po minule zkusenosti, kdz jsem zle poradil, sem radeji dam obrazek
http://www.bookmaker.com/promos/news...duct-promo.jpg
Printable View
po minule zkusenosti, kdz jsem zle poradil, sem radeji dam obrazek
http://www.bookmaker.com/promos/news...duct-promo.jpg
tak bookemaker rozjizdi sazeni live (zatim beta provoz)
a taky davaji reload bonusy:
300USD+=10%
500USD+=15%+platinum membership
1000USD+=20%+platinum membership
2500USD+=25%+diamond membership
akorat nemaji MB, coz me dost limituje :-/
Beta Live sazeni funguje asi jenom v USD. Ja jsem si zalozil ucet v EUR a pri pokusu nalogovat se do live sazeni mi vyskocilo: "Your account uses a currency that is not enabled for this system"
Já vůbec nechápu, jak mohou sázkovky typu bookmaker, thegreek, 5 dimes přežít. Předpotopní systémy, které neumějí pracovat s více měnami, některé ani nevedou čísla sázenek... A kurzy mají horší než Pinn, takže jediný důvod proč je používat je občasné časnějsí vypisování kurzů...
Podle me frci na backovani locals + US trh obecne. Americani uz internetu neveri, takze chodi k mistnim a na netu zustavaji jen oldschoolers.
Budu asi divnej, ale me se tam sazi dobre..na statickejch pagich.
Zacli s livkem jo? To jsem zvedav :)
tak jak tam vypada to livko na US sporty? koukal jsem, ze na soccer nic moc, maji jenom 1X2, pripadne O/U a slabou hladinu.Citace:
Původně odeslal Orbital
Splnil jsem rollover a vklad nekolikanasobne rozmnozil. Chystam se, ze udelam vyber.
Nevis Orbi (nebo nekdo jinej) jakym systemem limituji? Bojim se, aby mi neprohlidli ucet a nedali limit, pripadne nezmrazili betpoints, ktery si tam uz dost dlouho stradam :-)
hral jsem tam hlavne soccer, kdyz meli nejvyssi kurzy na trhu.
diky za odpovedi
livko je fajn, az na to ze je to podfelana aplikace pro silverlight nebo jak se to jmenuje a musis se logovat zvlast
pokud mas betpoints tak je okmazite zkonvertuj, proste ti je seberou
limit by prijit nemel
dohromady jsme tam v plusu snad celej svuj bank a v poho..ale na socceru mozna je to jina
Tak jsem se konecne odhodlal pro vyber. Protoze nemaji MB a ja vkladal platebni kartou, tak mi nabizeji tyhle metody:
western union (bez poplatku), moneygram (monstrozni poplatky-2500USD za 150USD) nebo papirovy sek. Neteller nepripada v uvahu, bankovni ucet pry az od 10 000USD az 600USD poplatek :shock: . Trochu sem googlil a poplatky u WU jsou taky docela velky (za 2500USD cca 100USD poplatek). Nejlip mi prijde ten sek, poplatky kolem 1% s nejakym max stropem cca 1500Kc.
S zadnou nabizenou metodou nemam zkusenosti, mohl by mi nekdo zkusenejsi dat radu?
Záleží, kde máš bankovní účet. Pokud ho máš u banky, kde berou šeky mají nízké poplatky (což už je snad jen ČS), tak jdi do šeku. Standartně trvá proplacení šeku cca 14 dní. WU je rychlý (v podstatě ihned), ale hodně drahý. Moneygram jsem nikdy nepoužil.
toto som riesil a este v podstate aktualne riesim s BKR aj DSI, ako prve som pouzil WU, ale poslali mi jednorazovo len nejaku mesiu sumu, tusim okolo 1500USD /musel by som sa pozriet/ na druhy krat mi vsak uz WU neponukli co ma celkom prekvapilo..
neviem preco si vylucil Neteller, ale mne to u nich momentalne pripada ako jedina schodna cesta.. Netellerom ti jednorazovo poslu max 5000USD a snad zo vsetkych ponukanych moznosti je ta najlepsia..
tak nie, 5000USD je pre BetUS.... BKR ti posle jednorazovo 3600e, ale viac platieb denne, takze si myslim ze nie je problem..Citace:
Původně odeslal elmagico72
no neteller mi nenabidli oni.
Kdyz bych si nechal vypsat ten sek, bude to bankovni nebo soukromy sek? Na seku bude asi vypsano moje jmeno ze? Volal jsem do banky a ta moje by mi mela sek normalne proplatit s cca 1% poplatkem.
napis im cez Live Chat a vypytaj si vyplatu prostrednictvom Netelleru...
ja som to tiez nemal v moznostiach, ale po konzultacii cez Live Chat mi to ponukli.. bolo to asi 3 tyzdne dozadu, takze si myslim ze aktualne by s tym nemal byt problem
Psal jsem jim uz nekolikrat i pres live chat o vyplatu pren neteller. Proste mi rekli, ze to neni mozny, ze jsem nikdy pres neteller nevkladal. Pak az opravdu zadam zadost o vyber, tak to samozrejme zkusim znova, ale myslim, ze to nedopadne...
no ja som tiez nikdy cez Neteller nevkladal... Neteller som si zalozil az teraz ked zacali problemy s USA bookies a prestali vyplacat na MB, vsade som urobil vklad normalne cez MB, tym som sa proste branil ze ak mi znemoznili vyber tym sposobom ktorym som vkladal, tak by mi mali umoznit Neteller aj bez toho aby som nim na ucet vkladal...Citace:
Původně odeslal JIRKAHOMOLA
potom daj vediet ako to dopadlo, ja som BKR vybral do nuly a asi si dam s USA bookies na chvilu pokoj (snad len s vynimkou BetCrisu a Bodogu ktori vyplacaju normalne)
pred tydnem jsem vybiral z crise tech 5k za 60 usd fee na MB, zaplatili za par hodin, ted jsem zadal dalsi vyber, tak dam vedet
na BU maji vyplatu s maximalnim poplatkem 300 usd, coz by bylo vyhodnejsi, kdybych vybral to maximum co umoznuji, ale ten rozdil neni tak velkej takze pokud pujdou MB, tak je mam proste radsi, pac ty prachy nejsou pres banky, kterym, byt offshore, az tak moc neverim (verim jim na 99% a MB verim na 100% co se tyce operaci s gamblem, takze si za ten vyber i rad priplatim)
tak zaplatili na moneybookers snad za 30 minut
mam rad jejich chat :-D
podotykam, ze jsem kartu ofocoval a vsechno bylo naprosto citelny. no nic zitra musim skocit do papirnictvi :-DKód:ja: hello I sent you documents needed for withdrawal
ja: did you recieved them?
Sally : Hi JIRKAHOMOLA
Sally : Thank you! I appreciate it…
Sally : Actually, we received your paperwork, and everything is on file, but you need to resend the imprint because is not very clear
Sally : Is when you put the card under the piece of paper (specifically the box that says imprint) and rub a pencil on top. This way, the numbers and letters of your card will appear in a darker shade. Once you have done this, you can send the paper via fax or email.
ja: I double check the imprint and itś fully visible
Sally : I'm sorry sir, but the CC department is requesting a new imprint since this one is not clear
ja: so I need to put my credit card into the box (on the paper) and rub a pencil through numbers and letters
Sally : Correct, all we need to see is a very clear imprint with the full CC number, and your name, so you don't need to rub the pencil too hard
to udelej na hajzl papir!
to nemá chybu s tou tužkou :banghead: Človeka dokážu tieto stupídne kraviny vytočiť ale treba zatnúť zuby a vydržať
Docela me tahle sazkovka vytaci. Nove nepovoluji vybery na MB/Skrill a nabizej mi jenom vyber sekem nebo na moneygram, western union. Myslite, ze to je nejaky kratkodoby opatreni nebo to zrusili nadobro? A to mi nedavno prevedli ucet z crisu na bookmakera, protoze cris nepodporuje MB uz dlouho
to nemaji ani vyber na ucet??
edit: cris nema vyber pres MB? http://www.betcris.com/cashier-withdrawals.aspx