna to nahradim overem 38,5, na podani bude benn silnej, stejne jako mayer ve vymenach by mel mit mayer navrch
jeste se mi libi rochus, reister je tam omylem jeste nevyhral snad ani jeden challenger, hraju v hcp 1,5, budu hrat i proti garciovi de bakkera, garcia se nedavno potykal s chripkou
v hcp hraju i baczinski a meusburger
omluva za toho reistera mezi prekvapky, prosel jsem si jeho zapasy jdu proti, jednoznacne, takze pardon :D
me se docela libi Medina za 3.5 BF, Dementieva je v posle dobe strasna, myslim ze nejmene do livka dobry..
jeste zvazuju i Chiudinelliho, kurs cca 5.5, tomu to na jeho pomery ted na antuce docela jde a Isner neni zadnej zazrak, takze ten hcp, co doporucuje Krystof se mi moc nelibi, ale treba to bude uplne v klidu, kazdopadne kdo chce sazet Isnera, tak urco radsi -5.5 nez cistou 1 za 1.2..
za toho Reistera ses mozna Krystofe taky omlouval zbytecne:), zatim ma set 62 a ja myslim, ze Oldu klidne porazit muze..
jeste zvazuju Hercog proti Safarove za 2.8..
včera jedním slovem katastrofa, vyhrali favoriti az na reistera :D jen jsem se ubezpecil ze pokud uz mas nejake znalosti je lepsi vsadit podle puvodniho pocitu nez podrobovat zapas dukladne analyze a pak to otocit :(
dnes v hcp nishikori 9,5, medina4,5, roddick under 31,5 starace over 34,5, groth 2,5
Ja dnes takto
Nishikori +9.5 @1.8 Fortuna
Fognini @5 Synot-kurz z dopoledne
Fish @3.06 Pinna
Chiudinelli @2.12 Pinna
Ginepri @3.4 Pinna
Dolgopolov @3.72 Pinna
Gasquet/Grosjean @1.7 Tipal
Moodie/Norman @1.97 Tipal
Jen v rychlosti, myslím že Dulgheru nebude bez šance proti Wozniacke, kurs cca 2.9, stejne tak myslim Leonardo Mayer muze porazit Cilice, tam uz se ale hraje 1.set a Cilic ma vyhodu breaku, no ale aspon o to lepsi kurs na Mayera (cca 6 na BF), otocit myslim v pohode muze..
K tipum z minula, vysla akorat Hercog, Chiudinelli sice byl dustojnym souperem, 3 ze 4 setu koncily v TB, ale prohral 1:3, tradeovat to slo, po vyhranem CH. prvnim setu bylo na Isnera kolem 2, Medina 26 67, kdyz ve druhem vedla 30, aby prohravala po destove prestavce 35, odvratila nekolik MP, stahla na 55, ale v TB prohrala, skoda, Dementieva takhle zadrbala vyhrany zapasy nejmene v predchazejicich dvou tydnech, tak to mohla zvladnout i do tretice:), tradeovat opet slo, i kdyz ne z puvodnich kursu, na uroven puvodnich kursu s eto dostalo pouze v momentu vedeni Mediny 30 ve druhem setu.. V dalsim kole ma Dementieva hroznou Wozniak, tak to asi nic..
Takže včera nic, Mayer se dostal do 5 setů, takže na tredeování super, dokonce měl v 5.setu myslím 3 breakbally na návrat do zápasu, ale bohužel nedal, škoda.. Dulgherru naopak měla hned na začátku break a pak myslím i ve druhým setu, ale vždy o něj přišla..
Dnes mě zaujal kurs na Hanesca proti djokovi, na BF vidim 7.8, což mi přijde úlet úplnej, nevím, nakolik ho trápí ta alergie, ale i kdyby ne, myslím že zrovna Hanescu proti němu nemusí být bez šance i normálně... Tak snad nedostane 3:0 s hladkým průběhem...
Nishikori okCitace:
Původně odeslal Ištvan zakeřny
Fognini ok
Fish ko
Chiudinelli ko
Ginepri ok
Dolgopolov ok
Gasquet void
Moodie/Norman ok
--------------------------------------
Vsazeno 8 unit/Vyběr 14.89 unit
Sharapova @2.99 Bwin
Bopana/Qureshi @3.8 Bwin
Južnyj @1.87 Bwin
Garbin/Matkowski @1.65 Tipsport
ta Sharapova mi spravila pekne nervy :) v 3 sete vyhravala uz 2:0 potom pri podani Heninovej 40:0 a nakonec tem gem aj zapas prehrala ..
este verim domacemu Tsongovi 2,16 unibet
Sharapova koCitace:
Bopana ko
Juznyj ok
Garbin ok
--------------------
Vsazeno 12 unit/Vyběr 18.41 unit
Beluzzi hcp +9.5 @1.8 Tipal
Almagro @2.23 Bwin
Groth @3.5 Bet365
Jinak jsem rano zahral Fedexe na celkoveho viteze za 4.7 na Pinne
Bellucci +9.5 1.83 bet365
Stosur 4 BF
Verdasco -2.5 1.8 TS
Zimmermann 1.9 TS
Schiavone 2.56 BF
Citace:
Belucci ok
Almagro ok
Groth ko
-------------------------------
Vsazeno 15 unit/Vyběr 22.44 unit
Zitra nebudu mit moc času tudiž zde dam open kurzy Bwinu je mozne,ze nekdo nasadi o kapanech lepsi.Jinak čekam,že kurz na Južneho muze jit az nekde ke 3 ale bohuzel jak jsem psal budu mimo....
Fyrstenberg/Matkowski @2.19 Bwin
Kubot/Marach @3.54 Bwin
Youznyj @2.76 Pinna
Dementeva @2.5 Pinna
Když už tolik favoritů padá, tak by mohl i ten největší - Nadal. Almagro porazil Verdasca, hodně potrápil Berdycha i v jeho super formě.
[email protected] Betfair
Berdych vítěz @15 Betfair
Kubot koCitace:
Fyrstenberg ko
Juznyj ko
Dement ok
Fedex ko
------------------------------------------------
Vsazeno 20 unit/Vyběr 24.99 unit
K tipům žádný výhrady nemám, nicméně zápas Almagro Berdych jsem viděl a tam se trápil Almagro hlaně sám se sebou, zápas s Berdou měl vyhrát, byl alespoň z mého pohledu ve třetím setu na tom líp, ale neproměnil breakbally a to ho stálo zápas, hned v dalším gamu podle klasickýho nedáš dostaneš breakl Berďa ho a byl konec.. V dalším zápase se ještě vytrápil s Gineprim, kdy naopak byl kousek od porážky, nicméně uznávám, na FO hraje dobře..Citace:
Původně odeslal dzish
Tak tentokrát to jakž tak vyšlo (s vyjímkou Verdasca), Almagro aspoň mě překvapil (gratulace Ištvánovi. který ho správně tipoval)Citace:
Původně odeslal Hanes
ze zítřka se snad dá zkusit opět Stosur, hraje opravdu dobře teď, 3,23 bwin zatím asi nejvíc, ale myslím bude zítra i víc někde...
dík, ten průběh jsem neznal. Takže to vypadá, že se přestal trápit :)Citace:
Původně odeslal Hanes
Zitra hraju uplne vse naopak...
Dementeva @2.01 Pinna
Jankovic @ 2.29 Bwin
Knowle/Ram @2.79 5Dimes
Moodie/Norman @5 Sportingbet
Tak ty dva zensky singly chci hrat stejne jako ty.Citace:
S.Stosur-J.Jankovic 2 2,40 Pinnacle
S.Stosur-J.Jankovic 2:0 KOCitace:
Původně odeslal smigi
A take to dopadlo vse naopak bohuzel ....Citace:
-----------------------------------------------------------------
Vsazeno 24 unit/Vyběr 24.99 unit
R. Soderling-T. Berdych 2 2,83 Pinnacle
I kdyz spousta lidi se mnou nebude souhlasit, tak si stejne nemohu pomoct, ale mne tento kurs na Tomase prijde hodnotny. H2H je sice 6:4 ve prospech sveda, ale jediny i kdyz jiz letity vzajemny zapas na antuce v Monacu vyhral v dubnu roku 2007 Berdych ( zadny velky vyznam tomu vsak nedavam). Ja osobne souhlasim s tim, ze by Soderling mel byt v tomto zapase vypsan jako favorit, ale na druhou stranu alespon ja jiz nesouhlasim s tim, ze sance Berdycha v tomto zapase cini jen nejakych 35% (jak mimo jine napovida kurs na Berdycha). Z tohoto duvodu dany tip zkusim za stredni vklad zahrat. Jinak si troufnu rict, ze Berdych zde na turnaji hraje pomalu "v zivotni forme", zatim vsak nezodpovezenou otazkou pro mne zustava, zda tato forma bude stacit na sveda, ktereho jsem mel moznost zde na turnaji videt v akci (stejne tak Berdycha) a musim priznat, ze se mi jeho hra velmi zamlouvala.
bwin ma na Berdycha dokonce 2.93, tak jsem za malicko taky zkusil, ale spis jen kvuli tomu kursu, mam pocit, ze to dnes neda, nicmene i podle me je ten kurs blbe... Jinak koukam cesky sk maji vysoko Soderlinga, az o desetinu vys nez je lay na BF, to jen tak mimo..
Me osobne se libi Stepanek Golubev 2 3.1 bwin, je pravda, ze vcera se mi jeste vic libil proti nemu Nieminen a ten to nedal, nicmene byla to jen a pouze chyba Fina, Stepec rozhodne k porazeni byl, nicmene co Fin zahodil bylo az trestuhodny, vyuziti breakballu 3/17 myslim mluvi za vse...
Ja u Bwinu ucet nemam, ale jinak toho Berdycha hraju na Betfairu (lay Soderling 1,50), tak po odecteni komise se dostanu prakticky na shodny kurs s Bwinem.Citace:
Původně odeslal Hanes
Mno....Jako Stosur zde hraje dobry tenis o tom žadna ale unese tihu finale a ejste kdyz je dle bookies takova fav?Je treba si řict,že antuku Stosur moc nikdy nemilovala az letos nejak zazračne na ni začla hrat.Bilance 20-2 je opravdu fantasticka ale Franceska dle mne neni fackovaci panak.Kurz 5 ktery aktualne nabizi BWIN musim vzit jelikož je to dle mne opravdu ustrel...
Schiavone @5 Bwin
Schiavone +5.5 @1.8 SBO
pekne kurz 4,92 ok :)
Citace:
Schiavone vyhra oba tipy ok
----------------------------------------------------
Vsazeno 26 unit/Vyběr 31.79 unit
hezka trefa se Schiavone, gratulace...
R. Soderling-T. Berdych 3:2 KOCitace:
Původně odeslal smigi
Soderling 4.4 BF