Zdravim.
Je fakt,ze tady chodi lidi,kteri predevsim sazi,ale tahle sekce tady uplne chrape.Tak bych se tady rad zeptal,kdo a pripadne kde(v jake herne) hraje poker.Jestli nikdo nikde,tak nema cenu se tim dale zabyvat.
Printable View
Zdravim.
Je fakt,ze tady chodi lidi,kteri predevsim sazi,ale tahle sekce tady uplne chrape.Tak bych se tady rad zeptal,kdo a pripadne kde(v jake herne) hraje poker.Jestli nikdo nikde,tak nema cenu se tim dale zabyvat.
Já to zkoušel už hodně dávno na betfairu ... ale nebavilo mě prohrávat tak jsem s tim skončil :D
Já hraji delší dobu na PokerStars a jsem tam velmi spokojený. Široká škála nastavení stolu a vzhledu, k tomu veliký počet hráčů.
Zkoušel jsem i bwin a Expekt ale staři mi přjdou lepší.
OK.Je dobre vedet,ze tady nejsem sam. :D
Tak trikrat do mesice si zahraju pro zabavu na Unibetu, poradaj pomerne slusny akce pro Cechy a Slovaky. Obcas se mi podari postoupit do zivyho turnaje. Ted zrovna zkousim na Unibet Masters. :glasses7:
ja jsem koukal ze unibet to v CR docela rozjizdi ve velkym stylu a v pomerne neotrelem marketingu
viz. PR clanky v MFD, ruzne minisite unibetu hranicici s SEO spamem a tenhle sponzoring offline akci
JJ maj dost schopny manazery. Ted se bude hrat Unibet Open v Praze s buy-inem 1500Eur.
PS: Kvalifikace na Masters se vydarila :cheers:
Vyzkousim.Unibet jsem jeste nehral.Vcera jsem zkousel poker na Bwin a dobry.Porad ale PokerStars je myslim nejlepsi.Hrajes jen Hold'em?
JJ jenom hold'em.
Ahoj,
většina hráčů u nás asi začíná tam, kde sází, takže já začal na Betfair poker. A musím říct, že tam hraju do teď, vyhovuje mi ta jednoduchost - žádný zbytečný features jako avatary a podobně. Co se týče akcí pro Čechy, za zmínku stojí asi hlavně ten Unibet (mimochodem, mám pocit, že šéf pro východní Evropu dřív dělal v ČR ve Fortuně) , co se obecně bonusů a akcí týče, z těch, co znám, je asi nejaktivnější Full Tilt Poker.
Osobně musim říct, že nejraděj a nejčastěj hraju teda s&g pro 9 hráčů. Jak je jich víc, skoro vždycky se najde nějakej maniak, kterej mě dorovnává bez karet a mimo pozici, jenže mu to přijde. O freerollech ani nemluvě.
:-) hezky řečeno, ale právě díky těmto maniakům se dá profitovat....Citace:
Původně odeslal Alfons
Přesně tak. Několikrát jim to sice "dojde" ale matematicky hrají špatně a já jsem rád, když něco takového udělají znovu a znovu. Samozřejmě člověka naštve když dostane 10 suck outů v řadě ale v dlouhodobém hledisku je matematika neúprostná a otočí se na tvou stranu.
Mimochodem maniaci co hrají bez pozice musí mít rád snad každý, kdo z pozice hraje a má alespoň trochu slušný výběr startovních karet.
Na Betfairu jsem také hrál a není to tam špatné ale teprve na PokerStars je to profi. Turnaje díky velkém počtu začínají rychle, je tam hodně nastavení ale jsou tam na stejných limitech mnohem lepší hráči.
Obecně, pokud hraješ pro zábavu, je v podstatě jedno kde to je.
jj.PokerStars je asi nejlepsi.Ted jsem zkousel Unibet a Jednou jsem dorovnaval all in pred flopem s AA a prohral jsem,a podruhe to same,akorat jsem dorovnaval s KK.Takze dvakrat stejny vyjeb,ktery je bezny spise na Paradise.Jiste to muze byt nahoda,ale ja na nahody moc neverim.Dneska zkusim nejaky turnaj a uvidime.
Jinak o tech rybach je to presne tak,jak se pise nade mnou.Snad jeste jedna vec.Na PokerStars tech blaznu neni tolik.Proto si obcas ten Paradise zahraji,protoze tam tech blaznu je asi nejvice a par penez se na nich da vzdycky udelat.
Zkousite nekdo i nejake kvalifikace do zivych turnaju,pripadne jezdite hrat i nazivo?
Poker...největší nevýhoda, že u toho člověk musí sedět a soudtředit se po celou dobu hraní, což u sázení nemusí...jinak dřív jsem ho hrál, když začínal online...dá se říct dva tři roky, ale tuto formu už jsem zavrhl právě kvůli vyjebávkám. Můžete být za den 100 USD v plusu a druhý den přijdou tři vyjebávky a jste na nule...a narozdíl od sázkovek nemáte šanci je ovlivnit.
Je pravda, že na starech je na stejných limitech mnohem vyšší kvalita než třeba na Betfairu nebo Expektu. U nich jsem hrál, takže vím o čem mluvím.
Živé turnaje hraji jen výjimečně. Nejvíc mi na nich vadí ta časová náročnost. Než to dealer zamíchá a rozdá atd. Online si pustím 4 stoly a hezky to odsejpá.
V pokeru je vysoká variace. Proto se může stát, že to zahraješ 10x správně a přesto vypadneš. Money management a kvalitní budování bankrollu je nesmírně důležité. Je důležité hrát turnaje jejichž buy-in odpovídá 1/50 našeho banku, protože ta variace tam prostě je.
Jinak doporučuji používat odds kalkulačku a zpětně vyhodnocovat své hry. Kolikrát člověk zjistí, že zase tak velikým favoritem nebyl. Já používám třeba tuto: http://www.pokerman.cz/pot-odds-calculator/
Prisla mi nabidka z Paradise,nabizi Reload bonus 100% up to 500eur.Plati to ale jen do konce mesice a jen tem,kterym to prijde mailem.Bonus pripisuji po 10 eur za urcity pocet FFP bodu.Vic nevim,zkouset to nebudu,protoze neznam zadnou fintu,jak to vybrat nez proste jen hrat a hrat,ale hodne casu by to vzalo a vysledek nejisty.(pripadny vyber ze Sportingetu asi taky) :shock:
Poprve jsem hral Texas Holdem asi pred 6i lety,bylo to na PartyPokeru,coz byla v te dobe spicka,znal jsem nejake kluky,co si tim slusne vydelavali,vkladal jsem penize tim zpusobem,ze jsem vzdycky dal kasu na ruku jednomu z nich a on mi preposlal ze sveho konta dolary(v te dobe jsem jeste nemel paru o Moneybookers a jinych vymozenostech dneska).Hra me uchvatila a ze zacatku me samozrejme stala i dost penez :) O neco pozdeji jsem zacal hrat na Sportingu a Expektu,porad spise rekreacni pohodove hrani.Dale jsem hral na P.Poweru,Ladbrokes,Titanu a kdyz jsem asi pred tremi lety zacal brat poker vice seriozneji stejne jako sazeni,presunul jsem se ke spickam Fulltiltu a Pokerstars,kde jsem byl prijemne sokovan jejich nabidkou turnaju,cash game a jinych promotions.Rozdil obrovsky co se tyce nabidky,ale i hracu.Na drive jmenovanych hernach jsem po asi po 3 letech zacal pravidelne vyhravat,hlavne na Ladbrokes jsem parkrat mel moc pekne vybery(s ohledem na to,ze jsem porad hral spise mensi az stredni limity),Titan byl perfektni na zdokonaleni Omahy PL,protoze tolik spatnych hracu Omahy se nevidi snad nikde jinde,boze spousta kluku hrala Omahu jako texas,spise samozrejme opet mensi limity.
Po presunu na Tilt a Pkrstars,jsem zjistil,ze hraci jsou tam o mnoho lepsi a cim vyssi limit,tim tezsi hra,takze pak to bylo nahoru dolu,nekolikrat nejake fajn umisteni v turnaji,dobre vysledky na cash game se stridaly se spatnymi runy a vzdy po nejakem case prohra vseho na konte.Zacal jsem premyslet,a nevzdaval se,spoustu svetovych es i pokerovych legend i ze stare skoly mnohokrat na zacatku kariery "went broke" a zacinali od piky.Zacal jsem vice resit teorii,matematiku,pozice,pot odds,poznamky o hracich atd.,minuly rok jsem prestal sazet,neslo delat dve veci na plno,ani kdyz zacala letos baseballova sezona(coz bylo mooc tezke),
no jel jsem celkem dobre nekolik mesicu,ale neustal jsem to.Prislo jedno moc spatne obdobi(tech pokrovi hraci zaziji v zivote spoustu),tahlo se nekolik tydnu,neslo nic,turnaj,cash game,singly,Texas,Omaha..porad bad beat za bad beatem,postupne jsem odpadaval psychicky i financne,skoro me to stalo i rozchod s partnerkou...no asi pred mesicem jsem mohl udelat jedine..quit.
Proste uvedomeni,ze na poker na vyssi urovni nemam,myslim si,ze to neni ve hre,hru mam zvladnutou,jde o psychiku,zvladat bad beaty a dlouhe spatne runy,moneymanagement,na to proste nemam koule,znam lidi z Irska i ceska,co to hrajou na hodne vysoke urovni,a klobouk dolu pred nimi...
Zivy poker,jsem zacal hrat az tady v Irsku a u toho zustanu,je to takovy muj part time,chodim sem tam,hraju ten nejmensi limit 1-2eur NL texas a je to zabava a navic pekny privydelek k praci,nejlepsi vikendy,spousta ozralych iru,kteri davaji slovu "spatny hrac"maximalni vyznam,jeste denne chodi jeden egyptan a polak,kteri snad tisknou prachy a pokrovi hraci jsou to hrozni(egyptan je schopny srovnat 50eur na gutshot,nebo 300eur na flash draw po turnu,ted ma neuveritleny mesic,je neuveritelne lucky a vsechno mu dochazi,ale dlouhodobe sponzoruje vetsinu stalych hracu,,polak,asi drogovy dealer,vcera srovnal 85 eur all in pred flopem a ukazal 24 offsuit :lol: )Navic pivko zdarma a sranda na stole,jaka se u online hrani nezazije.
Jeste dva zazitky z Pokerstars z cervence:
50USD bui in turnaj,asi 2000 lidi,prize money pres sto litru,ja mezi poslednimi 50i s masivnim stackem,dostanu AA v late position,velky raise,1caller,taky big stack(oba jsme byli v prvni desitce,ja snad treti v chipech).Flop: 99A,flopnu house,parada,checkujeme se do riveru,neco pak vsadil,ja lehce raisnul,abych neco malo z nej dostal a on to narval all in..vysmaty call a pak cumim na jeho pocket 99..flopnul quads proti memu housu..a misto masivniho chip leadera je ze me short stack,blindy me za chvili sezraly.
200USD Omaha PL turnaj,jsem na bubble s vidinou peknych penez,jsem velky blind,vsichni fold,maly blind chce zobnout muj velky blind a raisne,ja vsak mam AAxx(ty druhe dve karty si uz nepamatuju,neni podstatne),raisnu ho pot a on call.na rainbow flopu je eso,on vsadi ja jdu raise pot a ten magor all in,jsem v soku kdyz callnu a on ukaze Ax86,nema praktickyzadne draw,jen eso a shit kicker,ja mam set aces,to kurva nemuzu prohrat...turn a river spades,on ma 86spades...runner runner flush...terrible play rewarded...
Takove veci proste neumim zkousnout :)
O pokru vím prd,jen komentář k tomu tvému rozhodnutí že na to nemáš tak to necháš bejt,a ještě to tu ferově napíšeš.Takový lidi mám rád seš frajer :thumbleft: Mimochodem stejný rozhodnutí jsem udělal i já asi po 4 letech snažení se sázet na americký sporty ,zejména nba livko a pod.vlastně to co hraje orbi.Jenže ne každý je matematický genius a prostě na to nemám mozek a prodělal bych kalhoty,vyzkoušet všechno a když člověk vidí že na to nemá vlohy nechat to bejt a dělat to na co talent má.Co je mě platný že si pamatuju tenisový zápasy 5 let dozadu a myslím si že vím jak se hráč cítí a co udělá,když v nba potřebujete uplně jinej druh vnímání a myšlení.Prostě nejde dělat všechno dobře. :( Myslím že každej má na něco vlohy jen to najít a využít to.
Kontrolní otázka kolik stejných karet může být na stole :?: Texas holdem ,může být na stole víc, jak 4stejný karty TŘEBA PĚT ES :roll:
ne v holdemu pouze vždy 4 stejné karty
No jo ,ale na stole byli 2 Qída já měl v ruce jedno a vedle mě měl v ruce 2Qída to je pět :shock: Prohrál sem na trojici Qéček.Tupě sem na to zíral .....
To je samozřejmě v Holdemu nesmysl. Patrně jsi hrál Omahu.
Ani v Texasu ani v Omaze,ani v jine hre to neni mozne,vzdy se hraje s deckem 52 karet,takze 4esa atd.Mimochodem v irsku jsem se setkal s ruznymi hybridy her,kde by toto bylo mozne(jako omaha hrana s 1a pul balickem a 6th street),coz je regulerni bingo :) ,ale online jsem se s tim nesetkal.
Tak me napada,po kazde ruce ukazuji kombinace,se kterou jsi vyhral ci prohral,jestli jsi mel treba Q5 a souper treba JJ,na flopu QQAJ4,tak se na screenu ukazaly vyherni kombinace,takze tys mel vlastne QQQAJ a souper mel JJJQQ,to te treba mohlo splest.Jinak nevim.
Nedává to smysl, počítačové fopa ,nechápu, kdyby on měl 4XQ tak by dal ALLin .Já ho dvakrát raisnul on pouze dorovnal a na konci měl v ruce 2Q podvod ,omyl ,náhoda či nehoda .Koukal sem na to fakt jak opařenej ,ale nikdo tomu nevěří :blackeye: Tak ,když se nalivku zobrazuje score který nikdy nebylo.......... :?: :?: :?:
Snad kazdej pokrovej klient ma historii ruk, nebude preci problem se podivat a pak tu hodit screen :wink:
to de jo :?: Tak se du teda podívat .
záleži jak máš nastaveného klienta
Uz si neco nasel?
Raule,jak jsi dopadl na tom Unibet Masters??
Uz si to moc nepamatuju, nejak kolem 20. mista.
kolem 20??? Vsak to je super uspech ne?
To si nemyslim, hralo asi celkem 50 lidi a buy-in si rozdelovalo tusim prvnich 8.Citace:
Původně odeslal Tomas
Zajimave video pro online hrace pokeru.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wmu7Xi4jS-o:28lxez0w][/youtube:28lxez0w]
hmmm velmi zajimave :-).... jinak ja Pokerstars a Fulltilt vubec nemusim,ale je to mozna zpusobeno tim,ze jsem zacinal od ruznych free nabidek a hlavne freerollu a ty se na starech ci tiltu hrat nedaji pri tech nekolika tisicich hracich,tudiz od te doby jsem si oblibil mensi herny a tech je spoustuu... a pro zacinajici a ty kteri nechteji jit s vlastnimi penezi stejne jako ja ideal ruzne mensi herny kde si clovek najde freerolly do maxima 500 lidi a castokrat i mnohem mene,treba i kolem jedne dvou tri stovek hracu s dotacemi od 50,100,200,500usd ci euro a obcas i ruzne specialni klidne s dotacemi 1000-2000 tam je obcas i kolem tisice hracu,ale i to je proti pokerstars a tiltu pohodicka.... navic na tech dvou jsou freerolly treba s dotaci 100-200usd a tisice hracu..... ale jinak na cashovky to zas tak velkej rozdil nebude kde hrat v jake herne....ovsem mam docela rad software everleaf,ale to zas bude zpusobeno zase tim,ze jsem zacinal od nuly a je jednoduche vybirat pres moneybookers,neni treba zadnej vklad a staci jen kopie ID ci pass.... naopak sofware kterej moc nemusim je ongame,tam presli betfair,je moc narocnej a clovek kdyz ma otevrene spostu veci,tak casto vypadava,libilo se mi jak meli ten svuj software.... vcelku mam rad i cake software ci ipoker.... jo malem bych zapomel entraction software, je take ok,nevypada buhvijak,ale nenarocnej coz je fajn a maji u toho temer vzdy sazkovku,ktera je vlastne stejna pro vsechny company stejne jako poker... no a vybery u nich na moneybookers jsou taky easy dokonce bez dokumentu.... jak rikam jsem malinko ovlivneny tim,ze jsem zacinal z niceho tudiz jsem si zvykl na mene frekventovane herny jak pokerstars ci tilt.....takze co u mne vyhrava je nenarocnost softu a jednoduchost vyberu :-)...nepotrebuju ty nesmysly co maji pokerstars,milion avataru,ruznych rozliseni stolu a dalsi nesmysly,ktere nejsou k vydelavani nutne...v jednoduchosti je krasa a u mne i uzitek :-)
některé menší herny jsou výhodou asi v těch freerollech ale když je člověk regular na nějakém limitu tak může mít problém s hledáním stolů na takových hernách, pro multitablery jsou asi FTP a PS nejlepší, no zkuste se podívat na web který mám v podpisu, ten server pořádá každý měsíc rake race o €2,000 na herně která jede právě na síti entraction (24hpoker) a má zároveň i sázkovku...samozřejmě tam najdete i jiné akce a freerolly.
očividně ani ty největší herny na světě nejsou tak svaté jak jsem si myslel, čekal jsem že se jim podobná věc nemůže stát :)
http://www.livepoker.cz/domeny-americky ... abrane-fbi
O tom je jiz otevrena diskuze zde: novinky-zpravy-sazeni/usa-prave-zrusily-fulltilt-poker-stars-a-absolute-poker-t3110.html
Chapu ze linkbuilding je linkbuilding, ale at to ma uroven aspon.
Nevim proc by nemely "nebyt svate" a co na tomhle mohl kdo "necekat". Kazda gambling sajta co obsluhuje americany od Safeportactu je v podobnym ohrozeni. Co americani dokazou jsme videli pred par lety na Netelleru, nebo pred par tydny kdyz uplne stejne uplne bez skrupuli sebrali domeny jako atdhe.net nebo rojadirectu.
Cele to zapada do konceptu utoku na internet prvni generace, kde funguje sitova neutralita. Teprve az bude internet zcenzurovan a lidi se probudi, tak se zacnou vytvaret poradne undergroundove struktury s dobrou ekonomickou zakladnou. Prijde mi spis neuveritelny, ze fasisticke USA dovolilo tolik let operovat znepratelenym sajtam na svem uzemi. Mam pocit ze ted uz se s nikym tolik mazat nebudou. Domeny se budou zabavovat jako tenisaky od tridni ucitelky.
A i kdyz me osobne to stoji dost penez na pokerbackingu, tak jsem svym zpusobem rad, protoze ty tisice US profi hracu, kteri si mysleli, ze muzou jen tak sedet na prdeli a mackat si tlacitka ve fasounsky zemi a myslet si, ze se nic nestane, me preci jen dost iritovaly a snad se probudi dalsi varka lidi, kdyz jim skoncil pohodlnej zivot.
Ahoj, v prvni rade chci podekovat Orbitalovi, Frantovi, atd., protoze pred nekolika dny jsem narazil na zdejsi neuveritelne forum z pohledu ceske inet zumpy a to prostrednictvim uzasneho blogu o Brazilii a musim rict, ze jsem dostal nekolik odpovedi na otazky, ktere si kladu a to at uz jde o zivotni pout, sazeni, BM.. Odvadite zasluznou praci a mate moji poklonu, diky!Citace:
Původně odeslal Orbital
No a protoze jsem ted narazil take na tema, kam muzu neco malo prisypat, pokusim se o to.
ad.: Backlinks - kdyz vede zpetny odkaz pouze z jedne strany, jeho hodnota je nulova. google - site:livepoker.cz sazkar.net - zadny link tam neni. Kdyz k propojeni linku dojde a obsahove si vyhovuji, je rozumne se prolinkovat s lidma, ktery jsou na tom lepe a nebo minimlane stejne, ale z praxe vim, ze ti to temer nepomuze, proto potrebujes BL ze silnejsich webu a to predevsim obsahove silnejsich. je to sice takova mala alchymie, protoze nikdo a nikdy nerek, ze vsechny ty PageRanky, Srank merice odpovidaji skutecnosti, ale napriklad opet z pohledu sazkar.net a livepoker nema smysl nic propojovat, protoze zdejsi poker sekce ma +- nulovej rank a primo toto tema se nemuze pro propojeni hodit ani startupu. nejsem zadny admin a nebo majitel livepoker, pisu to jenom pro rozsireni pohledu, jsem produktak a par let tyto "SEO" srandy si nechavam delat, pred 5 lety se hodil kazdy zpetny odkaz, ale ted ti daji roboti za BL s horsim webem 0 a nebo -.
ad.: Poker v us - to, ze to tam jelo tolik let me neprijde neuveritelne, kazdy se da zaplatit a my ted vime, ze lobby platilo velke vypalne minimalne poslednich 5 let. Obava vytah triminutove drzhubne pro spolecnost v momente, kdy se koupal ve sr.ckach kolem rozpoctu. hodne us profi ted hraje na eu uctech a jede se dal. "jen tak sedet na prdeli a mackat si tlacitka" nemyslim si, ze si tohle oznaceni lidi co na sobe makaj v prumeru 16 hodin denne tohle zaslouzi. mozna si to myslel ze srandy, ale sam jako sazkar musis vedet, ze naklikat to, je to posledni, co te trapi a protoze par Pro znam, vim, jak je poker narocny, protoze jeho uroven sla za polednich par let neuveritelne nahoru. ano, predevsim diky softwaru, ale to je jedno. pole je kvalitni a udelat roll vedome je kazdym dnem slozitejsi. sedet na prdeli a klikat ti neco prinese, ale pri prvnim, druhym downswingu budes klikat mozna tak freeroll, protoze v pokeru je celkem normlani, ze trva tydny az mesice, takze je tahle krasna hra predevsim a jenom o hlave.
neber to jako prudu, myslim to v dobrem, ale vidim to jinak a mozna si z toho taky neco vemes. goodluck
Ahoj, vitam te tady, at se ti tu libi.
Jestli ta pruda byla na me, tak to rozhodne jako prudu neberu.
Ad ty linky... to je jen narazka na Bertase, ze sem proste v kazdym prispevku cpe link na livepoker a prijde mi to otravny
Ad mackani tlacitek... no na jednu stranu samozrejme vidim, ze poker hraci jsou freaks a jak jim to dava zabrat a jak je to nici
Na druhou stranu maji sileny tunnel vision, dokonce vetsi nez sportovni sazkari, kteri musi neustale resit logistiku, co se tyce uctu, zavrenych uctu atd.
To mackani tlacitek je namireno i na sportovni sazkare; dokonce i name samotnyho. Kdyz jsem se naucil na netu vydelavat v porovnani predtim uzasny love, tak jsem si rikal "a ted mam vystarano". Jednak je svet variabilni a nikdo nema vystarano a jednak je to dobre. Ale mezi poker hraci (i sazkari), tohle povedomi moc rozsireny neni. Celej ten uzasnej nacancanej a umelej byznys stoji na dost vratkych nohach. Ryby odejdou - byt treba docasne - a co pak? Zvlast v pokeru, kde plno kluku co jede pod stakingem, nema absolutne zadny rezervy.
Trochu me desi FTP, mam tam prachy na dalsi sezonu a nejak nechteji platit ani Euros uz asi 14 dnu.
a na co se je snazis vybrat? Predpokladam na NT, jelikoz platby na MB z FTP jsou ted uplne mimo provoz.. Jako cetl jsem, ze snad vybery na kartu probihaji v pohode, tak mozna tohle je reseni, vim ze na vyber na NT cekal borec i mesic (zazadano teda asi nejak po cernym patku, ale zrejme doted nejsou FTP stabilizovany).