testovaci hlasovani
Printable View
testovaci hlasovani
Jinak s tuhle teorii v nadpisu prisel Ovaris, ne ja :)
ono to je v poradku, ale je rozmrdany to url
Právě se mi dostalo osvícení a pochopil jsem tuhle anketu!
Prý: "O sobe tvrdim, ze jsem schizoid jenom proto, ze to rekl Orbital" :-D
(zdroj: V břiše velryby | Mordemy)
Takovou hezkou noc jsem mel, spal jsem od 21 do 6 rano, slunicko vychazi... 9 hodin snu, kde mi docvakly ty hry lidi, co tu hrajou hloubeji. Ale tohle je fakt moc :D
No co si tak vzpomínám, tak i ty Orbi jsi nějakou podobnost s tím "P1trsem" naznačoval v chatu. Nemám ponětí kdo ten člověk je, ale asi mi je co se uvažování týče podobný ? Btw. já bych si ani jméno na fórku podle nějakého reálného nedělal, leda by mi ty písmenka šly nějak pěkně sestavit do něčeho jiného. Třeba kdybych se jmenoval Tibor.. :thumbright:
Ses prvni, kdo si te presmycky vsimnul (ackoliv Tibor se nejmenuju).
tak P1trs neni Sheldon :)
myslím, že není první, kdo si přesmyčky všiml, resp. jsem si jist že není první a dokonce i Tvé civilní jméno už zde na fóru padlo, konkrétně v jedné z Tvých hádek s jedním z ostatních členů..
Ty me s tim "T" vzdycky dostanes. Pokud sis vsimnul presmycky, tak gratulace. Co se tyce fiktivnich jmen zakomponovanych do fiktivnich hadek, tak to patri ke hre.
Hm já si toho nevsiml. Zajimave. Ale já jsem ignorant.
Vzhledem k tomu, ze jsi nevyresil ciselnou sifru, co predskolni deti vyresi za 5 sekund, to neni az tak prekvapujici :D Nemas to jeste nekde at se 50ti sazkarum zavari mozek? Resp. myslim ze sazkari by v tom mohli byt dobri.
Na plose abych se citil kazdy den jako idiot :D
kdo to vyresi tak nepiste vysledek, staci vyreseno :)
Snad vyriesene :-) Potom pls napiste vysledok pre kontrolu.