CLE/BOS U 85.5 2.37 pin 1st half
pokusim se tedy take o zaznam jako emir, ale neslibuju ze budu mit trpelivost pocitat
Printable View
CLE/BOS U 85.5 2.37 pin 1st half
pokusim se tedy take o zaznam jako emir, ale neslibuju ze budu mit trpelivost pocitat
Orbi díky za upozornění, že již začíná NBA, já žiju v domnění že je pořád ještě preseason :roll: Přeci jenom mám těch sportů nějak moc :D Na záznam se klidně vykašli. Myslím, že tvoje role je tady jiná než aby jsi si tady hodil ego, že jsi v plusu 7 jednotek nebo třeba 77. Vím že sázíš hodně 2.poločasy a není třeba moc času tipy zveřejnit. Ale klidně to sem hoď i třeba ve 2 v noci, minimálně jeden blázen co si to přečte se najde :) A to platí třeba i pro NCAAB. Tak přeju úspěšnou sezónu :)
diky za povzbuzeni i pochopeni :)
jinak ten muj tip pujde asi jeste do lepsiho kurzu, pinnacle ma na over 88 nejlepsi kurz sirokodaleko, mozna ten under bude k 2.5, coz je nobrainer
Tak jsem taky zkusil 1.půlku. ?lo to nahoru jak jsi říkal U 87,5 za 2.22 + jsem ještě přidal Portland +7.5. Ber mé tipy s rezervou :)
dal sem to az ted
NBA 1st Halfs, Basketball
Cleveland Cavaliers/Boston Celtics 28-October-2008 5:05 PM PST
Total Points UNDER 87.5 for 1st Half +140
samozrejme se pocita to prvni
jinak POR +7.5 ted dokonce +8 by mel mit hodnotu
ten team by mel byt velmi dobrej tuhle sezonu, je to derby k tomu a proti hodne popularnimu teamu
GL
fauly a tohle nas zabilo:
BOS 1:13
Rajon Rondo made Driving layup (7 PTS)
CLE 1:30
Delonte West made Jump Shot
BOS 1:51
Ray Allen made Jump Shot
CLE 2:10
LeBron James made Slam Dunk, Assist Delonte West
BOS 2:31
Paul Pierce made Jump Shot
trefuji toho moc v pomaly hre a v rychly zas je moc shooting faulu
CLE/BOS U 94 1.952 na wsexu
2ha pulka
livko ma ladbrokes unibet a PINNACLE, mozna nejak na jisteni...
kazdopadne na livka na pinu nezapominejte, mohli by nam je nechat :)
v druhe pulce s tebou jedu taky ! GL
link je zde http://www.justin.tv/porky2k5
jsem tak nadsen ze NBA je zdeeee, taky jsem zcajovanej, amm chut sazet na vsechno, ale MILW/CHI nejak nevim co s tim
nejake nazory emire .. jajine?
94 je slušný, taky myslím spíš do Underu, já těsně před zápasem dal ještě CLE +6, tak uvidíme
+6 je slusnejsi, ale ted je +2 na boston a to podle me value do middle nema
boston 2 strely a prvni 2 trojky :lol:
Chicago je nevyzpytatelny zatim je to vcelku rychla hra a pada to tam oboum. Zalezi jak dlouho bude hrat starter MIL, Bogout hraje vyborne takze bude zalezet kdy nastoupi vice bench akolik toho odehraje. Chi ma bench podstatne lepsi a variant mraky takze myslim ze je ve druhym polocase daji ale jesli hrat O/U nevim :-(
cle-bos vyrovanny, esli se pamatuju, tak remiza byvala under, jak tu bude ted, no uvidime
tak pulka vo 3, bench MIL se zacina vic pohybovat po hristi, lajna je 101, hm tezky, kdyby to povylezlo na 104 zahral bych under
myslim ze ten Under na druhou pulku byl dobrej tah, Orbi 2.polocasy to je tvoje parketa
zajistil jsem v livku
Single Over (+175.5) kurz 1.833 na ladbrokes
uvidime je to dost vyhecovany a nechi projet v OT
jinak poznamka k sazkam, sazim americkym zpusobem, tj pokud je kurz nad 2 tak je to jednotka to risk, pokud pod 2 tak to win, tzn. ze na kurz -120 sazim 1.2 jednotky to risk
nesnasim boston,
uz jsem si vzpomnel
rondo s balonem stojici 20 sekund na pulce v predklonu jak gorila s pomerancem me proste sere
a rikejte mi klidne rasisto
souhlas, Pierce mi ted taky nevoni, a Mo Williams je schopnej urvat trojku odkudkoliv
super, jedine co vyhralo byl Over 174.5 live na unibetu, jenz mi po 1 sazce pred mesicem dal limit, takze max bet byl asi 0.05 jednotky
dekuji lebronovi a jeho FTs za prohru o 0.5 bodu
NBA je tady
Jsem to sledoval s otevřenou hubou, to byl rachot. Na ten O ti chyběl snad jen bod. ?koda :cry:
A ted mrknem na LAL.
presne tak, bod, tohle je NBA, kazdopadne Under 2 pulka je doma. Lebron byl na FT uplne spatnej, ve 4 ctvrtce zejme. Dnes asi koncim takze kluci hodne stesti v zapase Lakers
portland je prisernej, LAL se ani nesnazi
http://www.justin.tv/my02ser
to je priserny i lakers 2x netrefi balon prihranej na smec do kose a pak prihrajou Vujacicovi na lavicku
Potřebuju -4,5 na LAL a O 98 na Half
Ja to našel zde http://www.justin.tv/socluis90
tak na ten over jdi hrat za PortlandCitace:
Původně odeslal Taxan
Aby to vyšlo, tak O98 měl být na Game :D
takze dnes 1-2 -1.2 units
U 85.5 I (93) 50-43 KO
U 94 II (82) 35-47 OK
O 82.5 II (82) /prepocteno z O 175.5/ 35-47 KO
Tak já včera 2-2. Totals na Bos-Cle 1. a 2. půlka se vyrušily, CLE +6 se stěstím a Portland totálně mimo. Dneska bude větší výběr zápasů...
Jenom poznámka: pro mě je přeci jenom důležitější fotbal a hokej a v NBA se rád přiučím(viz. Orbi, Jajin, Taxan). Tím že pro mě není NBA úplně stěžejní, tak nakonec vsadím třeba i v méně výhodném kurzu a během zápasu již nezajiš?uju. Často nad něčím váhám a pokud bude tip podpořen někým, o kom si myslím, že o tom něco ví, tak budu jenom rád :)
ja mam jedno pravidlo napric vsemi sporty a obvykle i dokonce livkem,
nikdy naszim po posunu a vzdy nejlepsi kurz (tim mam uklidnenou mysl,ze ta sazka ma hodnotu alespon z technickyho hlediska a i kdybych byl uplne mimo, tak neoprodelam, buhvi esli neprodelavam prave a jen kvuli tomu)