ok, je to tu
sice nemam cas sazet, ale dost lidem rozdali limity po 50usd
pry neplatili nijak rychle, ale 2 max payouty prisly rychle jako vzdy
ocekavam treti
takze pekna rekreacni sazkovka - proste se smirme s tim, ze pinnacle je jedina nadeje
Printable View
ok, je to tu
sice nemam cas sazet, ale dost lidem rozdali limity po 50usd
pry neplatili nijak rychle, ale 2 max payouty prisly rychle jako vzdy
ocekavam treti
takze pekna rekreacni sazkovka - proste se smirme s tim, ze pinnacle je jedina nadeje
Co jste jim provedli?
Zkus SboBet, podle me o kousicek lepsi nez 12bet :bounce:
nemuzu bejt nekonzistentni sam se sebou a rikat kolik sem tam vyhral
pravda je, ze za posledni pulrok jsem prohraval uplne vsude a na 12 bet od zacatku do konce sly takove vyherni snury, ze to neni mozny
A není to tím, že sázíš na jiné sporty než fotbal? Neznám nikoho, kdo sází na fotbal a dostal limit.
je to mozny
vetsina byl basket a neco malo nfl, vesmes livka... hodne sazek odd/even
lidi si stezuje vic, ale naco sazi nevim
Bohuzel musim potvrdit; 12bet limituje i lidi sazejici na fotbal - kamarad tam nedavno behem tydne vyhral peticifernou sumu (v librach), vsechno fotbal a ma ted 1/10 standardniho limitu, coz mu samozrejme nestaci.
Jinak bohuzel limituje i Pinny, ja mam (tusim) 2/3 standardniho limitu; vetsinou prezitelny, ale obcas to poznam.
tomu nechcem verim. niekto vyhraje 10 000 libier a dostane limit v azii. Ako to vie ten tvoj kamos ze ma limit 1/10? Dajme k tomu max sazka na japonsky futbal je 500 eur a on moze len za 50?Citace:
Původně odeslal Marek
jo opravdu 50 je limit na vse
odkazuji nektere na IBCbet, ale ten nema vklady pres NT a MB :(
Tak bohužel jsme se dočkali všichni. 12bet má nyní limit na jednu sázku 250 euro a to včetně big lig jako Premier liga apod. Podle některých zdrojů, které se ptali přímo na livechatu se jedná o novou politiku společnosti 12bet.
Bohužel :(
tech 250E je tvuj osobni limit, nebo tak zkrouhli limity obecne?
No tak to si snad delaji legraci ne? Limit mam taky, takze to bude spis obecne. Asi je pro ne SBO moc velka konkurence :roll:
Ano bohužel obecně všechny klienty, dnes jsem to ještě kontroloval a bohužel limit opravdu stále 250 euro. Stěžují si již různí lidé na různých forech.
asi to bude pravda. aj ja mam limit napr. na anglicku ligu 350 usd :o
den predtim jsem na uctu kamarada daval skoro 500 usd v livku NFL
este ze tam je skoro protocenej bonus, pac jako tocit 7x1800 po 350 neni sranda
Taky mám limit 350 USD na vše. Další brand IBCbetu nastavil limity na 1000USD na vše. Tak nevím, jestli IBCbet nemá problémy... Nesází Franta u IBC? :D
kterej brand? maji Moneybookers vklad?
jinak IMO dlouhodobe bude mit problem zustat na trhu jak pinnacle i sbobet dohromady (asi si rozdelili zbytek sportu vs. fotbal) a vic low margin sazkovek je proste o drzku
Ten asijský brand IBCBetu je fun88.com (aka asiabet88.com) - je totožný s 12Bet, má MB i NT, atd. Limit $1000 na sázku.
Dnes mansion88.com přepnul na IBCBet, takže nabízí totéž, co 12Bet.com a fun88.com. Taktéž limit $1000 na asijské HDC, na 1X2 různé.
Zdravim,je dulezite vedet,co to znamena nejake prepinani brandu?Ve slovniku to neni :D
Ale já nepíšu o přepínání brandu. Jen píšu, že Mansion88 začli využívat produkt IBCBetu. Brand je v překladu něco jako fungující obchodní značka (ekonomové, nechť mou definici opraví/upraví)Citace:
Původně odeslal Tomas
jo, brand je u sazkovek skoro neco jako skin
vzdy ma jinou grafiku
nekdy ma jiny lidi na zakaznickym a managementu
casto ma jine lajny, ale napriklad openery (=prvni vypis) miva stejne
casto byva taky stejny vlastnik i sidlo
nejenom ze 12bet dali smesny limity 350 resp 285 USD, ale k tomu neberou v livku opakovane sazky (tim nemyslim sazky po par sekundach, ale treba i po hodine na stejny team a handicap)
RIP 1,2BetCitace:
BET UNCOMPLETED
You have exceeded Max Bet Per Match
to tie limity už budú stále také a pre všetkých orbi?
tak to je potom sračka oproti 188bet. Ja som tipoval minule v mansion88 a bol som taky napaleny, lebo stránka im ide iba v exploreri a na všetko mali limit 250 eur. to bol ako zly vtip.
ano, limity budou zjevne pro vsechny
zato jsou sponzory Sevilla :roll:
sú to amatéri. 188bet sponzoruje dva kluby a aj tak funguje s vysokými limitmi. no čo ostali už len 188bet a sbobet.
jo.. a sbobet nema affil, tzn. do sirsiho povedomi v evrope se dostane opravdu tezko
takova obehrana pisnicka
no čo sa tyka affiliate, možno sa najde nejaká dobrá duša čo ich bude propagovať ;o) ...... inak si myslím, že prídu na to aj sami, že ten affiliate budú potrebovať, nechápem prečo ho nemajú. nemusia dávať 25 % stačí 15%, ved ludia tam budú tipovať za veľké peniaze. Opytam sa či nehladajú manažéra ;o)
presne tak, staci mnohem min
problem je ten, ze proste v asii affil programy asi moc nejedou, nevim teda jaky tam maji marketing...
ale čo nejdú. pozri sa na 188bet, 12bet alebo asia88. ked chcú tak sa prispôsobia. aj registrácie či vklady boli cez agentov iba (stale neviem jak to presne funguje) a pozri teraz! ibc si prispôsobilo europskemu trhu 12betkou, v sbobet sa ta spytajú či chceš klasicky alebo cez agenta. Ked niekto chce tak sa prispôsoby. okrem toho stačí to v europe.
no je to neco s minulosti a temi agenty, kteri si klienty shaneli sami
12bet affil jak jsem zminoval je prisernej shit, cekaji ze jim tam clovek doda prakticky ihned 10 hracu a jinak to odstrihnou
kdo jim muze z fleku dat 10 hracu, kdyz navic jedinej jazyk krom hatmatilky maji ENG
o ostatnich nic nevim... bude se to jiste menit a zlepsovat a soucasne budou i opoustet trh
jo viem o čom hovoríš. inak tie stavkové sú podla mna asi na práškoch, pretože si myslia, že každy klikne hned na baner. neboj ja si myslím, že sa im to vráti ako facka. trošku je na nich vidno, že ešte len učia na európskom trhu podnikať :)
To co tu píšete můžu jen potvrdit. Třeba feed s kursama jsem od 12Bet získával snad půl roku ale nakonec se podařilo.
Asijské sázkovky mají zvláštní styl propagace. Affiliate moc neznají a místo toho jednou fixní kampaně. Konkrétně třeba 188bet i když oni jsou jedni z těch co affiliate mají. Myslím, že je to škoda, protože mají oproti ostatním sázkovkám mnohem složitější situaci jak se dostat do podvědomí Evropským hráčům.
jeste k tomu live betting limitu
pro me to vypada, ze muzu vsadit 2x maxbet a pak uz si na tu samou prilezitost nevsadim, i kdyz jsem treba sazel HCP a pak chci total nevezme to ani prd
orbital, rad by som vedel ci na "non live bettingu", kde je max.bet 250 nebude problem ak si to vsadim viac krat. thx
aha, uz nerozumim slovensky
to nevim, sazim (sazel jsem tam jen livko)
predpokladam, ze se to menit nebude pro ne-livko
prave jsem vse vybral, nema smysl s nimi ztracet cas
Báli byste se jít ke 12bet pro větší bonus? Názory tady na fóru i na SBR jsou různé, není hodnoceno (stejně jako 188bet).
Nabízejí 20 % do 300 USD (tedy do vkladu 1.500 USD). Rollover 10 x (V + B) = 12 x V. Bonus je 0,2/12 = 1,67 % obratu.
Kurzy se zdají být velmi dobré, nehledě na to, že by šlo prohrát už před protočením.
IBCBet (=12Bet) je (údajně) největší asijský bookie, dokud nezavedl ty nesmyslné limity, tak to byl nej bookie na Netu. Kurzy nemá dobré, kurzy má fantastické, proti nim je Pinnacle slabý odvar (myšleno pro sázkaře na soccer).
Před zavedením limitů bych řekl, že se není čeho bát, ale nějaký důvod zavedení těch limitů má. Přeber si to.
IBC ma taky limity 50 usd?
nemyslim si, ze je dukaz o tom, ze jde o uplne totozne sazkovky, se stejnym vlastnikem, CS atd ze IBC pouziva spyware iesnare, ale mozna se mylim /chci tim rict, ze IBC muze byt o dost lepsi, ale jen hadam/
ja osobne bych 12bet neveril, ty lidi si delaji svoje pravidla i ex post a nikdo s nima nepohne
Nie som typicky "bonushunter", ale 20 % bonus od Zlteho ? Neviem. Pred par rokmi daval pekny (reload) bonus (a dokonca myslim bez "rollover"-u ?) dalsi Zlty, Game2bet. Par tyzdnov (mesiacov) na to padli...Citace:
Původně odeslal playerXXL
Treba mat aj stastie. Ja som ho vtedy nemal...Sice som zarobil na opakovanych bonusoch niekolko 100, ale potom stratil niekolko 1 000, ked to zabalili...
GL
Neházel bych je do jednoho pytle s nějakými game2bet. I přes podivné limity mají u mě větší důvěru než Bwin, Sportingbet a Expekt dohromady (upřímně řečeno - 12bet má limit cca $1000 na zápas, kdo z předchozích evr. SK má něco podobného, že?). Jen prostě kvůli zavedeným limitům musím sázky rozhazovat mezi všechny dostupné brandy IBCBetu (12Bet, Mansion88, Asiabet). Osobně mám u těchto asiatů okolo $10 000 a nepovažuju je za nějak ohrožené, to se víc bojím, že nevytluču těch €2300 z Vixbetu.
12bet zavede velmi rychle limit 50 usd na zapas
asi obdobne rychle jako expekt, pomaleji nez sportingbet, ale rychleji nez bwin
i po zavedeni limitu se na tech sazkovkach da vsadit vic nez 50 usd a pred zavedenim limitu se da vsadit tech 1000E taky
nejsou to zlodeji, ale jsou necitelni, proste jinej /zlutej :D / zivocisnej druh, byli u me v top, ale co s tim, ze limitujou brutalne vyherce? je to sharp sazkovka, maji trzni kurzy, a stejne limituji, kradou bonusy a k tomu okradli i nas jako affiliate. To nejsou nejlepsi priznaky.