Federer 2,9 to je ulet roku,podle mě je favorit,viděl jsem obě semi i zápas v hamburku,pokud se roger neposere a zahraje svoji hru Nadal nemá nárok nic vymyslet,osobně dávám vysokou sázku GL
Printable View
Federer 2,9 to je ulet roku,podle mě je favorit,viděl jsem obě semi i zápas v hamburku,pokud se roger neposere a zahraje svoji hru Nadal nemá nárok nic vymyslet,osobně dávám vysokou sázku GL
pomerne neuveritelny... kolik tam na rogera bude limit... vsichni smazi nadala
Podle me jasny silenstvi....za hodne :D
Porovnate dva naprosto rozdilny povrchy {FO a Hamburk}. Kurzy naprosto odpovidaj, mozna si spis zkusim za malo Nadal to win 3:0.
jestli Nadal vyhraje 3:0 tak tě zvu selizi na pořádnou pařbu kterou platím a jestli prohraje 0:3 zveš ty mě? :lol:
naprosto rozdílný povrchy to mě teda taky není jasný ,naopak podle mě jasná výhoda pro federera proti hamburku :roll:
kurzy 11 vs 3.59 a u vas je to parba versus parba
doporucuju selizimu prijmout Frantiskovu nabidku a cast jistit tim kurzem 11 :D
Naprosto souhlas, ale jen jestli se F. nepose.... Protože Federerovi jde o moc, o celý Grand Slam a když to vyhraje, tak se stane nejlepším tenistou všech dob.Citace:
Původně odeslal Frantisek
Což je sice neuvěřitelně silná motivace, na druhou stranu mu to může svazovat ruce. A toho španělského škraboprdelníka porazí, jen když bude hrát na 100%. Já to teda F. moc přeju a taky na něho sázím, ale ne moc vysoko.
Nejlepsim tenistou vsech dob nebude, to zatim vubec....Na to ma jeste malo winu...ale casem asi jo.Citace:
Původně odeslal Hombre
To je strasna lichva z moji strany, to ti proste nemuzu udelat covece... :DCitace:
Ale kdyz jinak nedas...je videt, ze me neznas jinak bys to nikdy nevypsal myslim :D
agassi ma tiez vsetky 4 grandslamy... dneska som pocul :P
Ale ne v jednom roce. To má jen Rod Laver z roku 1962 a 1969. A pak ještě někdo z třicátých let. Ale dneska při té konkurenci když udělá Grand Slam bude asi nejlepším tenistou všech dob. Aspoň myslím.
selizi platí !!! věř mi že bych nebral ohled na to kdybych tě znal nebo ne.Tenis sázím jen podle sebe pár let a je mě jedno jestli seš trener a nebo bookie ,beru fakta tak jak leží a pokud fedex psychicky nezkolabuje čemuž nevěřím,nadal nemá co hrát,bohužel,takže to bude asi dost nudnej a jednostrannej zápas,ale uvidíme po zápase,je to jen o hlavě Rogera a o ničem jiným
najlepsi tenis nadala nemoze stacit najlepsiemu tenisu federera ani na antuke. Myslim ze v hamburgu za zlomila aj federerova psychika v tom pozitivnom slova zmysle co sa tyka vzajomnych zapasov na antuke a ze fedex to uhraje.
Len tak na okraj nemozem nespomenut moj ukrutny pocit setrenia sil za kazdu cenu na finale v zapase s davydenkom. proste az ked sa lamal set na 2 loptickach tak zahral svoje ale toto su len moje konspiracne teorie tak to berte s rezervou :D
Neberu je s rezervou správnej pohled,vypadalo to tak,ale skutečnej důvod proč to tak vypadalo bylo naprosto jistý sebevědomý Rogera že to uhraje a davydenko věděl že na to nemá,celej zápas byly jasně rozdaný karty a oba hráči to věděli.Ale máš otevřený oči a díváš se na to na co máš jen tak dál :thumbleft:
Selizi asi myslel tím, že ho neznáš, že chlastá jak duha a že se prohneš, myslím. Když teda vyhraje Nadal 3:0, čemuž nevěřím ani omylem a mám chu? vsadit na to proti.Citace:
Jasny, tak sem to myslel, ze se ti pak prohne penezenka za utratu :D
Piju vetsinou rumy, ale takhle to vidim na zlatou tekylu minimalka...
Podle me ste fakt silenci porovnavat Hamburk a FO, ale uvidime teda, ste nejako v presile...odpoledne nas rozstipne jestli tam nebude lejt.
diiiiky :wink:Citace:
nevravim ze federer musi nutne vyhrat ale uz len ked pozriem na kurz 1,45 proti federerovi tak mi to miestami pripada smiesne.
Pánové, jestli mě vezmete do party, tak by se taky vsadil, že Fedex vyhraje 3-0. Ale má to jeden háček. Dám si dvě piva a su "na šrot" :lol:
A kdybych se náhodou nemohl pařby zůčasnit, tak ti selizi222 tu teqilu pošlu!!!!!
Skoda, ze Federer zatim promarnuje jeden break za druhym. Uz jich mel 7 a nepromenil zadny.
uz jich mel 10 ;-( nechapu co dela, asi je hodne nervozni, kdyz vede 40-0 a nedotahne game do viteznyho konce... prislo mi, ze nadal jen vraci micky, nevymejsli vubec nic.. jsem zvedav na dalsi sety..
kurt vyschnul je to rychlejší Roger konečně začal brát hru do svých rukou,škoda jen že má vypadky kdy si jen pinká a čeká na smrt snad to pochopí a vyhraje
tolik chyb co dela, to sem snad jeste nevidel...
největší chyba je že hraje málo aktivně a netrefuje první servis,to už je snad ted lepší,musí prostě útočit a tlačit ho nemůže si s ním pinkat
hmm tak to bylo drahý,bohužel to neunesl,čekat na smrt a neutočit to nemohlo jinak dopadnout :shock: akorát druhej set hrál aktivně a to bylo všechno bohužel
No nic kluci, tak si zas musíte rok počkat. ?koda, že ten druhej set neklapnul, ale aspoň to máte zadara.... :D
Nechápu jak můžete říct rovina a value kurz...to byl v Hamburku ten 3.9, ale todle....
A taky sem nepochopil, že FO víc vyhovuje Fedexovi než Hamburk...???
federerova psychika :arrow: staci pozriet pocet brejkbalov a vyuzitych na oboch stranach :arrow: federerova psychika :arrow: value v tom bolo ma nikto nepresvedci
No bohužel to nakonec bylo, jak jsem předpovídal. Federer hrál moc a moc nervózně, kazil úplně nesmyslně a jak hrál netakticky při těch nevyužitých deseti brejkbolech je zbytečné psát. No prostě na Nadala má, jen když hraje na 100% a to bohužel dnes nehrál. ?koda.
Value v tom byla za 3.9 v Hamburku, ne za 3.04 dneska...Pokud jsi na to dneska koukal tak to nebylo jenom o psychice...Citace:
Původně odeslal BAGER
no koukal jsem jak v hamburku tak dnes na celý zápasy,pro mě v tom value bylo druhej set hrál jedinej aktivně jako v hamburku pak se zas podělal,takticky zcela nezládnutý,tenisově není pochyb o tom je uderově lepší,nadal má ale větší vuli bojovat,pokud s tím může něco udělat bojuje,když roger hraje jako v hamburku nemá nárok udělat nic,ale bohužel dnes to tak nebylo
k povrchum,první set byl mokrej kurt takže to bylo hodně pomalý další sety podle mě stejnej povrch jak hamburg
jasne, pozeral som to. a tolko nevyuzitych brejkbalov zo zaciatku zapasu som u federera nevidel (strasne mi pripominal davydenka v semifinale a jeho psychiku nastavenu na program "looser") No je uplne jasne ze takto nevyuzit sancu znamena prehrat proti nadalovi. o VALUE tazko hovorit tento zapas bol podla mna dost specificky.stale si myslim ze to bolo o federerovej psychike a tym padom to pre mna bolo "bud alebo" takze 50:50
Brat vam to nebudu, ale stojim si za svym, ze 50 na 50 to rozhodne nejni a kurz 3 odpovidal.
A pokud si clovek srovna vysledky FO a Hamburku tak snad nemuze tvrdit, ze to je stejnej povrch...