http://sazkar.net/Betfair-Canas-Veic.html
Printable View
Citováno z fóru na BF:
Citace:
Původně odeslal Ieuan Evans
Citace:
Původně odeslal Spaniard
byl ten zapas vyhodnocenej?
Podle me historie zapas jeste vyhodnoceny neni. :!:Citace:
Původně odeslal Orbital
uz to mam vyhodnoceno, trvalo to sice vice nez 24h. ale betfair vyhodnotil presne tak jak to dopadlo. hral jsem za malo Canase a za vetsi castku Veice.
Citace:
Původně odeslal nastradamus
potvrzuji :bounce:
Vyjádření Betfairu k dotyčnému zápasu:
PBZ Zagreb Indoors Tennis Tournament – Canas v Veic first round match settlement.
We have investigated the markets offered on the match between Canas and Veic at the PBZ Indoors in Croatia. After detailed analysis we are satisfied the market reflected the event and in accordance with our terms and conditions the market will be settled shortly.
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Tak nějak...Citace:
Původně odeslal Orbital
Vždyť ten průběh byl snad navlas stejný, jako v zápase Davydenka s Vassallem.. Radši ani nechci dál uvažovat o tom, co je právě k tomuto rozhodnutí vedlo... :roll:
zamest pod koberec, aby ATP nedelala problemy, protoze to posledni, co je potreba, je mluvit o sazeni a korupci?
Z tohoto strohého prohlášení bohužel není patrné, co přesně se v tom utkání stalo a za jakých okolností zápas probíhal - jinými slovy se nikde nepíše o tom, co by vysvětlovalo atypický vývoj kurzů během utkání. Jediné, co lze bez většího úsilí najít, je důvod odstoupení Canase z pavouka čtyřhry, kde je uvedeno "Right Elbow". Pak je otázkou, zda a jak se k tomu postaví ATP, protože se domnívám, že zájmy ATP a Betfairu jsou v globále trochu odlišné. Jestliže totiž někdo poptával totožný kurz kolem 1.17 na Veice po první, prohrané sadě i na začátku třetího setu, pak je vyjádření "the market reflected the event" poměrně komické.Citace:
Původně odeslal Gintonic
koeman:
Pokud tě zajímají kursy v průběhu zápasu, doporučuji ti navštívit Betfair forum !
Náhodou jsem byl v inkriminovanou dobu on-line, takže jsem sledoval jak livescore, tak vývoj kurzů na BF a bwinu. Takže v tomto směru jsem tak nějak v obraze. ;)Citace:
Původně odeslal Gintonic
Co se v utkání stalo je jasný všem,za ty stovky možná tisíce live zápasů co jsem na BF sledoval je vývoj kurzů naprosto jasnej a nikdy by takovej nebyl při jakémkoli zranění.To že se k tomu BF postavil jak se postavil by mě nevadilo v případě,kdyby si nehrál na svatého spasitele v jiných případech viz Davydenko-Vassalo,nevím jak se zachoval v případě Przysieczny-Volandri ale to byla kopie Canase,prostě takový zápasy vždy byly a jak je vidět tak asi budou,ale brát pokaždý jinej metr to mě trochu smrdí přátelé.Citace:
Z tohoto strohého prohlášení bohužel není patrné, co přesně se v tom utkání stalo a za jakých okolností zápas probíhal - jinými slovy se nikde nepíše o tom, co by vysvětlovalo atypický vývoj kurzů během utkání. Jediné, co lze bez většího úsilí najít, je důvod odstoupení Canase z pavouka čtyřhry, kde je uvedeno "Right Elbow". Pak je otázkou, zda a jak se k tomu postaví ATP, protože se domnívám, že zájmy ATP a Betfairu jsou v globále trochu odlišné. Jestliže totiž někdo poptával totožný kurz kolem 1.17 na Veice po první, prohrané sadě i na začátku třetího setu, pak je vyjádření "the market reflected the event" poměrně komické.
Když použiji přirovnání z fotbalu, tak penalta je teprve tehdy, když ji odpíská rozhodčí. A je úplně jedno, jestli to viděl celý stadion. Pokud to rozhodčí neviděl nebo nechtěl vidět, zápas pokračuje dál. To ale není až tak podstatné, ačkoliv paralela je zřejmá. Co se týká inkriminovaného tenisového utkání, je jasné, že vývoj kurzů nereflektoval skóre v utkání - troufám si tvrdit, že k tomu člověk ani nepotřebuje mít nasledován vývoj kurzů ve stovkách utkání. Stačí znát výši kurzů před utkáním, mít základní znalosti v teorii pravděpodobnosti, resp. všech pět pohromadě a mít oči otevřené.Citace:
Původně odeslal Frantisek
Nestandardní vývoj kurzů je tedy faktem, z kterého je třeba vycházet; ostatní skutečnosti jsou pouhé spekulace. Předpokládám, že Betfair na základě uvedeného faktu podnikl kroky, aby spekulace potvrdil (vyvráti). Jestliže Betfair zjistil, že vývoj kurzů nebyl nestandardní, předpokládal bych (možná naivně), že to bylo na základě podložených faktů. Tady vidím zásadní rozpor v prohlášení, které Betfair vydal - v něm stojí ANO, trh reflektoval na okolnosti v tomto utkání. Jenže se už neříká PROČ; CO vedlo Betfair k takovému závěru.
Stejně jako tobě mi nejednotný metr Betfairu vadí. Pokud by sázky zrušil, de facto by přišel o provizi z obratu. Ovšem obrat kolem 1.5 mil EUR a z toho pramenící zisk je pro Betfair do jisté míry zanedbatelný. Naopak tím dává Betfair v sázku svoji image a další faktory, které lze obtížně vyjádřit finančně. Otázkou je, zda relativně malá částka provizí stojí Betfairu za to, aby prohlásil, že zápas byl "v pořádku", aniž by k tomu neměl pádné důvody? Dle mého názoru je image firmy, či vědomí zákazníků, že v případě podezřelých zápasů bude Betfair jednat transparentně, důležitější, než 5 % provize z 1.5 mil. EUR.
Pokud chtěl Befair celou záležitost "ututlat" před ATP a mediální pozorností, dost pochybuji o tom, že to je reálné. Zase v souvislosti s ATP mi přijde směšné, když jsou potrestáni hráči, kteří vsadili stovky EUR na utkání, v kterém nefigurují jako aktéři. A na druhé straně by měly procházet podobné případy.
jde o to co BF udělá příště,bud prostě nechá volnej trh trhem a blázny co si vsadili na Canase nechá prohrát co si prohrát zasloužili a nebo se bude stavět do pozice dozorce,což jednou udělal v případě Davydenka.Nevím co ta kauza pro BF v důsledku znamenala ale určitě to bude mít souvislost s dalším chováním BF v podobných případech.Každe tenisové utkání je rozhodnuté a vyplacené do 5 minut po utkání a Canas trval xx hodin takže to že bylo všechno v pořádku a že na nic nepřišli může BF tvrdit někde v mateřské školce.Uvidíme co bude dál,ale bylo by dobrý aby se to někde ustálilo a už to tak zustalo.
Víme co se s kurzy dělo, na druhou stranu nikdo z nás na zápase nebyl...bohužel :D
tohle zapadne http://www.sport.cz/clanek/144455-veic- ... kalpu.html
banda dementu referuje o zapase na zaklade vypisu cetky, jen at vsichni klikaji na reklamy sračko-bwinu hura, betfair si do toho meje ruce... a hura, ono to funguje!!! jedinej kdo o tom zapase pise je par marginalnich for
nikoho uz nezajimaji informace, nikoho nezajima realita, blahopreji panu Veicovi k uzasne vyhre (nikdy jsem ho nevidel a doufam ze nikdy neuvidim), doufam ze si tu zaslouzenou vyhru nalezite uzil, snad z tech penez necha udelat lobotomii mozku a skutecne se mu podari zapomenout, ze se na vsech tech srackach podili
panu Canasovi preju nejakou hodne cistou davku (heroinu nebo ze samopalu)
tak to bychom meli, konecne si udelam ten ucet na Betfair a zase budu cekat na echo - opravdu mi bylo blby na tohle sazet, byt na Bwinu (dekuji Randimovi, ktery tohle cele zacal a hodil info na chat)
Celkem bych věřil tomu že Veic o tom asi nic nevěděl a pochybuju že by to inicioval někdo s hráčů.Klasicky se zaplatí favorit aby prohrál a platí to ten co na to sází.Z těhle podvodů jsem viděl celej zápas Volandri-Przysiezny a Lacko-Gremelmayr a opravdu věřím tomu že ani v jednom případě o tom vítěz zápasu nic nevěděl,možná až při hře začal tušit že něco není v pořádku.Polák se celej třásl,byl o 2 třídy horší než volandri ale pořád uhrával důležitý míče,nakonec to skončilo naprostou fraškou kdy se polák totálně sesypal a Volandri musel tropit strašný věci aby ten zápas prohrál myslím 5:7 v třetím setu.Do toho nic netušící komentátor prostě strašná komedie.
ok
v tom pripade to nema chybu taky a doufam ze si veic necha naopak mozek implantovat
nepoznat divadlo a hrat v nem... existuje pro cloveka horsi nocni mura :?: na druhou stranu je to vernej obraz sveta, takze vlastne ok
Já bych nebyl tak tvrdý Orbi, každý dělá co umí a něktěří lidé, třeba já*, by dělala podobné věci, kdyby měla tu příležitost.Citace:
Původně odeslal Orbital
*zeditováno + omluva všem, kteří jsou narozdíl ode mě poctiví
karas,
pri vsi ucte, mluv za sebe
Dovolil jsem si upravit text na uvodni strance, nebot se to nedalo pomalu cist. Kdyz se tu vede ta diskuse o gramatice a urcity stylisticky urovni.. Doufam, ze se autor nebude zlobit, ale mezery uprostred jednoho slova (mimo jine) nevypadaji moc dobre..
Kur.. Karasi, rovněž nic ve zlým, ale ty jsi se fakt povoláním neminul. Opravdu mluv za sebe.
Vůbec se nebudu zlobit, psal jsem to Orbimu na koleně z práce a nebyl čas - s tím ať z toho použije co chce a článek nějak napíše.Citace:
Původně odeslal admin
Takže v klidu.
http://www.ole.clarin.com/notas/2009/02 ... 52560.html
pry to vysetruje jakasi TIU... znate nekdo?
Já neznám, ale Google ano:Citace:
Původně odeslal Orbital
http://www.guardian.co.uk/sport/2009/fe ... grity-unit
http://209.85.129.132/search?q=cache:po ... =clnk&cd=4
Další velmi zajímavej zápas do týhle sekce Fognini-Zampieri,v prním setu 0:6 v životě sem neviděl víc vypuštěnej set,za celej set se Fognini asi dvakrát rozběhnul jinak chodil a střílel mezi diváky,(bylo jich tam asi 10).druhej set hrál do poloviny velmi laxně byl breik v mínusu pak postupně přidával vyhrát tb a třetí set v klidu.Zajímavostí je určitě 10 krát větší objem sázek na BF na tenhle zápas než by odpovídal.
A kurzy? Byl na Fogninyho pořád nízkej? Nebo nalákal tím 0:6 dostatek hejlů?
hmm, tam jsou citovany veci ze sazkare... kurnajz by meli uvadet zdroj
Přesně to jsem si říkal.
ahoj..co se týče zápasu davyděnko-vassalo, je zajímavý,že třeba na bwinu byly uplně opačný kurzy v průběhu zápasu.proto asi vysoký objemy sázek ))a ne žádná mafie.takže to každej ládoval na obě strany co to šlo..
vitam te na foru, ale to co pises, neni pravda
pochopitelne, ze na bwinu ty kurzy byly otoceny a ne jinak tomu bylo u Canas-Veic, ale bylo to proto, ze tam sedi bluma linesmaker, co vi uplny kulovy a vypisuje kurzy tak, jak by mely byt plus minus nebyt korupce; navic objem sazek na bwinu je zanedbatelny v porovnani s betfair
jsou zatim uplatky a to ze par lidi si zahralo v arbu kurz 4 proti 7 na tom nic nemeni