Denver Nuggets/Dallas Mavericks 24-February-2007 6:05 PM PST
Total Points UNDER 208 for Game +105
0.2 units
Printable View
Denver Nuggets/Dallas Mavericks 24-February-2007 6:05 PM PST
Total Points UNDER 208 for Game +105
0.2 units
TOR/CHA U 200 0.25 units
Zdravím všechny na tomto fóru.
A hned jsem dám jeden tip Denver/Dallas -11 +111, dávám tomu 70% úšpěšnost.
Aj to okomentuj preco si myslis kedze si novy este ti nemozno velmi verit :lol: :wink:Citace:
Původně odeslal Unlimited
Inak VITAJ na fore !Citace:
Původně odeslal Unlimited
Díky za přivítání, a k tomu zápasu, procházel jsem statistiky a usuzuji, že jejich bodový rozdíl by mohl být větší. :wink:
Samozřejmě je to jen můj tip.
Tez te tady vitam unlimited!
Statisticky mi to vychazi kolem te magicke desitky /+ pamatujem jeste na vyrok pana trenera v NY ze nechtel vyhravat o mene nez 10 bodu a pote byl pan Carmelo a ostatni vylouceni na x tejdnu/, ale je pravda ze Denver je ted hroznej!
kouknete na GS/LAC, polocasovy totals bude lehce nad 100... maji mizernou strelbu, ale tempo je pekelny, presne na to jsem cekal pred zapasem, ten O 108 na 1ni pulku co tam trunil byl nehratelnej, ale diky tomu bude moc pekna druha pulka, pokud vydrzi zapas vyrovnanej....
GS/LAC
nadherny kurzy... O 51 na 3/4 0.55 units
O 103 0.55 units na druhou pulku
GS ML 2.96 0.5 units
NCAA Basketball
Florida/LSU 24-February-2007 1:00 PM PST
Total Points UNDER 69 for 2nd Half -104
0.3 units
LOL toto uz neni mozne!Citace:
Původně odeslal Orbital
41 bodu za 8 minut a 8 bodu za posledni 4, kdyz jsou v bonusu
Sakra, třetí čtvrtka o dva. Snad to v poslední doženou. Mohli by, když je to tak vyrovnané.Citace:
Původně odeslal Orbital
v to nedoufej.. mam na to vsazeno.. a GS projede ML o bod, posedni dobou co prohraju tak vzdy o bod az 2, parada na psychikuCitace:
Původně odeslal Hombre
Já nedoufám, jen konstatuju. Na čtvrtku jsem neměl, páč ani nevím, kde se to sází :wink: ( asi na pin., ale už tam nebyla) a na půlku mám jen pár drobných. Tak to by zase mohlo mluvit ve prospěch té sázky. Já poslední dobou vyhrávám jen drobný a když zariskuju víc, tak prohraju. ( Mimo dneška, Južný mně udělal radost. I když byl už na lopatě. Ale to je tím, že mám dnes narozeniny :occasion6: .)
no v tompripade gratuluju a musis vyhrat!
muze jeste prijit OT
ctvrtky ma 5dimes a greek z dobrych sazkovek, uz jsem jim tam na nich nechal pekny prachy bidakum