Citace:
Z tohoto strohého prohlášení bohužel není patrné, co přesně se v tom utkání stalo a za jakých okolností zápas probíhal - jinými slovy se nikde nepíše o tom, co by vysvětlovalo atypický vývoj kurzů během utkání. Jediné, co lze bez většího úsilí najít, je důvod odstoupení Canase z pavouka čtyřhry, kde je uvedeno "Right Elbow". Pak je otázkou, zda a jak se k tomu postaví ATP, protože se domnívám, že zájmy ATP a Betfairu jsou v globále trochu odlišné. Jestliže totiž někdo poptával totožný kurz kolem 1.17 na Veice po první, prohrané sadě i na začátku třetího setu, pak je vyjádření "the market reflected the event" poměrně komické.
Co se v utkání stalo je jasný všem,za ty stovky možná tisíce live zápasů co jsem na BF sledoval je vývoj kurzů naprosto jasnej a nikdy by takovej nebyl při jakémkoli zranění.To že se k tomu BF postavil jak se postavil by mě nevadilo v případě,kdyby si nehrál na svatého spasitele v jiných případech viz Davydenko-Vassalo,nevím jak se zachoval v případě Przysieczny-Volandri ale to byla kopie Canase,prostě takový zápasy vždy byly a jak je vidět tak asi budou,ale brát pokaždý jinej metr to mě trochu smrdí přátelé.<div style="font-size: xx-small;color: #0000ff;display: inline-block;text-align: center;width: 100%;">