ahoj,
na zítra vybírám zápasy:
b becker-kunitsyn 2 (2,3)
g muller-levine 2 (2)
snad by se dal zahrát i lacko-vemic 2 (2,25)
dály by měli jít - sirianni, ferero, tsonga, berlocq (poslední 3 špatné kurzy, nechám ležet)
Printable View
ahoj,
na zítra vybírám zápasy:
b becker-kunitsyn 2 (2,3)
g muller-levine 2 (2)
snad by se dal zahrát i lacko-vemic 2 (2,25)
dály by měli jít - sirianni, ferero, tsonga, berlocq (poslední 3 špatné kurzy, nechám ležet)
ja dnes Huta Galung v kurzu 16 :)
jeste se mi dobre jevi francouzi v dobrych kurzech - Grosjean a Clement
a jeste prihodim Gueze @ 5, Lopez @ 2,4 a asi Massu
zítra
montanes-fognini 1 (1,65)
maria. sanches-m johansson 1 (1,65)
krystofe to teda nevím hrát tyhle kurzy proti hráčum s takovým potencialem brr ale držím palce :)
zítra zkusím
bychkova 2,7 pin
perebyinis 3,1 gb
lopez 2,6 expekt
cibulkova 3,4 pin
prisel cas na trochu sebekritiky - mel jsem vsechno dvojky
Murray - Galung KO, vysledek jednoznacny, skoda ze v druhem setu nevyuzil 3bp na *5-3
Baghdatis - Clement KO, spatnej tip, C. nemel narok
Wawrinka - Grosjean KO, nevidel jsem, nedopadlo to
Simon - Guez - prekvapive KO
neni na case zmenit obor? kdo me nauci sazet na NBA? :D
http://www1.istockphoto.com/file_thu..._coin_flip.jpgCitace:
Původně odeslal zemedelec
2x lost, měl jsi pravdu františku, ja o potencialu obou vim, ale přece jen fabio prvni kolo s problemy a montanes je na antuce docela pojem, kurz mi přišel slušný, je třeba přijmout prohru a doufat, že fabio mi vše vrati zpět i s uroky :)
jseš na tom ještě dobře já
4* ko
tak to má bejt když ko tak pořádný :shock: :lol:
dnes
kanepi-camerin 1 (1,5), camerin na antuce přece jen slabší
delic-nishikori 2 (2,25)
tak jsem nasel kurzy 1,6 a 2,6
ja se dnes jen pochlubim pokracovanim sve spanile jizdy, mel jsem Wawrinku proti Andymu @3, takze 6KO v rade :)
serie nicmene prerusena sazkou Vemic+Ancic (ten teda jeste nedohral, ale vypada ze dopadne ;)
mno nic, preju vam vic stesti nez jsem ted mel ja. Nishikoriho si radsi nedam, at Vam to nekazim svoji karmou :-)
chce to se nerozčilovat dlouhodobě jistě každej z nás ví jestli vyděláva a nebo ne,takže to v jaký momentální části toho zisku na konci měsíce se nacházíme není až tak duležitý a nestojí za rozčilování,já měl nejhorší serii ted za hodně dlouho 9 ko za sebou je sice hnus ale stačí 3 výhry v kurzech kolem 3 a je to ok,konečně jsem trefil soderlinga lehce mám i Johansson proti penettě za málo,prostě chce to klid a nedávat podkurzy hlavně, tím se připravujeme o jakousi pofiderní matematickou výhodu a ztrácíme jakoukoli možnost dlouhodobého zisku,to sem zas chytrej dneska :roll:
jinak za 8 let tipování tenisu jsem došel k závěru že všechny kurzy pod 2,3 jsou podkurzy to spíš pro pobavení samozřejmě to tak není ale jelikož jsem hodně pohodlnej a línej tak to pro sebe tak beru a odpadne mě spousty práce a nervu :)
souhlasim s frantiskem, mathilda se v tomto kurzu dá zahrát
vedle toho:
fognini-minar 1 (1,75)
kendrick/qurrey-huss/kuznetsov (1,55)
a mozna i beck-luzzi 2 (2,64)
uups s tou mathildou
misto luzziho: ljubicic-de voest 2 (3,7)
souhlasim, akorat u me je stale problem ze obcas proste neodolam .. viz vcera treba sazky na Vemice nebo Ancice, oboje kolem 1,5. musim si dat pozor a pod dve nelezt - ovsem jako prvni zapas mi dnes padl do oka Fognini za 1,6 :)
jeste sem chtel dat Simona, ale proti bilanci 0-3 za 2.3 ne-e