puerta-silva 2 (2)
koelerer-bastl 2 (1,92)
Printable View
puerta-silva 2 (2)
koelerer-bastl 2 (1,92)
bastk ko, silva ok
0j
co rikate zapasu monroe-korolev? :D tady se jedna bez debat ......
nj bolo to bez debat :wink: korolev je strasny frajer a labilCitace:
Původně odeslal krystof
ke korolev:
ty stats nemel tak spatne, treba i BP 5/5, zapas jsem nevidel, ale podle prubehu mi to ukazuje spis, ze se mu z nejakeho duvodu nechtelo hrat, monroe 290 hrac na svete, ktery letos nevyhral zapas a minuly rok se potloukal na futures s vysledky hodne prumernymi porazi hrace, ktery ma ruce (mozna ne hlavu) na top 20, to se mi nezda, proto hraju i za ten kurz
de voest-monroe 1 (1,45)
dále
miranda-hajek 2 (1,8)
Jnak me zaskocilo jmena v pavouku kvalifikace - monroe, gaston, fruttero - to neni obvykle pro turnaj s takovou dotaci ...
Hajke sa mi paci tiez. pockam aky kurz vypise dimesCitace:
Původně odeslal krystof
Hsieh/Peng 55% 2,65 5 dimes
já sem zkusil Clemens 3,22 pin včera jsem váhal ale nedal ho tak dneska ho dám a nevyhraje :) kurz je myslím blbost když mu to jde dokáže hrát slušnej tenis a Evans dostal kanára od Crugnoli v rychlý hale ,tím mě hodně zaujal,v Dallasu hrál sice slušně,tady je to hodně pomalý uvidíme
Makarova/Poutchek 45% 3,5 dimes
sklenar: excelentní tipy poslední dobou asi začnu opisovat :hello1:
grat sklenář, skvělé zářezy, škoda, že jsem neopsal:
zatim: -1,55j
zverev-koelerer 2 (3)
kendrick-phau 2 (2,12)
a bonbonek
azarenka-shvedova 2 (9)
thxCitace:
Původně odeslal sklenar
Paszek 3,36 pin 50%
Ljubicic 3,07 pin 55%
Knapp 3,52 pin 50%
Barois 6,2 pin 45%
další hratelný Dushevina,Haynes,Mirza
sem na to zvědavej :roll:
skvely vyber Franto
Knapp pri bilancii 4:0 treba skusit. Aj Mirza suhlas
upřímně děkuju mirze protože kdyby mě mimi podělala 150 t usd v akovcejako jediná asi bych ji už neměl rád :)
franto respekt
parada. skoda ze errani nedokoncila.
on: melo/sa 60% 2,4 dimes proste tento kurz je dost mimo...
diky za tip na Haynes ... sice sem nepochopil co se odehralo na betfairu, ale super ... diky :wink:
Zdravím všechny
R. Sweeting - J.M. Del Potro 1 kurz 10 pin
E. Vesnina - V. Azarenka 1 kurz 4,54 pin
N. Vaidisova - J. Craybas 2 kurz 3,6 pin
No já jako zázrakem ji měl na dimes takže mě stačil set,protože mě na pin došli prachy,ljuby bylo škoda.Paszek se snad nikdy z tý africký srajdy co dostala v dubaji nebo nevím už kde nikdy nevzpamatuje,od tý doby je prostě vyřízená a přitom to byla tak psychicky odolná hráčka.Citace:
parada. skoda ze errani nedokoncila.
jinak proti Azarence bych nikdy nehrál pokud nebude zraněná podle mě časem světová jednička,jdu to zkouknout.
ja mal na pin a aj na bah ze uhra set 1,85 kvoli bonusu. no set uhrala ale aj tak void. skodaCitace:
Původně odeslal Frantisek
škoda :(
dneska jsem dal jen: seppi 2,94 bwin 50%
Russel 3 lad 50%
zejtra bude lepší výběr
Ljubicic 3,75 50%
Knapp 4,2 45%
ljubicice si v tomto kurz zahraji taky a k tomu
verdasco-gasquet 2 (2,44)
Pěkný :thumbleft:Citace:
upřímně děkuju mirze protože kdyby mě mimi podělala 150 t usd v akovcejako jediná asi bych ji už neměl rád :)
Jakej byl kurs ? Už jsem myslel že jsem tady jediněj akovkovej blázen :D
no vklad byl 10 Usd takže kurz slušnej :lol:
Olala při tomhle vkladu :headbang:
klidně se pochlub screenem, taková pecka se trefí jednou za život :!: Mimochodem jistil jsi poslední zápas ? To je vždycky strašná alchymie, já už ty last matche nechávám po svejch zkušenostech docházet bez jištění :lol:
Kiri obávám se že si mě nepochopil :( ,byl bych opravdu rád kdybych trefil 3 mega za 10 babek,ale moje původní zpráva byla že děkuju Mirze že prohrála a mimi teda Paszek nebyla jediná chyba na tiketu že bych Paszek neměl moc rád.Jako už asi 2,5 roku nemám rád Ch.Rochuse kterej byl jedinou chybou nevím už na kolik ale myslím že to bylo ještě víc.Takže v tý akovce byly dvě chyby,asi jsem to napsal dost debilně pardon :oops:
Nedošlo mě že přezdívka Paszek -Mimi může být pochopena jako Mirza :( tady jsou o jejích zápasech na foru celkem zajímavý věci občas http://www.tamira-paszek.org/
no aspon že nám vypisujou Ljubicice za 3,75 a pod :) Knapp to taky mohla dát ale ty df to prostě bylo moc :roll:
Szavay 3,31 45 %
Chardy 3,48 50% kurz už je jinde :(
Bammer-Hantuchova 1 2,220
:bounce:
Ljubicic-Andreev 1 2,237
Radwanska-Pavlyuchenova 2 2,630
Szavay se Chardy by si mohli podat ruce jak posrat vyhraný zápasy,Szavay 3:1 ve třetím jasně lepší ,nedala několik bp na 4:1 a psychicke zhroucení a nedala už ani gam a chardy na konci druhýho setu zapoměl podávat,nedal jedinej první servis a ve třetím setu udělal snad 30 ue,příšerný. :evil:
nemůžu si pomoct,ale mám celý den pocit, že robredo udělá murreyho, bilance, pomalejsi povrch by mu mhl sednout, vyvratte mi to :)
murray-robredo 2 (5,3)
andreev-ljubicic 2 (2,41)
obilance -0.15j
dneska jsou naprosto všechny dvojky u mužů realný,mám sola ferrer a nalba a pak kombi ze všech dvojek
to frantisek
ljubicic jsem daval taky,ale mel jsem o neco menši kurz
Robredo-Murray no težko říct, vzajemné bilance vychazeji lepe pro Robreda 2:0 ale jsou to zapasy z roku 07 a 06
murray to ma letos dobře rozjety poražel nadala, ljubicice, roddicka,federrera
robredovi se taky letos nevedlo špatně dva vyhrane turnaje atd, ale na druhou stranu myslim že hral podstatne s horšími hračí než murray... myslim že vyhraje Murray ale za ten kurz bych to určite nehral 1,2 , kurz na Robreda 5,2 vypada zajimavěji..
Nechci přivolat smůlu,ale myslim že jsem zatím v tomhle turnaji měl krásné uspěchy. to vždycky poteší :bounce:
Djokovic-Roddick 2 2,25
Azarenka-Zvonareva 1 2,39
Pocet tipu: 10
Z toho vyhranych: 3
Void: 0
Celkem vsazeno: 24
Celkem vraceno: 20,30
Profit: -3,70
ROI: 84%
Tip c.11: Murray-Federer: 1 kurs 2,14 Pinnacle vklad: 4
bilance za IW 0.26j :D
finále sázet nebudu, ale myslím, že to rafa nějak vyválčí, zítra pokračování seriálu¨- kvalifikací, Miami
Pocet tipu: 11
Z toho vyhranych: 4
Void: 0
Celkem vsazeno: 28
Celkem vraceno: 28,86
Profit: 0,86
ROI: 103%
Tip c.11: Murray-Federer: 1 kurs 2,14 Pinnacle vklad: 4 vysledek 2:1 OK