dnes mam par nezajimavych tipu ...
Bozoljac 2,25 a Penneta 1,6
.. a jeden zajimavy link
http://sports.popcrunch.com/ashley-hark ... -pictures/
Printable View
dnes mam par nezajimavych tipu ...
Bozoljac 2,25 a Penneta 1,6
.. a jeden zajimavy link
http://sports.popcrunch.com/ashley-hark ... -pictures/
Hehe, to je vazne roddick nebo nakej youtube fake? Je mozny aby se tohle vubec stalo?:)
Vesnina 2,8 je nejak moc ne? stejne tak Levy 2,85 z kvaldy proti v posledni dobe absolutne jalovymu Benneteau.
GL
Už sem dlouho nic nenapsal= dlouho moc neprohrál tak zkusím to co dneska dávám
Srebotnik první set 2,9
Mauresmo 5
Cibulková 2,87
Canas 2,7
mauresmo skusim aj ja, takze... :lol:
ja vcera (jako uz tradicne) KO, Levy bez sance, Vesnina pres dva TB ... dnes tedy Amelie, kurz jsem stihnul uz jenom 4,5 na 5D a 4,6 na Bwin.
jeste mi to neda prihodit nejake vlastni moudro - co takhle Rehnquist @ 3 ? je doma, jde z kvalifikace a Clement prave neni vysledkove v optimalni forme ...
Mauresmo je krasnej kurz to se musi dat a podobne jak Franta jsem si dal Srebotnik 1. set sice za malo, tak logicky vyhrala 2. to je normalka :lol:
Hrubá analýza na dnešek mi říká:
Moskva: Kunitsyn 2,31 Zverev 2,61 Benneteau +3.5 Sela 2,90
Zvonareva -4.5 Makarova+4
Vídeň: Kohlschreiber 2,91 ?těpánek 2,03 Ferrero 2,02
Co dát, co vyškrtnout?
zverev sa mi paci najviacCitace:
Původně odeslal Emir
ja to nechapu :dontknow: vcera Rehnquist total KO, Mauresmo jsem jenom zminil a taky KO. dneska sem si to nechal pro sebe a Zverev + Kunitsyn trefili oba bez problemu. tady je to vazne zacarovany :dmage:
dnes rozhodne dam safina 4,41.
ja Zverev @ 2,8
Včerejšek nečekaně úspěšný: 5W - 3L +2,61 U
Jako vysokoobjemový povrchní sázkař zkouším tohle:
Kunitsyn -2 , O. Hernandez +5 , Kohlschreiber 2,22 , F. Gonzalez 1,83 , Kuznetsova 2,65
To zemedelec: Rozhodl jsi se to odčarovat :) Tvé tipy respektuju, i když třeba zrovna nevychází. Každej má nějakej důvod proč ten kterej tip dává a někdy to holt chodí a někdy ne. Myslel bych si své, pokud by jsi sem dával to co dělá hodně lidí zejména v kamennejch, tj. takové ty 3 AKO s kurzy kolem 1,35, takové ty tutovčičky, kdy vždycky jedna nějakou záhadou nevyjde. Takže GL všem.
Zdarec
dle me dnes lezi value na Petzschnerovi v kurzu kolem 3,15 je to slusny. Umi zahrat v hale slusne, servis je taky v pohode a vzdy kdyz hraje v nemecky mluvici zemi, zejmena v Nemecku tak je dvojnasobnej. Prosel z kvaldy sympatickymi vykony. Jeho protivnik stary pardal Carlos ma posledni 3 tydny vybornou formu coz je jediny fakt ktery me trochu znepokojuje, Finale v Bukuresti, ovsem na antuce to je preci jen jeho domena. Pak ATP v Metach, skalp Karlovice je cenny, i kdyz ten hraje jak vozik kterej jezdi na Rollercoasteru.
Nicmene Petzschner za 3,15 - I'm in
Dale me laka Safin v hcp +4,5
emir: diky za podporu. stal se zazrak a dneska jsem to zlomil, Zverev vyhral. sice nehorazna klika, otacel 2-5 na 7-5 ve tretim, ale i to se pocita.
Dobrá práce :hello1:
Malinko smíšený pocity mám a to z toho důvodu jestli se mě zemědelec se sklenarem nenabourali tenhle tejden do kompu,protože se v týhle sekci čím dál častějc vyskytuje to co hraju taky a jsem línej to sem dávat ve 4 ráno kdy na to koukám a stejně by to nikdo nečet :)
Ale výhoda je že sou tu pěkný kurzy co občas padnou a nemusím to psát :D
kazdy normalny clovek rano o 4tej spi :lol:Citace:
Původně odeslal Frantisek
dnes se mi nepodarilo nabourat se Frantiskovi do kompu :-), tak davam jen zlehka Mauresmo proti Azarence za 2,25.
gl
zemedelec: ako poznam Fratu tak mauresmo nehral :wink:
dneska skusim: kvitova 4,46, szavay 2,75, moya 2,69.
plusove HC Serra +5 a 1.set 4,0
ja dnes trochu divocejsi ako
Wager type : Parlay
Select #1 : Carlos Moya 10/14/2008 6:30 AM - (EST) Money Line +160 2.600 for Game
Select #2 : Victor Hanescu 10/14/2008 9:15 AM - (EST) Money Line +280 3.800 for Game
Select #3 : Jarkko Nieminen 10/14/2008 5:00 AM - (EST) Money Line +157 2.570 for Game
Select #4 : Marcel Granollers 10/14/2008 5:00 AM - (EST) Money Line +328 4.280 for Game
Select #5 : Petra Kvitova 10/14/2008 12:00 PM - (EST) Money Line +280 3.800 for Game
Select #6 : Agnes Szavay 10/14/2008 8:00 AM - (EST) Money Line +164 2.640 for Game
Amount : Risking 2.97 To Win 3,235.04 USD
+ nejake to solicko z vyse uvedeneho. snad aspon jeden trefi ;)
velmi slusne :wink:Citace:
Původně odeslal zemedelec
Nalbanbian vyhraje Masters Madrid 17,5 na BF. Jasna volba pre mna
Citace:
Původně odeslal sklenar
diky, bohuzel jsem cast vyhry dnes oprel opet na Grannolerse proti Tsongovi, krasny kurz 5,5. stesti se ale nakonec priklonilo k JWT. skoda ... :( no nic, zitra je take den.
Franto a ostatni, co dnes Monfils za 3,42 ? Ja myslim ze je to 50-50, Monfils ted hraje vyborne
Jajin:souhlas hraju stejně jak včera :wink:
nebudu už ani s ničím radši souhlasit prostě nic nezveřejnuju,už dost dlouho to funguje celkem spolehlivě :roll:
jako myslim ze to tim neni, snad nejsi povercivy. Monfilsovi proste dosel dech po te snure paradnich vykonu a Murray me prekvapil, byl opravdu famozni, jeho return, pak se Monfils dostal do psychicke lability a Murray ho skol ze vseho, Monfils pak nebyl ani sto zasmecovat. Takze pick mel value ale nevysel. Kazdopadne tohle si Murray zaslouzil, vyborny vykon.
dnes si zahram murray
já Medinu za hodně
pěkně Murray :thumbleft:
Medina ko jestli to bude takhle pokračovat tak asi pověrčivej brzo začnu bejt
Robredo z 1,84 na 1,19, u 2:0 na sety z 2,80 na 1,37. :twisted:
Volandri 2,7, Gicquel 3,8
Castano , Darcis , Granollers
GL
hm , tak Castano 5:4 A:40´pak se cakla do majtek a 5:7 ve třetím KOCitace:
Původně odeslal matesovka
Darcis OK tam si cakl do trenek nastesti frantik , Granolles bez chance , mno skoda castano :? :shock:
myslím není od věci dát ted Nalbu v kursu okolo 4 v livku na BF... je to hodně vyrovnaný, Nalba je set dole, ale bez šance rozhodně není...
tip ko, nicméně set Nalba uhrál, takže to šlo jistit v kursu nad 2, v posl. gamu měl ještě nalba 40:0 při podání Tsongy a tedy 3 breakbally, Tsonga mu ještě zvýšil šance, když v tu chvíli nedal ani jednou 1.servis, nicméně i tak si to uhrál a game i zápas již dotáhl do vítězného konce...Citace:
Původně odeslal Hanes