Na PN právě vypsali kurzy na zítřejší NCAA.
Akron/Duquesne U/O 171,5. Podle mě půjde lajna hodně nahoru, takže dávám Over. :lol:
Printable View
Na PN právě vypsali kurzy na zítřejší NCAA.
Akron/Duquesne U/O 171,5. Podle mě půjde lajna hodně nahoru, takže dávám Over. :lol:
no... je to mozny, akron jsem vcera sledoval a mlatil se do hlavy ze jsem nedal over na druhou pulku... to je opravdu pekna sazka, sice pres 4 body/min ale pro oba teamy zadnej problem
zda se ze akron ma problemy se sestavou, maji jen 7 hracu ci co...
WOW Lajna je nyni na 183.5 :roll: Co takhle jeste zkusit +9.5 na Duquesne po info co napsal Orbi?Citace:
Původně odeslal Unlimited
no to jak se NCAA rozebehne, to muze skoncit taky o 10 bodu vejs
kazdopadne velmi pekne, no budu te bedlive sledovat unlimitede!
183,5 uz nie je trochu vela?
Ak ten Akron nebude v plnej zostave a bude vela prehravat, tak super bude skusat aj hracov z lavicky a 183,5 mi z tohto hladiska pride zase uz aj vela, ci nie?
jo 183.5
muj ty boze, takze to uz bylo 10 bodu resp 12, tak to je wow..no ted uz tam moc hodnoty nebude
RESPEKT! 12 bodu omg
tam neni cas na zadny experimenty..je to NCAA... plno TOutu, casto hraje hodne malo hracu a predevsim jestli Akron chce jit do playoff tak musi vyhrat. Bude to urcite hodne motivovana hra.. HCP +9.5 je peknej, ale zas tak moc to neznamena... kdo dnes videl ten DUKE, kde jsem mel i over nastesti, tak NCAA je obcas dost silena, St. Johns fauloval pred koncem i prestoze prohraval o 20 bodu.
prave tam maji nejakyho hrace z lavicky, co se dopredu hodne osvedcil, zacina tusim na "M", ted nevimCitace:
Původně odeslal stavkove.unas.cz
Ano, 183,5 je už vela - to máš pravdu. Hodnota byla na 171,5 a tu jsem vsadil. Nyní bych vsázel U184, takže by z toho bylo téměř 13-ti bodové middle a tam je ta pravá hodnota 8)Citace:
Původně odeslal stavkove.unas.cz
NCAA Basketball
Akron/Duquesne 26-February-2007 4:00 PM PST
Total Points UNDER 185 for Game 1.746
tak som si dal U185
ak pokoria 185 tak budu riadni borci! :roll:
Vcera bolo maximum 176 ale to aj s OT !
Tak uz sa zacinam modlit aby tam nebolo OT a myslim, ze by mi to mohlo vyjst a takisto aj tebe :wink:
Výhru ti samozřejmě přeju, ale nevím, nevím :roll:
AKR 20 - DUQ 3
??? po 7 min?
proste jsem musel pote co koukam na tu hru, sice bude tesny zaver s bojem, ale to tempo....
NCAA Basketball
Akron/Duquesne 26-February-2007 4:00 PM PST
Total Points UNDER 93 for 2nd Half -108
0.2 units
ten Akron mmt je co sa tyka skore hrozne vyrovnany snad nebude plichta :?