tak jsem objevil novou sázkovku, máte s ní někdo zkušenosti?
Printable View
tak jsem objevil novou sázkovku, máte s ní někdo zkušenosti?
neni nova a navic pouze kamena
osobni zkusenost nemam, ale nekdo tu psal, ze kdyz ti vezmou sazku za par tisic mel by sis otevrit sampano
+ ted me firefox nechce pustit na jejich stranky (http://safebrowsing.clients.google.com/ ... tartip.cz/ )
startip znam, max bet 2000kc :-) je to jedna z "firem" olympionika Roberta Zmelika. Prodava jeste bobule a ma i neco jako mobilniho operatora. Konci mi tarif, takze asi prejdu k nemu-ma celkem slusny ceny+volani na Starlife zadara
na net mě to nechce pustit taky, co jsem vyzpovídával servírku co přijímá sázky tak říkala , že se chystaj taky ne net....jako ta sázkovka..jinak mi sázky brali v pohodě oproti victoria tipu a bylo příjemný že tam není manipulák
tak tomu fakt neverim, ze pujdou na net.
jak tam neni manipulak? chtel jsem se podivat na jejich stranky, ale krici to na me, ze jsou infikovany, tak to radsi nebudu pokouset...Citace:
Původně odeslal MikeCorner
Citace:
Původně odeslal JIRKAHOMOLA
Tiez mi ukazovalo virus, ked som tam bol naposledy (asi pre 3 tyzdnami). Myslim, ze bez manipulaku maju len niektore zapasy, podobne ako ma Fortuna Profisazku, len sa mi zdalo, ze ich maju viac (tusim vzdy celu ligu - nie jak Fortuna, ktora ma len vyber...).
Chcel som tam asi pred mesiacom natipovat - obsluha znacne nekompetentna. A to som bol v dvoch ich pobockach. Najprv chlapik nahodil zapas do stroja (daval som solo), islo to na schvalovanie. Cakali sme teda na vyjadrenie "bookmakera" a nic...Vysledok bol, ze dany kurz znizili. Ani som sa nedozvedel, ci to chcel prijat aspon za nieco (znizeny vklad, alebo vobec...).
Potom som bol v druhej pobocke, chcel som natipovat (tiez solo) nejaky tenis (US Open) kurz bol 1.1 ( nesmejte sa, malo to svoje "value", lebo realny mal byt tusim okolo 1.07 ). Vobec to neslo vsadit (malo to byt bez MP). Museli zavolat nejakeho ich lokalneho sefa. Cakal som asi 20 minut, az prisiel, aj tak sa to nepodarilo natipovat. Asi nejaky podobny technicky problem, aky sa mi stal kedysi v Fortune. Tam tiez kurz 1.1 (ale v Profisazke) nesiel vsadit. Vysvetlujem si to nejakou softwarovou chybou, kedze "masina" to asi vyhodnocuje, ako keby to bolo s 10 % MP - vtedy logicky musi byt kurz vyssi nez 1.1.
Nakoniec sa mi tam podaril dat len nejaky presny vysledok, tenis (0:3 tusim, na prekvapenie), dost vysoky kurz (asi 16.0 ?), ale zobrali to len 2x za 1 000. Potom okamzite znizili kurz niekde na 11.0, alebo tak nejak...
Vyzera to, ze STARTIP je podobny smejd, ako Victoria Tip - minuly rok som tam prestal tipovat, lebo brali uz len za 1 - 3 000 ...
kam chodíš na pobočku? já jsem z Prahy a moc jsem tu poboček neviděl...jinak mi nepřijdou blbý ...viktoria tip je fakt hrůza :bom:
dneska jsem vyrazil do startipu v Laznich Tousen se sazkou na Slovensko-Irsko. Max bet byl pocitacem povolen za 8800, ale i tak mi bookemaker snizil vklad na litr. Zenska rikala, ze se tam pry sjizdi sazkari z celeho okoli, podavaji za hodne a vyhravaji. Proto je jejich pobocka u bookieho na blacklistu a schvaluje sazky i za 20 KC :roll:
Priste mam pry jet na pobocku co je v plusu a vezme mi za vic (treba za 1100) :lol:
Taky jsem už o tom slyšel, nechtěj asi prohrát? Já chodím na Prahu 4 ,Brandlova herna STARTIP tam mi berou celkem všechno :lol: zatím..
http://ekonomika.ihned.cz/c1-39006570-z ... a-sebrleho
Eda Kauba z reklamní agentury Euro RSCG - pan odbornik :lol:
Zdesetinásobit počet poboček - to je opravdu výborný plán expanze. Zajímalo by mě, který zoufalec jim bude tohle financovat. V době internetu by jim těch stávajících plus minus sto mělo bez problému stačit. Ale asi potřebujou mít obrovskou režii. Nebo chtějí rýžovat z videoterminálů a sázkový byznys je až tak nezajímá. V tom případě nám tady přibyde za půl roku dalších cca. 900 míst, kde tyhle mašiny budou, tentokrát se jen budou "maskovat" jako místo na kurzový sázky. Bomba, no...
kdyz muze jit fortuna upsat minoritni podil za miliardu na burzu, protoze dle odborniku "je fortuna skvela znacka, se kterou vsichni stravili mladi" nebo tak nejak, tak bych se ani nedivil, kdyby jim nejaky magor ty penize dal, protoze "sazkova kancelar olympijskych vitezu je skvela znacka"
Asi nechápeš podmínky licence vydané MF. Přes tu síť poboček a společně s lákavým bonusem doprovázeným spoty svalovce Šebrleho v mainstreamových médiích natáhnou pacienty. Každý sázkař, který chce sázet u tuzemské SK a přes internet, totiž musí navštívit pobočku a nechat se prolustrovat. Proto asi uvažují o fúzi, tím by ušetřili moc peněz.... proč budovat pobočky, které existují.Citace:
Původně odeslal ondra11
"Vydělávám voštěpem"
8)
uz se tesim na kveten, az to tady rozjedou...
presne vidim jejich vernostni program: za kazdych vsazenych 1000kc (20 maxbetu) dostanes jeden bod a za 10 bodu dostanes od Zmelika doplnek vyzivy
OT: Zmelikova firma starlife provozuje taky mobilniho operatora (spada pod T-Mobile a ma asi 2/3 ceny co T-M) a kdyz jsem, k nim chtel prejit, tak jsem si nejdriv musel koupit za 200kc steroidy :headbang:
GAMBLEŘI...znám tam jednoho jejich obchodáka, takže kdyby jste chtěli sázkovou kancelář do vašeho oblíbeného baru tak stačí říct a mužem je vyzkoušet....
Citace:
Původně odeslal JIRKAHOMOLA
co že jsi si musel koupit? To volání je opravdu tak levné ?
http://www.starlife.cz/int/pages/about_us.asp?lng=czCitace:
Původně odeslal MikeCorner
zacinali s vyzivou pro sportovce a pak na sebe zacali nabalovat i dalsi veci- volani, gambling, dovoz aut a buhvi co jeste.
Musis se u nich registrovat, aby to vypadalo, ze od nich odebiras ty "vitaminy" a volani mas jako doplnkovou sluzbu :-)Kód:Virtuální operátoři Amway nebo Starlife
Jak mohou být levnější než velcí operátoři? Jednoduše proto, že se chovají jako velký firemní zákazník s tisíci mobilními čísly. A dostanou pak množstevní slevu. Velké výrobní nebo obchodní podniky s tisíci mobilními telefony mohou dosáhnout na takové tarify, o kterých se soukromým uživatelům nemůže ani zdát. Za hovory pak platí v řádech haléřů. Využily toho firmy jako Starlife nebo třeba Amway. "Mají na sebe navěšeny desetitisíce klientů, a pokud je neloví na ulici a nerozdávají simky na potkání, velcí operátoři je ve svých sítích tolerují," uvedl člověk dobře obeznámený s děním na telekomunikačním trhu. Tyto firmy našly zkrátka díru na trhu.
http://mobil.idnes.cz/uzivejte-si-snove ... eratori_jm
[quote="MikeCorner"]tak jsem objevil novou sázkovku, máte s ní někdo zkušenosti?
STARTIP znám už docela dobře. Myslím, že jejich čas přijde během jednoho roku. Jedou až neskutečně vpřed. Známý si vzal od nich sázkovku a vše, co inzerují plní. Výhodou je náběr sázek po 24hodin denně a sázení bez manipuláku. Zkusil jsem se zaregistrovat a zjistit, zda plní ten jejich program pro sázkaře. Jen jsem koukal, že registrace nestojí ani korunu !!, provizorní karta ti vyjede ihned po zaregistrování se na pobočce, takže sázíš ještě tentýž den a navíc ti po prosázení prvních 300Kč ty tři stovky vrátí !!!!!. Z každého tiketu ti dávají 50% slevu na věci z jejich katalogu. Prostě špice! Koumal jsem, kolik mají poboček a divil jsem se, že jim jich přibylo za poslední rok asi 200. No, a pokud se podíváš na jejich webovky a třeba přípravu tiketu, nikdo to u nás lepší nemá. Těším se, že jim to vydrží. Fakt frčí. Koala.
A na uspesne sazkare cekaji klicenky s logem STARTIP :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal koala
Citace:
Původně odeslal koala
Vazeny pan propagator "garazovej" firmy STARTIP :) .
Sice sa Tvoj prispevok pekne cita, ale to je asi tak vsetko. Co sa tyka pouzitelnosti tejto "radoby" stavkovej kancelarie - divil by som sa, ze sa u nich oproti minulemu roku nieco zmenilo - vid moj prispevok z minuleho roka:
JIRKAHOMOLA píše:
jak tam neni manipulak? chtel jsem se podivat na jejich stranky, ale krici to na me, ze jsou infikovany, tak to radsi nebudu pokouset...
Tiez mi ukazovalo virus, ked som tam bol naposledy (asi pre 3 tyzdnami). Myslim, ze bez manipulaku maju len niektore zapasy, podobne ako ma Fortuna Profisazku, len sa mi zdalo, ze ich maju viac (tusim vzdy celu ligu - nie jak Fortuna, ktora ma len vyber...).
Chcel som tam asi pred mesiacom natipovat - obsluha znacne nekompetentna. A to som bol v dvoch ich pobockach. Najprv chlapik nahodil zapas do stroja (daval som solo), islo to na schvalovanie. Cakali sme teda na vyjadrenie "bookmakera" a nic...Vysledok bol, ze dany kurz znizili. Ani som sa nedozvedel, ci to chcel prijat aspon za nieco (znizeny vklad, alebo vobec...).
Potom som bol v druhej pobocke, chcel som natipovat (tiez solo) nejaky tenis (US Open) kurz bol 1.1 ( nesmejte sa, malo to svoje "value", lebo realny mal byt tusim okolo 1.07 ). Vobec to neslo vsadit (malo to byt bez MP). Museli zavolat nejakeho ich lokalneho sefa. Cakal som asi 20 minut, az prisiel, aj tak sa to nepodarilo natipovat. Asi nejaky podobny technicky problem, aky sa mi stal kedysi v Fortune. Tam tiez kurz 1.1 (ale v Profisazke) nesiel vsadit. Vysvetlujem si to nejakou softwarovou chybou, kedze "masina" to asi vyhodnocuje, ako keby to bolo s 10 % MP - vtedy logicky musi byt kurz vyssi nez 1.1.
Nakoniec sa mi tam podaril dat len nejaky presny vysledok, tenis (0:3 tusim, na prekvapenie), dost vysoky kurz (asi 16.0 ?), ale zobrali to len 2x za 1 000. Potom okamzite znizili kurz niekde na 11.0, alebo tak nejak...
Vyzera to, ze STARTIP je podobny smejd, ako Victoria Tip - minuly rok som tam prestal tipovat, lebo brali uz len za 1 - 3 000 ...
Musim ich teda ist znova na druhy tyzden vyskusat a potom napisem.
Neverim, ze s tymi kurzami ako maju (ich kurzy mam pod kontrolou - a viem, ze su kvalitne) bez manipulaku budu brat za viac nez 1 - 2 000 Kc.
Ak sa mylim - rad napisem :).
Prece zalezi na oteviraci dobe pobocky nebo snad u nich muzes sazet pres net nebo pres telefon?Citace:
Původně odeslal koala
Citace:
Původně odeslal koala
Pane "koala". Preco nas tu zavadzate ?
"Sazeni bez manipulaku" - toto je blblost. Jedine, ze pocitate s tym, ze tu vsetci prehravame...
Ano, udajne pri podani tiketu neuctuju MP - ten si vsak strhnu potom pri vyberani vyhry !
Takze tvrdenie "sázení bez manipuláku" je kravina.
Pre mna a verim, ze aj pre vsetkych ostatnych citatelov tohto fora, je "tipovanie bez MP" asi toto:
1) pri podani tiketu MP = 0
2) pri vyplacani vyherneho tiketu MP (stale) = 0 + ziadna zrazka (ako u STARTIP-u) z vyhernej sumy
Co Vy na to ?
Neznasam, ked niekto pusta do eteru taketo "ojeby" - polopravdy.
Pane koala, ako zamestnanec (pripadne partner - prevadzkovatel ich terminalu na prijem stavok vo Vasom restauracnom zariadeni - nech sa
Vam dari :) ) menovanej "smejdovky" (=smejdova sazkovka :lol: ) to predsa musite presne vediet, ako je to s tym MP. :)
Nekdy v prubehu MS ve fotbale jsem se u nich registroval a DNES(po vice nez 3 mesicich) mi domu prisel dopis s jejich kartickou. Do kolen me dostala veta: "STARBONUS program je nejvyhodnejsi vernostni program mezi vsemi sazkovymi kancelaremi, a to nejen v Česke republice, ale v celém sazkovem svete"
koukl jsem na jejich stranky a kdyz si vsadis 7x3000kc, dostanes volnou sazku 100kc na akovku s kurzem aspon 5,00. A to se vyplati :lol:
Robert Zmelik v poradu Krasny ztraty - jak ve Startipu zavedl "zdrave sazeni".
Dejte si tak druhou tretinu zaznamu
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2 ... ny-ztraty/
Už spustili internetové sázení...stránky tragický
A jak to maj s manipulačákem? 10%?!! :shock: Nebo těch 10% si berou jen když vyhraju (či z výhry jako Betfair) nebo to si pletu s Maxitipen?Citace:
Původně odeslal luwi
Jinak tu tedy máme šest aktivních sázkovek, co maj povolení MF ČR k sázení přes internet - Tipsport, Chanci, Fortuna, Sazkatip, Synot a nově i Stattip....
Jinak stránky jsou celkem dobrý. Jednoduší, ale přehledný.
neví někdo, jestli musim na pobočku, když se budu chtít regnout?
Řekl bych,že u všech tuzemskych sk se musis jit regnout na pobočku...
Upřímně řečeno, návštěva jejich stránek je pouze pro otrlé. Myslel jsem, že v tomto byznysu není místo pro amatéry, ale mýlil jsem se. Na stránkách, herním plánu, atd je neskutečně překlepů, dokonce i hrubek. Odkazy často směřují na nesmyslné stránky, vždyť jejich novinka č.1 končí v půli věty s odkazem "Více", ale po kliknutí se objeví naprosto nečekaně registrační formulář.
Ale věřím, že chlapci z Oddportalu jsou spokojení, Startip odkazuje na jejich weby z hlavní stránky. Zajímalo by mě, jestli je to zaplacené nebo Změlík prostě weby Livesportu má rád :D :D :D
Zdravím,
tak se tady už nějaký měsíc pohybuju... až jsem se konečně zaregistroval. Před některými příspěvky - klobouk dolů. Ohledně toho Startipu. Fanda pana Změlíka jsem nikdy zrovna nebyl, ale jako sportovec dokázal bezesporu mnoho a to v královské disciplíně. Ale k věci - stránky vypadají vskutku trochu amatérsky, ale každý z nás a ve všem, začínal tak trochu jako amatér, že. Nebo si už na to nevzpomínáte? Uvidíme co dále. Ten manipulák- psal jsem jim speciální dotaz. Přišlo: manipulační poplatek je pouze při výhře 10% ze vkladu. Na internetu je MP 5%, pouze pro Aku sázky s kurzem min.2.00 a vkladem 500 Kč je MP 0%.
Takže - ne z výhry, ale z vkladu. Mohu potvrdit, že se dá vybrat pěkný kurz. Uvidíme jak dlouho. Osobně si myslím, že mírný omyl... V nedělní nabídce kurs na událost, která pokud vsazena nad péťo - neměla konkurenci over the world...
Druhá otázka je limit...
Vrhat se do sázkového byznysu v r.2011 /i v malých českých podmínkách/ - nic záviděníhodného - pokud nejste zrovna mafián...
Upřímně řečeno - neměly by tyto podmínky být zveřejněny i na webu? Já si pročítal herní plán, podmínky atd. a tam o manipuláku není ani slovo (tedy - je tam věta, že SK může vybírat MP). Těžko může ten multiatlet předpokládat, že lidé budou sázet, aniž by znali podmínky a poplatky, že...
Protože tu licenci vlastní déle než rok, tak bych čekal lepší přípravu.
Citace:
Původně odeslal Gigi
No, nie som si isty, herne plany necitam az tak casto, ale myslim, ze co sa tyka MP,
maju to asi mnohi tak, ze neuvadzaju presnu vysku MP - asi aby nemuseli s kazdou zmenou (ked menia z 10 % na 5%, alebo inak)
behat na Ministerstvo.
MP maju obycajne len v pobockach uvedeny - na nejakej vyveske.
Jasne, ze na webe to mohli transparentne oznamit.
Máš pravdu, ale u ostatních to jde zjistit. U Startipu nikoliv, když dám zápas na tiket, tak mi to ukazuje MP10% - a podle výše uvedeného postu je MP 5% a ještě jen z výhry. Tak kdo se má v tom vyznat.Citace:
Původně odeslal 1
Citace:
Původně odeslal Gigi
Tak to je potom galimatias ! :?
Na tikete by Ti malo presne ukazat, s akym MP hras ...
Uz sa nepamatam, ako to bolo vtedy v kamennej (teda v bare - kde mali ich PC), je to snad 1.5 roka, ci tak nejak ... ale viem, ze to vtedy bolo
10 % (az z vyhry, ale na 100 % neviem, ci z cistej, alebo k vkladu zapocitane - o ten MP ponizena vyhra) a urcite bolo na (papierovom) tikete
uvedene, ako to je ...
Samozřejmě, že máš pravdu. To je bez debat. V herním plánu /nebo v nějakých podmínkách - nevím již, kde jsem to našel, je /kopíruju z odeslaného mailu už to nechci hledat/:Citace:
Původně odeslal Gigi
8.1. Sázková kancelář si vyhrazuje právo stanovit a vybírat manipulační poplatek související s uzavíráním Sázek.
8.2. V případě vracení Sázek dle ustanovení Herního plánu se tyto Sázky vrací včetně manipulačního poplatku
To by také mohli počítat třeba 100% z výhry, že a nikdo by nemohl říci ani ťuk. Proto jsem tam psal o co kráčí, že to má popletená hlava plná Muamarra Kaddáfího, šílených krav, řeckého ekonomického zázraku a globálního oteplování mnoho nechápe. A pokud by jsi tam měl účet, tak třeba 200% he he. To by si tam asi nikdo dloho nezahrál...
Ohledně té přípravy - no to já taky.
Ještě pro úplnost: Chápu to tak - 10% kamenný, 5% internet, 0% ako 2 a více min. za péťo. Vše z vkladu.
Všimli jste si, že Startip teď sponzoruje Dynamo ČB (logo maj na zádech nad číslem) a Přbram? Tam je logo Startipu v celkem zajímavém sousedství...
http://www.fkpribram.cz/galerie/11-12/a ... foto10.jpg
tak jsem se regnul k tydle prubojny sazkovce. uz i v ty nasi perdeli sveta maj 2 pobocky ,ve dvou hospodach.
regnul jsem se kvuli bonusum co davaj zadarmo .
3 x 300 Kc bez vlozeni koruny.
300 Kc je na pobockovy sazeni,
300 Kc na internetovy sazky
300 Kc na live sazky. u tech prvnich dvou zrejme kurz 5,0 a u live sazek jen 1,5
na pobocce nepotrebuje clovek nic na manipulak, odecte se pak z vyhry . je to asi 10 procent co jsem koukal.
na netu uz je to horsi tam clovek potrebuje naky love na to aby zaplatil trapnej manipulak, nejmin jde poslat 100 Kc pres kartu, co jsem cetl podminky tak na pobocce lze az od 3 kil vkladat.
live sazky ,sice jich neni moc, ale prijde mi ze jim tam kurzy visej hodne dlouho po . a vyhoda je aspon ze uzaviraj hnedka tiket, neni to jak u jinych cz amateru ze 10x menej kurz. a to podavam rychly sporty jako tenis a basket, ne nakej pomalej fotbal. klik a sazko do 1 sekundy uzavrena. pokud nestahne nabidku a nezmeni treba lajny.
no a pak maj jeste 15 x 200 Kc volnej tiket , v pripade prohry pripisou volnej tiket na 200 Kc.
vyber na pobocce je chranen kodem poslanym v smsce
Bude záležet na kartě / vkladu. Sázet live jsem tam zkoušel jednou asi za 1000 Kč a prodleva tam určitě byla.
V klasice berou za drobné, ale mi to stačí. A hodně toho zamítnou, záleží na bookmakerovi.