http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/...erm=position-1
Printable View
Bary si odpisal? :lol:
Kde? :)
Tož u nas vedľa :-)
Aha, nene, všiml jsem si toho ráno na Centrumu. Na Chrtbu nechodím.
ta diskuze je docela výživná :D
Citace:
Zvlášť když sází na jistotu třeba 10 nebo 02. Pak má teoretickou šanci 66% a praktickou v podstatě 100 že vyhraje. Jenže tohle ví i sázkovky :-)
V takovych diskuzich nema smysl reagovat protože tam pravdu stejně nikdo nechce slyšet a nepřipusti argumenty....Jednou jsem četl podobnou diskuzi a nedalo mi to tak jsem reagoval a vysledek? Pul dne v prdeli,byl jsem za nej kkta a ikdyž jsem měl pravdu tak reakce byly pořad negativni....Prostě některym hovadum když spadne na hlavu mega tak i přesto budou tvrdit,že je posral ptak....Jdu si udělat nějake futro abych se uklidnil protože moje krčni tepna by to po dalšim čteni některych komentu nemusela zvladnout...:D
Co sa týka tých chýb, tak napr. Fko malo/ma na MS v expertovi pomerne zaujimavé nezmysli kedy výhry šli do 10k eur pri par eurových sázkach.. :toothy8: ale ako píše Ištvan, nemá zmysel házet perly sviním.
Ta diskuse pod článkem nemá chybu...
Cez pm je k mani full toho vystrizku :)
ty internetovy diskuze jsou past... past vedle pasti; podobne jako hra na demokracii, hra na vydelavani penez atd
poradim takovej prechodovej figl na ty diskuze, kterej mi plus minus funguje: to, co chcete napsat na nejaky strance plny nepratelskych debilu, dokzete dost dobre odhadnout... je tragedie, ze i kdyz to clovek odhadne, tak si casto proste nemuze pomoct a musi komentovat; je to stejny jako kdyz jdes po ulici a zensky se tam blombaj kozy, tak se taky podivas, proste je to neco nadratovany v genech a memech, ze nechces pripsutit, aby se tvuj kmen ridil nejakym bludem, tak komentujes... jenze tohle uz davno neni tvuj kmen
no abych dosel k tomu hacku - je dobry proste kdyz clovek vi, ze to pujde blbym smerem, napsat komentar, udelat svoji praci a uz se nikdy nepodivat na reakce... jasne ze to cloveka plne neuspokoji tim, ze osviti cely lidstvo, ale jako mezifaze a SOS pomoc dobry... vic jsem nevymyslel
Tohle fakt nedokažu...Ja jsem chora Polska hlava ktera skoro vždy jde proti stadu a budu psat třeba 14 dnu v kuse a hajit to sve proti všem...Nej figl je si řict,že to jsou dementi,trochu si popič....a vubec nereagovat.Když už se rozhodnu napsat tak pak klikam f5 jak mantinel a čekam na dalši answer a nervuju se a nervuju až to přestane bavit jeho nebo mě....Nejhorši je ale ta situace,kdy dotyčnemu dojdou rozumne argumenty a stoči diskuzi uplně jinym směrem většinou tim osobním a to už pak nedavam vubec...Takže ma rada je...Než s debilem si psáti,běž pivko ven si dáti....:D
už jen číst diskuzi na podobných serverech je ztráta času, natož se na tom aktivně podílet. mozna tak kdybych chtel vzteky rozmlatit myš, nebo podobný zarizeni
no vidis a pritom jakokazda katastrofa je to tady pro nas, abysme to vyresili
a dokud proste lidstvo nezvladne vlastni demenci, tak tu ta demence bude
a prave tahle mantra, je to, o cem to je
mimochodem ta zkratka do osobni roviny se deje tim rychleji, cim dyl pouizvas nick, kterej nekdo zna, takze dalsi rada je multiidentit jak to jde + necist reakce = idealni diskuze :D
clovek, kterej se donuti nebyt ta horka hlava a zaroven bude zapojen, je ten, kdo to posune; ty vlastne radis oba ty dva poly ze jsou nakonec ok - jak hadat se, tak se jit zklidnit pivkem; a pritom oba ty poly jsou jen zoufalstvi a rucnik v ringu
prave proto, ze nechci takhle skoncit na sazkari a se sazkarem je to tak jak to je... koneckoncu nas nikdy nejmenovany admin - iceland, co se jako admin choval - mi napsal, ze mam delat to co delam a ze je to pro nej zivotne dulezity, tak se snazim
Ozaj, vidim tam piva... co je s nim vlastne? Vyjadruje sa tam tak suverenne, ako by mu slo vsetko ako po masle :)