wawrinka-bolelli 2 (3,85)
llodra-gabash 2 (2,6)
erakovic-parentier 2 (2)
davenport-wozniak 2 (3,1)
z nizsich kurzu verim: srebotnik, bohli, reynolds, kendrick
Printable View
wawrinka-bolelli 2 (3,85)
llodra-gabash 2 (2,6)
erakovic-parentier 2 (2)
davenport-wozniak 2 (3,1)
z nizsich kurzu verim: srebotnik, bohli, reynolds, kendrick
ted jsem v tom tenise amatersky hrabal...
akovka - Isner , Bohli , Golubev , Li , Dulko
sola - Berrer , Muhammed
over sola - Karanusic - Sweet. over 38.5 , Nadal - Phau over 26.5
GL
Nejsem tenisovej odborník, ale ten Nadal bych řek spíš under.Citace:
Původně odeslal matesovka
no nakonec mi vyšli jen ty pluska a toho se už budu držet :-)Citace:
Původně odeslal karas45
No já se dneska držel pouze livka a dopadlo to 4:1 díky mé nesmyslné chamtivosti když Chakvetadze nedala asi 5 bp v poslední hře jistil jsem a pak to stahnul a pak prohrála ale jinak dobrý :)
Na zejtra jsem neodolal dvěma zápasum solo
Jackson 5 nechápu proti jednonohé bondarenko po herní pauze,jackson před pauzou hrávala vyrovnaný zápasy s těma nejlepšíma pro mě to má hodnotu
Gicquel 3,6 taky nějaký divný kam to žene tenisová veřejnost,podle mě vyrovnanej duel andreev nikdy nevydrží s formou moc dlouho na us open se mu tradičně nedaří,bude to přestřelka s nejistým koncem,kurz je prostě nesmysl
další sympaticky kurzy na nějakej megakombi :) serra,zverev,delic,hrbatý,coin,dechy,moore,nicule scu
snad něco padne
mne sa najviac paci Zib 3,4.
z favoritom Vinci 1,7, Hsieh 1,82
Schuttler-F.Serra over 39.5
I.Andreev-Gicquel over 36.5
Capdeville-T.Alves 39.5
los solos overos a nechám se inspirovat zíbem a hsieh :-)
GL Všem - mějte se parádně :-)
po delsi pauze neco zkusim. z zenskych mi prijdou kurzovy ulety 2.75 na Bychkovou, 2.4 na Rybarikovou a 4.05 na Rezai, ja bych to vypsal skoro obracene. z chlapu pro me ma hodnotu Montanes 3.2 a Warburg 4.25.
dal jeste Ventura 4.35, Pavlyuchenkova 3.35 a R-P 5.6 ale to jsou jen takovy vykriky do tmy :-)
tak treba se zadari ...
Nutno pustit zvuk !!
http://www.acapela-group.com/Greetings/ ... 2133283c0f
:lol: moc pěkný ovšem ne tak moje tipy
serra,coin,moore ok zbytek ko
musel jsem porušit všechny pravidla o výšce vkladů na livku na Mauresmo abych se dostal na nulu,takže pro dnešek sem nic psát nebudu at tady neblbnu normální lidi :roll:
39.5g:Schuttler-F.Serra XCitace:
36.5g:I.Andreev-Gicquel -
39.5g:Capdeville-T.Alves +
kua zíb si asi měnil trenky , ještě že ho nekoučuje p. Uličný , bo by mu je ztáhnul z prdele , jak svého času jednomu hráči jistého klubu ...
dnes los overos ...
34.5g:Tipsarevic-Warburg
29.5g:Davydenko-D.Sela
2.5g:Olympiakos-Famagusta
GL , pěkný den ... 8)
Zib mal tusim 30 v piatom...
ne , ne - měl tuším 3:0 ve čtvrtém to bylo kol 01:45 , a pak navíc ještě 6:5 a serv v posledním , vyřešil to po svém ... tuším 0:40 a pak 30:40 a 6:6 ... hmm :roll:Citace:
Původně odeslal sklenar
vcera potesil jen Warburg a Rybarikova, dneska Lisicki 2,5.
skodaCitace:
King/Kudryavtseva 2,4
včera ko , járo kakao ... i - dnes los overos
17.5g:Safina-Vinci
26.5g:Nadal-De Heart
33.5g:D.Ferrer-A.Beck
GL
rochus -sareta 3,35-1,317 na dimes zbytek světa opačně
zbytek světa by to měl mít dobře ale dimes někdo tvrdě smaží sarettu že by nám začínalo facha období :) jsem na to zvědav osobně jsem dal rochuse za tenhle nesmyslnej kurz ,naše ani ruský sk s kurzem nehejbou uvidíme,ale jedna sázka na dimes kurz neotočí a pořád se vrací zpět takže nějaká partička asi rochusova babička s rodinou :roll:
jinak na interwetten naskočilo livko masakr :lol:
ale boli kurzy na zaciatku?Citace:
Původně odeslal Frantisek
dufam ze si neprehral vela :)
já to chytil za stavu 1:0 pro sarettu v prvním setu a byla rovina pak už to šlo jen dolu ale nakonec plus nějaký drobný celkově z tohodle,babička rochusova a spol měli asi dobrý info :)
ještě jsem si dal v livku bremond a ted jsem zkusil sestry Radwanské a jdu na pivo nějak mě to nebaví dneska
neni 4 na Guccioneho trochu moc? :-)
jinak spousta spatnejch kurzu ktery snad ani nestojej za zminku, pro inspiraci Nieminen, Schnyder, Jankovic, Tursunov, Cilic.
Hodne stesti vsem!
1xKO - 2x OK už se lepším :-)Citace:
na dnes ... los overos
26.5g:Federer-T.Alves
34.5g:Almagro-Warburg
Tsonga , Minar ... GL
ajajaj ... Feda OK , Trabant KO , Tsonga ok a Minar mi pripomnel Ziba ... :roll:Citace:
Když jsem viděl na 5Dimes Rochuse za 4.3, tak jsem vsadil urychleně na Saretu - asi měl někdo dobré info. A vyplatilo se.Citace:
Dnes byl podobný scénář jako Rochus/Sareta v zápase mezi Lopezem a Olejniczakem. Zápas začínal na kurzech 1.6 ku 2.4 a končil na 1.15 ku 5.1. Celkem by mě zajímalo, jestli ty zápasy byly prodané.
Edit: Lopez vyhrál 2x 6:2
k tomu Rochusovi čistě teoreticky si myslím že je blbost že to bylo prodaný nějakou skupinou za nějakej větší peníz,protože nikde kromě na dimes se kurz ani nehnul ,takže při maximu 100 usd na jednu sázku na challenger na dimes předpokládám tak maximálně 10 sázek na max k otočení kurzu možná i míň což je myslím hodně málo aby se někdo snažil to koupit.Když je to klasická facha tak to padá všude a těch zápasů je zpravidla víc,takže spíš usuzuju že někdo z okolí rochuse nebo on sám si prostě zahrál a divím se že jim to za to stojí.
Druhej zápas nevím to sem ani nezaznamenal.
Na dneska musim vyzkouset Del Potra kurz 2,5 mi prijde nesmyslne vysokej, vidim to 50/50 a ja bych vypsal kurzy spis opacne, i kdyz vzajemne zapasy 2-0 pro Murraye
bilance je 0:3 z toho jednou skreč ,2,5 se mě zdá málo vypis byl na pinu 2,89 myslím,pravda je že oba hrajou skvěle a muže to bejt ale počkám na livko potro bude mít asi slabej začátek a kurzy vylítnou nahoru,pak se uvidí jestli na něj bude mít,bude muset hrát maximálně nátlakovou hru a bez chyb a nevím jestli to vydrží,každopádně GL možná se přidám v livku :)
dneska jsem zkusil
medina/ruano 2,9 osobně je vidím jako mírný favoritky
safina 3,22 hraje skvěle,naposledy serenu porazila myslím že má tak 45% kurz je blbost
dlouhý/paes 5,5 -drsnej kurz na finále viděl jsem bryany s kas/petschner,jiný soupeře co měli nepovažuju za soupeře a měli toho hoši plný brejle,šílený publikum pomatená rozhodčí,nejistej Boby,měli z prdele kliku,při troše štěstí by se ta klika mohla otočit a dlouhý/paes se nenechají rozhodit publikem a hlavně už to nebude na vedlejším dvorci a nebudou bobíkum procházet pulmetrový auty,jsem na to zvědav :) jen pro ten kurz to musím dát kdyby to vyšlo a nedal bych tak bych z toho nespal :lol:
Medina/RuPa suhlas. skusim aj jaCitace:
tak pan Dlouhý byl bohužel proti 1 serv tak 20% zoufalost,Paes udělal jedinou chybu že dal df když podával na vítězství ve druhým setu tb,pak měl stejnou šanci dlouhý ten sice napodruhý podal ale vysledek stejnej,Bryani vyhráli ikdyž na ně mělo bejt tak 1,7.Zas měli sk trochu štěstí
ru/pa 4:1 ve druhým a pak total ko no jsem celkem nasr.. :shock: